• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandnært hotell på strålende Malta

Solreiser 7 eller 14 netter Saint Paul's Bay

per person fra kr 2 779
basert på 2 personer

Gled deg til solen! Inkl. fly t/r og 7 eller 14 netter på hotell og transport.

Malta er en fantastisk feriedestinasjon: Landet har ikke kun et mildt klima og en solrik sommer, men også 500 år gamle festninger og en dramatisk natur med klippeformasjoner og krystallklart vann. Det tar ikke mer enn en time fra den ene enden til den andre, så det er bare å gå på oppdagelse. Besøk de autentiske landsbyene, spis mat i et ridderpalass og utforsk Europas beste dykkersteder!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet for 2, 3 eller 4 personer på White Dolphin
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Måltider kan legges til ved bestilling
St. Paul's Bay på Malta

Velkommen til en hyggelig soldestinasjon på den fine lille øya Malta - midt ute i Middelhavet! St. Pauls' Bay ligger 16 km nord for hovedstaden Valletta oog tilbyr godt om det som Malta er så kjent for: dykkemuligheter i krystallklart vann, kultur, historie og god mat. Langs den hyggelige strandpromenaden venter flere barer og restauranter med både britisk og maltesisk meny, samt førstesklasses shopping og isbarer. Stranden i Sankt Paul's Bay er laget av kalksten som de fleste strendene på øya - det er derfor vannet er så klart! Vil du nyte solen på kritthvite sandstrender må du begi deg til øyene Gozo og Comino, det er mulig å velge til en dagsutflukt i dette tilbudet!

White Dolphin

Hotel Saint Paul's Bay, Malta
White Dolphin Complex

Du bor på et hyggelig, sentralt beliggende hotell med svømmebasseng, hage og et fellesområde med utsikt over bukten. Restauranten serverer delikatesser fra middelhavet, og i det omkringliggende område finner dere også masse barer og spisesteder – Kystpromenadene omkring byene Qawra og Bugibba er kun minutter fra hotellet. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og i høysesongen kan dere glede dere til kveldsarrangementer med underholdning.

 • +2
Les mer
appartement

Leilighet for 2 personer

2 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 2 personer.

Leilighet for 3 personer

3 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 3 personer, og har en sovesofa for 1 person i stuen.

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Mange av leilighetene/studioene har en balkong eller terrasse der du kan slappe av etter en dag på stranden. Hotellet er utrustet med senger, TV, et skap med kjøleskap, mikroovn eller ovn, kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk samt et bad med dusj og hårføner. Denne leiligheten har plass til 4 personer, og har en sovesofa i stuen med plass til 2 personer.

Våre tips til omgivelsene:

Prøv dette på ferien din:

 • The plumtree | Bar & Restaurant er en liten og hyggelig innredet restaurant som serverer internasjonale retter, middelhavsmat og maltesiske retter i rause porsjoner. Nyt den maltesiske stemningen og ta deg en kald øl etter en varm dag på stranden eller en god middag i en koselig og velkommen atmosfære.
 • Bugibba Square er et hyggelig torg med kaféer, barer og restauranter der du kan tilbringe en deilig sommerkveld. Rett ved ligger Islet-Promenaden som går byr på en vandretur i solnedgangen.
Utflukter som kan legges til ved bestilling:

- Dagsutflukt med båttur til Gozo og Comino. Turen går fra Sliema Creek som ligger ca 35 minutter bort med transferbussen. Den første båtturen går fra Sliema til Comino, der du bytter til en motorbåt til Gozo. Her får du en guidet rundtur til noen av øyas historiske severdigheter og pittoreske byer. Etter en rundtur på denne myteomspunne øya tas du med til den legendariske Blå Lagune for skjønne bad og avslapping. Når du har badet og solt deg i ca 1,5 timer hentes du opp og tar båten tilbake til Sliema. På veien passerer du mange vakre steder før du til slutt stiger av i Sliema. Inkluderer transport t/r Sliema Creek. Båten går kl. 10:00 fra Sliema Creek. Du kommer tilbake kl. 17:30 til Sliema Creek. Lunsj er ikke inkludert.

- Heldags jeeptur på øya Gozo: Dette er den beste måten å oppdage øyas skjulte skatter. På turen ser du blant annet Simar Valey, Xlendi Bay, Calypso Cave og mye annet. Utflukten inkluderer transport t/r hotellet, fergebilletter, 20 min powerboat-tur via Den blå lagunen & Camino-hulene før returen til fastlandet. Lunsj er også inkludert.

- Havnecruiset tar deg med til de naturlige havnene på begge sidene av Valletta, Marsamxetto og Grand Harbour. Dette er en fin tur å nyte utsikten fra havet og samtidig lære om Maltas historie fra kommentarene underveis.

- Utflukt til Marsaxklokk Market og Blue Grotto: Den idylliske fiskerlandsbyen med sin fargerike og unike karakter gjør det et perfekt sted for et unikt marked hver søndag morgen. Turen går deretter videre til Blue Grotto for de spennende grottene omgitt av det blå Middelhavet.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 0.50 EUR per person per natt (maks 5 EUR per person per opphold)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Du kan velge mellom leilighet for 2, 3 eller 4 personer.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi koster ca 6 kr per time og kjøpes på stedet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger nord på øya Malta, kun 2 minutters gange fra Qawra Beach. Maltas hovedstad Valletta og Malta Flyplass ligger 20 km unna.