Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Oppdag til paradisiske Primošten

 • Solreiser
 • 7 eller 9 netter
 • Primošten
pris fra kr 7 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Et paradis ved Adriaterhavet: Bo 7 eller 9 netter på Hotel Zora med halvpensjon. Inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger og transport til og fra flyplassen. Pris er p.p. i rom for 2.

Skjem deg bort med varme dager i idylliske omgivelser. Perlen ved Adriaterhavet, Primošten, er det perfekte reisemålet for deg som drømmer om fiolettfargede blomster blant romantiske smågater og et hav som glitrer så langt øyet ser. Historisk og harmonisk, denne lille kroatiske edelstenen er en drøm!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 9 netter i komfortrom på Hotel Zora
 • Halvpensjon (daglig frokost og middag)
 • Fly t/r Split fra Oslo Gardermoen
 • Transport mellom flyplass og hotell
Pittoreske Primošten

I den koselige kystbyen Primošten møter du en autentisk og varm middelhavsatmosfære. Spaser i fred og ro gjennom byens vakre og smale gater. Fordyp deg i den kroatiske kulturen som handler om å spise godt og gripe gledene i livet. Besøk de små butikkene og den gamle bydelen som ligger på den lille øyen, knyttet til fastlandet. La deg forelske i områdets rustikke hus, gamle kirker og turkisfargede bukter. En helt herlig side med Primošten er det grønne og friske landskapet, Primošten er nemlig preget av tett furuskog, vingårder og friske oliven lunder.

Hotel Zora

 • Hotel
 • Primošten, Kroatia
view 2

Dette fine hotellet ligger ved siden av en hvit sandstrand og en 4-minutters spasertur fra sentrum.
Hotellet har en flott restaurant, i tillegg finner du en pianobar og et utendørs saltvannsbasseng, samt en privat strand, et dykkesenter og konferansefasiliteter. Andre aktiviteter inkluderer tennis, minigolf og båtutleie.

 • +5
Les mer
Zora - Fam Room1

Komfortrom

3 personer | Rom

Du bor i et svært behagelig og romslig komfortrom. De lyse rommene er utstyrt med en dobbelseng eller to enkle senger. Alle rom har en balkong eller en terrasse. I tillegg er de utstyrt med TV og privat bad med dusj eller badekar.

TravelBird tips!

 • Ta et besøk til den vakre kirken St. Juraj (St. George) som ligger på det høyeste punktet av den tidligere øya. Spaser i stiene rundt den gamle bymuren.
 • Kroatias vinmarker har den perfekte jorden for å dyrke de edle druene. Nyt en nydelig lokalprodusert Babić vin på en av de frodige vingårdene i området.
 • Besøk den lille honningbutikken, Gracin. Butikken ligger nesten skjult i gamlebyen og tilbyr en sjarmerende og autentisk opplevelse. I tillegg til et stort mangfold av forskjellige typer honning, er Gracin er en reell butikk for alle som ønsker lokale produkter fra Dalmatia og øyne rundt.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til måltidene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende vil få en varierende rabatt, avhengig av reisedato, og betaler kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn opp til 1 år betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn opptil 7 bor gratis (som 3. person) på hotellet.
Barn opptil 12 (som 2. person i rommet) får 30% rabatt på hotellet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er tilgjengelig

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Temperaturer i Kroatia

Mars 10,9 °C
April 14,0 °C
Mai 18,2 °C
Juni 22,0 °C
Juli 24,6 °C
August 24,4 °C
September 21,4 °C
Oktober 17,4 °C

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten i Kroatia er Kroatiske kuna. Minibankautomater er lett tilgjengelig i byene, og du kan bruke kredittkort som VISA og MasterCard for å ta ut penger.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ved den historiske byen Primosten, bare 50 meter fra stranden og en 4-minutters spasertur fra sentrum. Med bil tar det ca 40 minutter å kjøre fra Split flyplass.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret