Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Feriefavoritten Thailand - nyt både Bangkok & øya Koh Chang

 • Rundreise
 • Thailand
pris fra kr 12 719
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Storbyferie i Bangkok og strandparadiset Koh Chang! I Thailand bor du 12 netter med frokost. Inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Ålesund og transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Thailand... hvite strender, knallblå himmel, strålende sol og en livlig atmosfære... I smilets land får du noen dager til templer i skinnende gull, de flytende markedene, fantastisk god mat og energien til en pulserende metropol. Så følger en deilig solferie på den idylliske øya Koh Chang, der du lar øynene hvile der krystallklart vann forsvinner i horisonten, beundrer den frodige naturen ved et fossefall og snorkler blant fargerik, tropisk fisk i havet. Kveldene skal nytes på en avslappet strandbar med Bob Marley som synger feriefølelsen inn fra høytalerne. Du kommer ikke til å ville dra hjem fra Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Hotel de Bangkok
 • 10 netter i Ramayana Koh Chang Resort
 • Fly t/r Bangkok fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Ålesund
 • Tilsammen 2 netter på flyet (1 hver vei)
 • Frokost hver morgen
 • Transport mellom stedene
Smilets land - Thailand!

Et blikk på strendene i Koh Chang, og du vet at dette er et paradis! Her svaier palmene fritt, havet er så klart at du umiddelbart ønsker å snorkle eller dykke, her er stranden så innbydende at du aldri vil ønske å forlate den. Koh Chang er absolutt en paradisøy, og her har du 10 deilige netter til å slappe av. Thailand er selvsagt mye mer enn bare stranden, og her oppdager du også hovedstaden Bangkok. I travle Bangkok bor du i et livlig shoppingområde, så unn deg deilig gatemat, besøk høydepunktene i byen og så er du klar for Koh Chang. Dette er den best mulige Thailand- ferien!

Reiserute

Dag 1 & 2: Bangkok

For deg som allerede har reist i Asia vet at en asiatisk metropol kan være overveldende ved første øyekast. Før du begynner på strandeferien din i Bangkok har du 2 spennende netter i pulserende Bangkok. Hva du kan gjøre i Bangkok? Det er lettere å svare på hva du ikke kan gjøre! I denne metropol… Les mer

Hotel De Bangkok

Dag 3 - 13: Ko Chang - Elefantøya

Etter et kort, men spennende bekjentskap med Bangkok, vil du på dag tre reise videre til Ko Chang, eller som vi liker å kalle det: Paradis! Her venter det deg et deilig opphold! Legg på tur ut mot havet og nyt solen med en kald fruktjus i hånden og nyt alt det en strandferie har å by på. På denn… Les mer

Ramayana Koh Chang Resort & Spa
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Reisens varighet

Du blir 12 netter i Thailand. Tilbring 2 netter i flyet: 1 til Bangkok, og 1 tilbake. de heenreis en 1 tijdens de terugreis. Den totale reisetiden er altså 14 netter.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Reisegruppe

Dette er en individuell rundreise med delt transport, og ikke en gruppereise.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Pass- og visuminformasjon

Du må ikke ha visum ved reise på mindre enn 30 dager til Thailand. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Thailand. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Vær og temperaturer

Karakteristisk for klimaet i Thailand er en forholdsvis jevn temperatur og at nedbøren er sterkt knyttet til enkelte perioder, da det kan komme store mengder. Høysesong er november-mars, da det er varmt og sjelden regner. Deretter begynner regnperioden som pågår frem til oktober. Men nedbøren kommer som regel som kraftige, ganske korte regnskurer. Temperaturen ligger på mellom 30 og 35 grader i gjennomsnitt om dagen og ned til 22-27 grader om kvelden.

Valuta og kredittkort

De bruker Thai Bhat i Thailand. Det er enkelt å ta ut penger i minibank med de vanligste kredittkortene som Visa og MasterCard.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret