Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandferie med all-inclusive i Nessebar!

Solreiser 7 netter Nesebâr

per person fra kr 8 749
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La sommeren starte! Bo 7 eller 14 netter på Hotel Festa Panorama**** i Nessebar med luksuriøst hotell og all-inclusive, fly t/r fra Olso Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Gled deg til årets solferie og oppdag Bulgarias vakre Nessebar! Her venter fortryllende strender, en idyllisk gamleby, og livlige og lune sommerkvelder. Du nyter et opphold med all-inclusive på et flott 4-stjerners hotell, som er perfekt for den ultimate avkoblingen du fortjener!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Festa Panorama Hotel
 • Fly t/r Burgas fra Oslo Gardermoen
 • All-inclusive
 • Transport mellom flyplass og hotell
Nessebar

Nessebar er en liten solperle som ligger rett ved Svartehavet. Perfekt for deg som liker å slappe av, spise god mat og nyte en velfortjent ferie! På denne reisen møter du blant annet glitrende strender og koselige markeder og en vakker, historisk gamleby som har vært listet på UNESCOs verdensarv siden 1983. Nessebar vil overraske deg på den beste måten!

Hotel Festa Panorama

(3 anmeldelser)
Hotel Nesebâr, Bulgaria
pool

4-stjerners luksushotellet Hotel Festa Panorama er den perfekte settingen for en avslappet ferie i solen. Det nylig renoverte hotellet ligger bare 150 meter fra stranden. Nessebar sentrum ligger 50 meter unna og den sjarmerende gamlebyen ligger også innen gangavstand. Hotellet har flere barer og restauranter, en nattklubb og et svømmebasseng. I tillegg kan du bruke tiden til å spille spill, delta i vannaerobics, bruke treningsstudioet, dra til biblioteket og lese eller gå til hotellets frisør (mot en avgift). Barna har sitt eget svømmebasseng, mini-disko, lekeplass og organiserte programmer.

Les mer

Dobbeltrom med parkutsikt

3 personer | Rom

Hvert rom har en balkong hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over Sunny Beach bay eller en rolig park. Rommene er utstyr med klimaanlegg, minibar og TV med satelittkanaler. Badet er utstyrt med badekar eller dusj og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Du som elsker sol og strand har kommet til riktig sted! På fastlandet - som er den siden hotellet ligger på - finner du byens to største strender. Vil du heller snorkle, bør du dra til strendene rundt Nessebars gamle bydel, og for deg som tar med hele familien anbefales badelandet Aqua Paradise.
 • I tillegg bor du en kort vei fra ikoniske Sunny Beach, den populære stranden i Bulgaria. Her finner du et livlig natteliv, og et mangfold av restauranter.
 • Church of Christ Pantocrator - denne vakre kirken fra middelalderen forteller en spennende historie om byens etablering.
All inclusive

På denne ferien inngår det et all-inclusive opphold og du kan nyte både spennende bulgarske spesialiteter og smakfulle internasjonale retter:

Frokostbuffé fra 7:30 til 10:00
Lunsjbuffet fra 12:30 til 14:30
Middagsbuffé fra 18:0 til 21:00
Drikke: lokalt øl og vin, lokale brus og varme drikker
Lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker, cocktailer, kaffe og te i lobbybaren fra 10:00 til 23:00 og 10:00 til 21:00 i bassengbaren
Snacks i lobbybaren fra 10:00 til 11:00 og 16:00:17.00
Snacks som pizza, hamburgere, og iskrem i bassengbaren fra 11:00-17:00
Lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker, daglig cocktail av kaffe og nattklubb fra 20:00 til 23:00

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opp til 12 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Wi-Fi er gratis på hotellet

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Det 4-stjerners luksushotellet Festa Panorama Hotel gir den perfekte settingen for en avslappende ferie i solen. Det nylig renoverte hotellet ligger bare 150 meter fra stranden. Nessebar sentrum ligger kun 50 meter unna.