Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Brosteiner og blomster i Bergen!

 • Storbyferie
 • 1 eller 2 netter
 • Bergen
pris fra kr 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en ekte bergensk helg ved Damsgårdsundet i Bergen. Bo 1 eller 2 netter på stilfulle Hotel Magic i Bergen med frokost.

Velkommen til Bergen og et splitter nytt designhotell, designet av den anerkjente toppdesigneren Karim Rashid fra New York. Dette er en ny og unik måte å oppleve Bergen på, hotellet ligger nemlig i det hippe Damsgårdssundet, nærme den nyåpnede gange-og sykkelbroen. Bergen er en av Norges vakreste byer, og på våren og sommeren blomstrer de søte, smale brosteinssmugene som preger bybildet. Nyt en skikkelig go-helg i Bergen!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 eller 2 netter i dobbeltrom på Magic Hotel
 • Frokost hver morgen
En solskinnsdag i Bergen

Skulle du få en solskinnsdag, er Bergen det beste stedet i hele verden! Du starter dagen med en god frokost og en fin spasertur til byen. Med en liten runde rundt lille lungårdsvannet, kan du se flere av byens severdigheter, blant annet den vakre blomsterpaviljongen, det historiske bibloteksbygget og kunstmuseet. Fortsett med en spasertur opp til de UNESCO-listede trehusene i Sandviken, eller ta en piknik i den vakre Nordnesparken. Utover ettermiddagen, kan du ta en drink på Zacharias bryggen, hopp på den ikoniske fløybanen og nyte den livlige stemningen på Torgallmenningen!

Magic Hotel Solheimsviken

 • Hotel
 • Bergen, Norge
Property

Stilige Magic Hotel lever opp til navnet! Rike farger, smarte løsninger og innovativt design gjør hotellet unikt fra andre hoteller i Bergen. Hotellet ble designet av den berømte New York designeren, Karim Rashid som er en av de fremste moderne, internasjonale designerne innenfor mote, møbler, belysning og kunst. Hotellet har gratis WiFi og frokosten serverer i hotellets flotte restaurant, Bergtatt. Hotellet ligger i det hippe Damsgårdsundet.

 • +5
Les mer

Dobbeltrom

De stilfulle og innovative rommene er innredet i freshe farger med moderne designmøbler av høy kvalitet. Rommene er i tillegg utstyrt med flatskjerm TV med streaming muligheter og gratis WiFi. Badet er utstyrt med med dusj og toalett.

Andre TravelBird Tips:

 • Ta et besøk til den koselige, lille ølkafeen, Biskopen. Her har du et stort utvalg fra belgiske øl til lokale brygg fra mikrobryggerier. Puben ligger i sentrums Neumanns gate.
 • Muséhagen - Den vakre og historiske hagen er en del av Universitetets naturhistoriske avdeling. Dette frodige plante-og blomster paradiset ligger på Nygårdshøyden, som er fin spasertur fra hotellet.
 • Shopping - Bergen har fantastiske shoppingmuligheter. Fra Galleriet til gågaten finner du alt du kan tenke deg av motebutikker til stilige interiørbutikker.
 • Søstrene Hagelin - God fisk og sjømat er en viktig del av bergenske matkulturen, og Søstrene Hagelin er det av det mest ikoniske "fiskekjøkkenet" i Bergen. Prøv den nydelige, hjemmelagede fiskesuppen eller smak på de fantastiske fiskekakene.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for MAGIC HOTELS BG AS - Magic Hotel Solheimsviken. Du inngår en direkte avtale med MAGIC HOTELS BG AS - Magic Hotel Solheimsviken. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn per rom. (barna sover i eksisterende senger)

Barnerabatt

Barn opp til 3 år bor gratis på hotellet.
Barn fra 4-12 år får 50% rabatt på hotellet.
Barn fra 13 regnes som voksne og betaler full pris på hotellet.
Rabatt gjelder med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr kan medbringes mot et gebyr på NOK 200 per person per opphold (som betales på hotellet)

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger i det hippe område Damsgårdsundet, nærme den nye sykkel og gangebroen. Fra hotellet spaser du en fin tur til sentrum, på ca 30 minutter. I tillegg er du nærme offentlig transport, som tar deg til sentrum på 10 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret