Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kulturrik og kulinarisk reise til București!

 • Opplevelse
 • București
pris fra kr 3 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Romanias kulinariske hovedstad București! Fly t/r fra Oslo Sandefjord Torp og bo 3, 4 eller 5 netter på sentralt 4*-hotell med frokost og guidet mat- og markedstur. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag din nye storbyfavoritt! Bucuresti er kanskje en av Europas mest bohemske, kreative og kulinariske byer. Denne reisen lar deg bli kjent med byens sprudlende matkultur sammen med en lokal guide og en liten gruppe av andre reisende. I tillegg til de fargerike matmarkedene og koselige sommerterrasser nyter du ditt neste storbyevenetyr mellom store boulevarder, blomstrende gater, flotte middelalderslott og stalinistisk arkiektur fra 30-tallet nyter. Bucharest er et skattekammer for kunst, kultur, kreativitet og historie.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i singel- eller dobbeltrom på Hotel Central by Zeus International****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r București fra Oslo Sandefjord Torp
 • Guidet mat og drikke-tur gjennom Bucharest
 • Transport mellom flyplass og hotell

Hotel Central by Zeus International

 • Hotel
 • București, Romania
Hall

Det er kun 5 minutters gange fra gamlebyen, noen få skritt fra Cismigiu Park og 10 minutter fra den rumenske Athenaeum - dette er et hotell som ligger i hjertet av hovedstaden! Hotellet tilbyr stilfulle rom med gode fasiliteter, og er smakfullt innredet. Resepsjonen er døgnåpen, det er mulig med sykkelleie og for deg som liker å starte dagen med en avis, er også aviser tilgjengelig. Fra kl. 07:00 til 10:00 kan du nyte en solid frokost i frokostsalen. For en drink etter en spennende dag på sightseeing i byen eller til Draculas slott, er det også en bar tilgjengelig i hotellet. Restauranter og kaféer er det mange av i dette populære området.

 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er moderne og elegant innredet og har alt du trenger for et hyggelig opphold. Alle rommene har en komfortabel seng, flatskjerm-TV, safe, minibar, gratis WiFi-tilgang og eget bad med dusj eller badekar, toalettartikler, badekåper og tøfler.

Bucuresti mat og drikketur

Den spennende dagen starter kl 10:30 på formiddagen og varer i ca 4,5 timer. Du møter din engelsktalende guide og andre matglade på University Square. På vandreturen i byen lærer du blant annet om sosiopolitisk historie, spaseser til Strada Batistei utforsker det utrolige turn-of-the-century byhuset. Under trær og vinranker, med druer som dingler over hodet, vil du smake på et utvalg av rumenske forretter (gustari), inkludert geitost, spekemat, vårløk, hjemmelaget brød, og lokalt brygget håndverket øl. Deretter fortsetter en spennende utforsking av mellomkrigs Bucuresti og du kan nyte iskalde rumenske hveteøl. I tillegg blir du kjent med det berømte Obor markedet og mye, mye mer! Dette er årets kulinariske opplevelse!

Matturens høydepunkter:

Du får inside-tips av en Bucuresti-ekspert
Bli kjent med det rumenske kjøkkenet
Mulighet til å blir kjent med andre reisende
Turen er guidet av lokal guide
Liten og personlig gruppe
Du utforsker forskjellige severdigheter på turen
Du nyter lokale råvarer, oppskrifter, samt lokalt brygg-øl eller vin
Vegetarmat er tilgjengelig
Du vil motta all praktisk informasjon om den guidete turen etter bestilling

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn inntil 11 år i dobbeltrom.
Maks 1 voksen i enkeltrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-11 år betaler EUR 18 per natt og betaler full pris på hotell og fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Bucuresti, bare 5 minutters gange fra gamlebyen og 10 minutters gange fra den rumenske Athenaeum og berømte Calea Victoriei. Fra flyplassen er det 19 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret