Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandnært hotell på strålende Malta

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Saint Paul's Bay
pris fra kr 4 189
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gled deg til solen! Inkluderer fly, 7/14 netter på hotell og transport.

Malta er en fantastisk feriedestinasjon: Landet har ikke kun et mildt klima og en solrik sommer, men også 500 år gamle festninger og en dramatisk natur med klippeformasjoner og krystallklart vann. Det tar ikke mer enn en time fra den ene enden til den andre, så det er bare å gå på oppdagelse. Besøk de autentiske landsbyene, spis mat i et ridderpalass og utforsk Europas beste dykkersteder!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet for 2, 3 eller 4 personer på White Dolphin
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Måltider kan legges til ved bestilling
Verden for dine føtter på Malta

Velkommen til en hyggelig soldestinasjon på den lille øya Malta - midt ute i Middelhavet! Denne øyperlen kan oppfylle enhver reisendes drøm. Her kan du snorkle i krystallklart vann, bli kjent med kulturen, historien og nyte den gode maten. Langs den livlige strandpromenaden venter flere barer og restauranter fra mange kulturer, samt førsteklasses shopping og isbarer. Mange av strendene på Malta er laget av kalksten - det er derfor vannet er så klart. Vil du nyte solen på kritthvite sandstrender må du begi deg til øyene Gozo og Comino for en nydelig dagstur med turkisklart vann som forsvinner i horisonten.

White Dolphin

 • Hotel
 • Saint Paul's Bay, Malta
White Dolphin Complex

Du bor på et hyggelig, sentralt beliggende hotell med svømmebasseng, hage og et fellesområde med utsikt over bukten. Restauranten serverer delikatesser fra middelhavet, og i det omkringliggende område finner dere også masse barer og spisesteder – Kystpromenadene omkring byene Qawra og Bugibba er kun minutter fra hotellet. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og i høysesongen kan dere glede dere til kveldsarrangementer med underholdning.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
appartement

Leilighet for 2 personer

2 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 2 personer.

Leilighet for 3 personer

3 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 3 personer, og har en sovesofa for 1 person i stuen.

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 4 personer, og har en sovesofa i stuen med plass til 2 personer.

Våre tips til omgivelsene:

Prøv dette på ferien din:

 • The plumtree | Bar & Restaurant er en liten og hyggelig innredet restaurant som serverer internasjonale retter, middelhavsmat og maltesiske retter i rause porsjoner. Nyt den maltesiske stemningen og ta deg en kald øl etter en varm dag på stranden eller en god middag i en koselig og velkommen atmosfære.
 • Bugibba Square er et hyggelig torg med kaféer, barer og restauranter der du kan tilbringe en deilig sommerkveld. Rett ved ligger Islet-Promenaden som går byr på en vandretur i solnedgangen.
Utflukter som kan legges til ved bestilling:

- Dagsutflukt med båttur til Gozo og Comino. Turen går fra Sliema Creek som ligger ca 35 minutter bort med transferbussen. Den første båtturen går fra Sliema til Comino, der du bytter til en motorbåt til Gozo. Her får du en guidet rundtur til noen av øyas historiske severdigheter og pittoreske byer. Etter en rundtur på denne myteomspunne øya tas du med til den legendariske Blå Lagune for skjønne bad og avslapping. Når du har badet og solt deg i ca 1,5 timer hentes du opp og tar båten tilbake til Sliema. På veien passerer du mange vakre steder før du til slutt stiger av i Sliema. Inkluderer transport t/r Sliema Creek. Båten går kl. 10:00 fra Sliema Creek. Du kommer tilbake kl. 17:30 til Sliema Creek. Lunsj er ikke inkludert.

- Heldags jeeptur på øya Gozo: Dette er den beste måten å oppdage øyas skjulte skatter. På turen ser du blant annet Simar Valey, Xlendi Bay, Calypso Cave og mye annet. Utflukten inkluderer transport t/r hotellet, fergebilletter, 20 min powerboat-tur via Den blå lagunen & Camino-hulene før returen til fastlandet. Lunsj er også inkludert.

- Havnecruiset tar deg med til de naturlige havnene på begge sidene av Valletta, Marsamxetto og Grand Harbour. Dette er en fin tur å nyte utsikten fra havet og samtidig lære om Maltas historie fra kommentarene underveis.

- Utflukt til Marsaxklokk Market og Blue Grotto: Den idylliske fiskerlandsbyen med sin fargerike og unike karakter gjør det et perfekt sted for et unikt marked hver søndag morgen. Turen går deretter videre til Blue Grotto for de spennende grottene omgitt av det blå Middelhavet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 0.50 EUR per person per natt (maks 5 EUR per person per opphold)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Du kan velge mellom leilighet for 2, 3 eller 4 personer.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi koster ca 6 kr per time og kjøpes på stedet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger nord på øya Malta, kun 2 minutters gange fra Qawra Beach. Maltas hovedstad Valletta og Malta Flyplass ligger 20 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret