Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Storbyferie i Krakow på 4-stjerners hotell

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 2 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk vakre Krakow! Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel Kossak**** med frokost og flytransport Inkl. fly t/!

Bli sjarmert av historiske Krakows magiske atmosfære. Spredd over de brosteinsbelagte gatene og torg nyter du den sjarmerende atmosfæren blant de klassiske bygningene og byens mange barer og restauranter. Lenger nede slynger Polens største elv Vistula seg gjennom byen. Samtidig fyller du kameraet med vakre bilder. Etter en dag fylt med uforglemmelige inntrykk kommer du tilbake til ditt 4-stjerners hotell.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Kossak
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • 1x glass vin eller øl på Cafe Oranżeria
 • Gratis WiFi
Historiske Krakow

Krakow er en smeltedigel hvor fortid og nåtid blandes elegant sammen. Byen er et av de viktigste kulturelle sentrum i Polen. Det burde ikke komme som noen overraskelse at byen skinner på UNESCOs verdensarvliste. Krakow er litt som et utendørs museum i seg selv. De vakre gamle bygningene forteller bit for bit historien til dette stedet. Noen severdigheter som må besøkes er Wawel-slottet og markedstorget (Stortorget). Samtidig er Krakow en travel, moderne storby med en unik karakter. Et absolutt høydepunkt er den jødiske bydelen Kazimierz, som for tiden er den mest fasjonable delen av byen. Her finner du koselige barer og restauranter, butikker, kunstgallerier og konseptbutikker. Krakow er utmerket for en storbyferie!

Hotel Kossak

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel Kossak****, Krakow

Oppholdet ditt i Krakow er på det luksuriøse 4-stjerners hotellet, Hotel Kossak. Her har du utmerket service og design, i tillegg til en vakker beliggenhet kun en kort gå avstand fra Wawel-slottet. Vistula-elven og Grand Place ligger også i nærheten. På Hotel Kossak du nyte en god frokost i Percheron Restaurant og en øl eller et glass vin på Cafe Oranżeria, her får du også en praktfull panoramautsikt over byen. På hotellet kan du benytte deg av treningssenteret og badstuen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Double room, Hotel Kossak****, Krakow

Superiorrom

2 personer | Rom

På et areal på ca 22 m2 kan du nyte dette flotte hotellrommet med en unik utsikt over Wawel-slottet og elvebredden av Vistula. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et sitteområde og et bad med badekar eller dusj og hårføner. Aircondition, LCD-TV, minibar, safe, telefon og gratis wifi er også på rommet.

Tips for storbyreisen

 • Fra hotellrommet har du en vakker utsikt over slottet Wawel. Det er bokstavelig talt et av høydepunktene i byen: bygningen har utsikt over byen. Inntil det 17. århundre, bodde den polske kongefamilien her. I dag finner du et museum her, hvor du kan beundre noe av den polske nasjonale kunstsamlingen. Ved foten av slottet finner du dragehulen Smocza Jama. Ifølge legenden bodde det en drage som terroriserte byen. I dag finner du en bronsestatue av dragen her.
 • Lyst på et kulinarisk eventyr? Da besøker du en melkebar (bar Mleczny) for å smake polsk mat. Det er en slags kantine, der du bestiller retten din i skranken. Et eksempel på en slik melkebar er Polakowski (Miodowa 39) i distriktet Kazimierz.
 • På den andre siden av elven Vistula ligger Podgórze distriktet. For å komme dit, går du over den moderne gangbroen Laetus Bernatek, som åpnet i 2010. Podgorze inneholder blant annet MOCAK, Museum of Contemporary Art i Krakow, som ligger i en moderne bygning med en industriell karakter. Her kan du se arbeidet til både polske og internasjonale kunstnere.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 17 år per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får rabatt på hotellet (avhengig av dato og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Treningsstudio
Sauna

Internett

WiFi er gratis i hele hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Kossak ligger i sentrum av Krakow. Vistula-elven er i nærheten (ca 200 meter) fra hotellet du gå i ca 10 minutter (900 meter) til stortorget. Flyplassen ligger 14 km unna. Fra flyplassen kan du ta lett komme til byen med taxi, buss (208 eller 252) eller tog (til Dworzec Glowny, sentralstasjonen i byen).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret