Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Solferie med all-inclusive i Bosnia-Hercegovina

 • Solreiser
 • Neum
pris fra kr 6 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spennende Bosnia venter! Fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen og Stavanger i 7, 10 eller 14 netter på Grand Hotel Neum**** med all-inclusive inkludert. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en sydentur for deg som vil unnslippe charterturismen! En av Sør-Europas mest spennende og nyeste soldestinasjoner, Bosnia-Hercegovina, møter stadig flere reisende med åpne armer, og byr på alt fra majestetisk fjellandskap og grønne skoger til strender og et behagelig middelhavsklima. Benytt sommerferien din i år til å oppleve noe helt nytt - velkommen til Bosnia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Grand Hotel Neum****
 • All-inclusive
 • Fly t/r Dubrovnik fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Solfylte Neum

Dersom dette er din første tur til Bosnia er du kommet til riktig sted. Neum er nemlig landets eneste kystby, og kan derfor lokke med sine flotte strender og koselige handlegater, samt mangfoldige hvitmalte hus som står i vakker kontrast til de grønne åsene. Byen er populær blant turister, og her kan du virkelig nyte ferien og forsyne deg av det Neum byr på av deilig mat, badeliv og andre fristende sanseinntrykk. De aller mest sporty kan fryde seg over de mange vannsport-tilbudene man finner her og velge og vrake mellom jet-ski, parasailing og mer. Ønsker du heller å nyte late feriedager er det ingen grunn til å fortvile. Hotellet har nemlig 2 svømmebasseng samt en deilig hage og en terrasse hvor du kan finne den bosniske oppskriften på det gode liv.

Grand Hotel Neum

 • Hotel
 • Neum, Bosnia-Hercegovina
Hotel

Du innlosjeres på Grand Hotel Neum, et nylig renovert hotell med 4 velfortjente stjerner som tilbyr et vell av fasiliteter slik at du får et minneverdig opphold. Her finner du blant annet to svømmebasseng, spaavdeling og en restaurant som serverer tradisjonelle bosniske retter. Har du med deg barna kan de fryde seg over å slå seg løs på minigolfbanen eller plaske i barnebassenget, mens de voksne nyter feriedagene med en herlig massasje. Hotellet kan også by på en privat strandbar, organiserer bussturer til nærliggende byer og tilbyr bilutleie om du ønsker å ta deg rundt i området på egen hånd.

 • +-2
Les mer
Parkutsikt

Rom med parkutsikt

2 personer | Rom

Hotellets rom er alle utstyrt med aircondition, en LCD-TV, en minibar, privat bad med hårføner, safe, telefon, WiFi. Dette rommet har parkutsikt.

Raske fakta om Bosnia-Hercegovina

Og noen gode reisetips til deg!

Visste du at...

 • Verdens høyeste pyramide finnes i Bosnia-Hercegovina? Nord for Sarajevo, i småbyen Visoko, kan du besøke Europas mest omstridte pyramide. Ekspertene strides fremdeles om hvorvidt strukturen er menneskeskapt eller et naturfenomen. Opplev pyramiden med en organisert tur eller beundre den fra avstand.
 • Bosnisk kaffe er kjent for å være utsøkt? Enten du velger en kopp tradisjonell tyrkisk kaffe eller en nyere italiensk variant har du mye å velge mellom på en bosnisk kafé. For en autentisk kaffeopplevelse kan du bestille en džezva, som serveres i et lite kobberbeger.
 • Brohopping i Mostar nærmest er en nasjonalsport? I middelalderbyen Mostar finner du den 20 meter høye steinbroen Stari Most. Broen ble gjenoppbygget i 2004, og hver juli arrangeres en nervepirrende brohoppingskonkurranse som de aller tøffeste kan delta i (eller se på fra trygg avstand).
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-6 år) per rom med parkutsikt.
Maks 3 voksne per rom med havutsikt.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person fra og med 3 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Grand Hotel Neum har en idyllisk beliggenhet i den lille kystbyen Neum, som betyr at du hver morgen kan våkne til lyden av bølgeskvulp og en utrolig utsikt over det asurblå Adriaterhavet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret