Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sprudlende sol i Palma de Mallorca

 • Storbyferie
 • Palma
pris fra kr 5 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag sprudlende Palma på Mallorca: Bo 7-14 netter på Sercotel Hotel Zurbaran med frokost og transport. Inkl. fly t/r.

Ta en velfortjent solpause fra hverdagen og besøk Mallorcas fantastiske hovedstad! Her venter sjøen som glitrer i solen, mens herlige kafeer i byens vakre, historiske og sjarmerende brosteinsgater inviterer til kos og hygge på den sprudlende spanske måten! Palma de Mallorca er den beste terapien for den som elsker avslapping, sol, fantastisk mat, sangria, by og strand! God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Sercotel Hotel Zurbaran
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Palma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Palma de Mallorca

I Palma møter du et behagelig og solrikt klima, flotte sandstrender og den herlige middelhavskulturen kombinert med et vibrerende byliv. Historiske bygninger spirer opp mellom staselige palmer og koselig vinbarer hilser på hvert hjørne. Palma er det perfekte stedet for full avkobling og ren livsnytelse!

Hotel Sercotel Zurbarán

 • Hotel
 • Palma, Spania
Hotel

Du bor i et hyggelig hotell i Palma. Her kan du nyte lange og gode frokoster hver morgen, og hotellet er utstyrt med en stor terrasse for solfylte øyeblikk og en koselig bar hvor du kan runde av dagen med deilig cocktails. Wi-Fi er gratis og du kan også leie sykler på stedet fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer

Dobbelt standardrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utstyrt med komfortable senger, TV, skrivebord samt eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Eventyr i Palma

 • Mercat de L'Olivar er et av Palma mest spennende markeder hvor du kan blant annet nyte spanske delikatesser - samt friske, fargerike og eksotiske frukter og lokale oster.
 • For kunstelskere, anbefaler vi Joan Miró-museet - skapt av en kunstner som har brukt hele sitt liv på øya, noe som gjenspeiles i kunstnerens enestående verk. Kunsten hans forteller om Palmas kultur, historie og mønster.
 • Castell de Bellver - ønsker du å gå dypere i Palmas spennende historie, anbefaler vi et besøk historiske Castell de Bellver, som er et unikt sirkulært slott fra det 14. århundre, slottet er det eneste av sitt slag i Spania. I tillegg ligger det på en skogkledd høyde som tilbyr spektakulære utsikter over Palma og utover havet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 33 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 8 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 12 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Bar og snackbar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 200 meter fra sjøen og en kort spasertur fra Palma sentrum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret