• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Sentral-Europas sjarmerende midtpunkt

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 netter Budapest

per person fra kr 2 129
basert på 2 personer

Allerede bestilt 9 ganger

Bli med til skjønne Budapest! 2, 3, 4 eller 5 netter på Lion's Garden Hotel**** med frokost, inngang til spa, velkomstdrink og bykart. Inkl. fly t/r Budapest + transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med til Budapest! Den vakre hovedstaden i Ungarn, også kjent som dronningen av Donau, er en by full av overraskelser. Her finner du en sjarmerende blanding av eldre og moderne historie, arkitektur og kunst - dette er et av Europas mest spennende storbyreisemål.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Lion's Garden Hotel
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde, Kristiansand, Harstad, Tromsø, Ålesund eller Haugesund
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt
 • Gratis WiFi
 • Velkomstdrink
 • Gratis bykart
Budapest - byen med en unik historie

Ungarns hovedstad er en blomstrende kunst- og kulturby med spennende restauranter og et pulserende natteliv. Byen, som ofte kalles ¨Østens Paris¨, er rik på vakker arkitektur, brede boulevarder og art nouveau palasser. Siden friheten i 1989 har byen gjennomgått en hurtig utvikling og briljerer i dag med både historisk sjarm og moderne kreativitet. I dag er Budapest full av koselige barer, topprestauranter, trendy hoteller og moderne design. Denne utviklingen har gjort flere og flere turister oppmerksom på denne tidligere ukjente perlen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Lion's Garden Hotel

Hotel Budapest, Ungarn
hot tub

Lion's Garden Hotel er et ideelt hotell for et opplevelsesrikt besøk i Budapest, og ligger i et rolig nabolag i det diplomatiske kvarteret av Budapest: i Cházár András i det 14. distriktet. Herifra er det kort avstand til flere av byens severdigheter. Dette 4-stjerners hotellet er innredet i varme farger med stilfullt interiør. Hotellet har også en heis med panoramautsikt til en vakker dominikansk kirke ved hotellet. Byparken med sine muséer, Hero's Square, Széchenyi Bad & Spa og Vajdahunyad Castle er i gåavstand fra hotellet.

Les mer
Lion's Garden room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets 107 rom er elegant og stilfullt innredet perfekt for avslapning. Alle rommene har enten en dobbeltseng eller to senger og har et eget bad med dusj eller badekar med hårføner, minibar, TV, telefon, skrivepult med lampe, aircondition og bagasjehylle.

Våre tips for en dag i Budapest!
 • Slik kan du tilbringe 1 dag i Budapest:
 • Fra hotellet kan du ta metrolinje nr 1 (den nesteldste metroen i Europa etter London) med vakkert dekorerte perronger til elegante Vörösmarty ter, og etterpå vandre langs Donau-elven til den imponerende kjedebroen Széchenyi til Buda-siden. Ta linjebanen eller vandre opp på berget med Buda-slottet og beundre den fantastiske utsikten. Fortsett videre til Fiskerbastionen og ta siden bussen tilbake til Pest-siden og gå langs stilige Andrássy út mot Oktogon for å siden slå deg ned på en av de koselige restaurantene i området.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (2 voksne & 1 barn opptil 12 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng
Treningsstudio

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Lion's Garden Hotel ligger i det diplomatiske kvarteret av Budapest, i det 14. distriktet i et rolig nabolag. Det er kort avstand til flere av byens severdigheter.