Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Solferie i Kroatias Rabac på 4-stjerners hotell

 • Solreiser
 • Rabac
pris fra kr 7 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring solferien i Kroatia, med 7 netter på 4*-hotellet Hotel Hedera med halvpensjon plus, tilgang til velvære, leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Middelhavsidyll, varm gjestfrihet og et vakkert landskap. Den rolige kystbyen Rabac ved Adriaterhavet er kjent for sine idylliske rullesteinsstrender, krystallklart vann og en avslappet atmosfære. Tilbring 7 netter på det behagelige hotellet Hedera med halvpensjon, samt fri bruk av svømmebasseng og en fantastisk utsikt over det utstrakte havet. Dobrodošli u Hrvatsku – velkommen til Kroatia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på enkelt-, dobbelt-, trippel eller firemannsrom på Hotel Hedera****
 • Halvpensjon plus
 • Tilgang til velvære
 • € 10,- voucher for velvære
 • Fly t/r Pula fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Panoramisk cruise (ved opphold mellom 08. juli og 26. august)
Velkommen til sol og velvære!

Istria, Adriaterhavets største halvøy, er rik på historiske severdigheter. Her kan du beundre et romersk amfiteater og den kroatiske triumfbuen, bysantinsk mosaikk og barokkpalasser. Besøk en eller flere middelalderlandsbyer i de omkringliggende åsene og nyt den vakre utsikten over vingårder og olivenlunder. Halvøya byr på et variert landskap: fra fjellkjeden Učka til vakre strender, små grunne bukter og steinrike kyster.

Da den engelske forfatteren Richard Francis Burton besøkte Rabac i 1876, og beskrev i detalj områdets sjarme og skjønnhet, kunne han nok ikke forestille seg hvor populært området ville bli blant nåtidens turister. På den tiden var stedet en liten fiskerlandsby med ikke stort mer enn 10 hus, men i dag er Rabac en velkjent badeby med en fin blanding av familieaktiviteter og velvære, slik at du kan finne den etterlengtede roen.

Hotel Hedera

 • Hotel
 • Rabac, Kroatia
Hotel Hedera

Familiehotellet Hedera er et av tre hotellkomplekser på feriestedet Rabac ved Adriaterhavet. Hotellet er utstyrt med et stort utendørs svømmebasseng og treningsstudio. Hotellet har også en egen restaurant og bar med terrasse, hvor du kan nyte en cocktail i den herlige kroatiske solen mens du beundrer utsikten over sjøen. På kveldene blir terrassen omgjort til et underholdningsområde med mulighet for fest, moro og dans. Adgang til et nærliggende fitnessområde med finsk sauna, solarium og massasje er mulig mot en ekstrakostnad. Hotellet tilbyr også underholdning for barn mellom 6 og 11 år, og for de voksne er det muligheter for å spille tennis, dra ut på dykking eller seiltur.

 • +-2
Les mer
Hotel Hedera - Zimmer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommet er ca. 16 m² stort og utstyrt med en dobbeltseng, et bad med badekar eller dusj og toalett. Du har også en hårføner, aircondition, telefon, satellitt-tv og safe.

Tips til omgivelsene

På denne reisen har du leiebil under hele oppholdet slik at du er fri til å oppleve alt du kan ønske deg!

 • Rovinj ligger en drøy time med bil fra Rabac og er Istrias mest severdige attraksjon. Det er i dag populært blant turister med fine 4-stjerners hotell, men også en av Middelhavets siste fiskehavner. Vandre rundt i de smale, brosteinsbelagte gatene og ta lunsj ved en av de mange idylliske piazzaene, dette er utvilsomt et kulturhistorisk høydepunkt.
 • For deg som liker historie er byen Pula (ca. 46 km unna) perfekt. Beundre noen vakre eksempler på romersk arkitektur- byens juvel er det usedvanlige godt bevarte amfiteateret. Byen var en del av Romerriket, det bysantinske riket og Venezia i sin tid. Kultur er det ingen mangel på her, men du vil ikke bare finne historie her, for Pula er også en travel havneby der du kan gå rundt og nyte den livlige atmosfæren.
 • Litt lengre opp fra hotellet ligger den lille byen Labin (ca. 4 km). Den gamle middelalderbyen er et fint sted å tilbringe en ettermiddag med å vandre gjennom de små gatene eller nyte en forfriskende drikke på en fortauskafé.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,- p.p.p.n. (fra 12 år)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 personer per dobbeltrom
Maks 3 personer per trippelrom
Maks 4 personer per firemannsrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år får 30% på hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Barneseng koster € 5,- per dag (ta kontakt med kundeservice).

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Bar
Restaurant
Svømmebasseng
Spaanlegg

Parkering

Gratis ved hotellet (avhengig av tilgjengelighet)

Internett

Gratis i hele hotellet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Rolige og behagelige Hotel Hedera har en strategisk beliggenhet på badeplassen Rabac, en av de vakreste strandområdene i Kroatia. Herfra kan du spasere 200 meter til rullesteinstranden, og sentrum av Rabac er kun 700 meter unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret