Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Thessaloniki: En historisk kystperle

 • Storbyferie
pris fra kr 15 659
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Pakk kofferten og gjør deg klar for 1 herlig uke i solfylte Thessaloniki! Inkl. 4* hotell, frokost og fly t/r!

Velkommen til autentiske Thessaloniki! Lev deg inn i den grlitende greske kulturen med skyfri himmel, krystallklart vann og historie på hvert gatehjørne. Med både strand og by kan du se frem til å nyte det beste av to verdener på denne reisen.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Royal Hotel Thessaloniki****
 • Fly t/r Thessaloniki (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Frokost
 • Velkomstdrink
 • 50% rabatt på én massasjebehandling
En sjarmerende by blant ruinene: Thessaloniki

Med en fascinerende historie, mye kultur, vakker natur og herlig strandliv er Thessaloniki et yndet feriested enten man ønsker en avslappende sydenferie eller behøver et romantisk avbrekk for to. Hellas' nest største by kan skryte av imponerende landemerker som det hvite tårnet (Lefkos Pyrgos) som på 1100-tallet ble bygget som et fengsel av de osmanske erobrerne. Kjenn historiens sus gjennom Thessalonikis flotte arkitektur og kunst, som vil transportere deg tilbake i tid til byens Makedonske, romerske, bysantinske, venetiske og osmanske perioder.

Med noen av de vakreste strendene i landet har du også svært gode muligheter for å jobbe med brunfargen mens du slapper av med en god bok, sand mellom tærne og et iskaldt glass ouzo ved din side. Unn deg selv en deilig solferie i denne greske perlen av en by!

Royal Hotel Perea Thessaloniki

 • Hotel
 • Hellas, Hellas
hotel balkong

Royal Hotel Thessaloniki er et flott 4-stjerners hotell som blant annet byr på en spektakulær panoramautsikt over Thermaikosbukta og bydelen Perea. På hotellets område kan du ta en forfriskende dukkert i det store utendørsbassenget og lene deg tilbake i en strandstol med en cocktail i hånden fra bassengbaren. I hotellets restaurant nyter du daglig frokost, og skulle det friste å ta en tur ut på barhopping har hotellet døgnåpen resepsjon. Med en flott beliggenhet, omtrent 6 km fra stranden og 20 km fra byen Thessaloniki, er dette hotellet et utmerket utgangspunkt for din ferie i Hellas, enten du behøver et romantisk avbrekk, shopping eller bare total avslapping!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene er elegant innredet. Rommet kommer med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, varme, satellitt-TV og en telefon. Det private badet er utrustet med et badekar, hårføner og toalettartikler.

Unike opplevelser i Thessaloniki!

Med 1 uke i ditt vakre greske paradis er det all grunn til å utforske hva området har å by på. På hotellet kan du leie en bil dersom dette er ønskelig.

Her har vi samlet noen tips til deg slik at du kan få det meste ut av din ferie.

 • Besøk Galeriusbuen i Thessalonikis bysentrum. Da den romerske keiseren Galerius vant over perserne i år 298, ble denne triumfbuen reist. I dag gjenstår kun tre av de en gang bombastiske søylene, men buen er likevel vel verdt et besøk, og flotte skildringer av scener fra slaget dekorerer den 12.5 meter høye muren. Fra Galeriusbuen kan du også spasere 10 minutter ned til havnen og besøke Lefkos Pyrgos, mens du promenerer i blant palmetrær og flotte historiske ruiner.
 • Reis på dagstur til Athos (Agio Oros). Bli med på en arrangert utflukt til majestetiske Athos - Khalkidikis tredje fjellbekledde “fot”. Området er blant annet kjent for sine mange ortodokse klostre og for å være en autonom teokratisk stat innenfor Hellas. Fra Thessaloniki kan du bli med på en herlig båttur og selv oppleve fantastiske Athos.
 • Prøvesmak edle dråper fra Thessalonikis vinkjeller. Bli med på en spasertur blant byens mange koselige vinbarer og nyt et glass eller to av den herlige lokalproduserte vinen som Thessaloniki er kjent for. Bli med på en arrangert tur eller ta det på sparken og finn dine egne favoritter i blant byens mange livlige barer. Det er særlig i området rundt Valaoritou-gaten du finner de fleste barene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Innsjekket bagasje (kan legges til ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Temperaturer i Thessaloniki

Januar 6 ° - Februar 6 ° - Mars 10° - April 13 ° - Mai 18° - Juni 23° Juli -25° - August 25° - September 21° - Oktober 16° - November 11° - Desember 7°

Beliggenhet

Royal Hotel Thessaloniki har en flott beliggenhet på Pereahøyden, og byr på en spektakulær utsikt over byen og Thermaikosbukta. Fra flyplassen tar det knappe 16 minutter med bil å komme seg til hotellet, og transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret