Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Sommerfølelse på Kastellet i vakre Vaxholm

 • Weekendtur
 • Vaxholm
pris fra kr 659
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Stockholms vakre skjærgårder i vår eller sommer! Bo 1, 2, 3 eller 4 netter på det unike Kastellet i Vaxholm inkl. frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

På sommeren er Sveriges hovedstad et riktig storbyparadis, omgitt av et rikt og naturskjønt øylandskap. På en liten øy, kun et steinkast fra sentrum av Vaxholm, kan du slappe av i rolige og friske omgivelser og nyte båtene som går sakte forbi. Lev deg inn i historien som begynte på 1500-tallet og bo ved det fantastiske Kastellet. Nyt sommer og sol på svensk vis i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2, 3 eller 4 netter på Kastellet
 • Frokost hver morgen

Kastellet Bed & Breakfast

 • Hotel
 • Vaxholm, Sverige
kastellet

Kastellet stammer fra 1500-tallet og ligger på en egen liten øy, rett utenfor Vaxholms sentrum, i Stockholms skjærgård. Fortet ble opprinnelig bygget som en del av det svenske forsvaret og takket være sin strategiske beliggenhet har det klart å holde tilbake to angrep mot Stockholm.

I dag er Kastellet en hyggelig bed & breakfast, som inviterer deg til en vakker og unik overnatting utenom det vanlige. Du vil nyte frokosten i hotellets spisesal, men kan også ta med en matpakke hvis ønsket. Har du energi igjen, så går det an å klatre opp i hotelltårnet for en flott utsikt over skjærgården.

Les mer
dubbelrummed havsutsikt

Rom

Hotellets 27 flotte rom er smakfullt innredet og utstyrt med fine, myke senger. Det er mulig å velge mellom fire ulike typer rom ved bestilling: dobbeltrom, dobbeltrom med havutsikt, tremannsrom eller familierom. Dusj og toalett finnes i gangen, i nærheten av rommene.

TravelBird Tips!

 • Besøk noen av Vaxholms fine badeplasser. Den mest populære er Eriksö stranden, her finnes det morsomme aktiviteter for både store og små. I tillegg finner du en søt, liten kafe og en iskrem kiosk her.
 • Føler du deg ekstra modig? I så fall er "Walk the plank" Kastellets store nyhet i år. Her lever du deg virkelig inn i historien og faller 18 meter ned på slottsgården. (Selvsagt med sikkerhets utstyr. Walk the plank opplevelse kan kjøpes ved hotellet)
 • Pastellfargede trehus understreker Vaxholm sentrum. Området ved den nordre havnen er foret med sjarmerende fiskehytter og i nærheten finner du flere fantastiske naturstier.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport til Vaxholm
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Kastellet Bed & Breakfast. Du inngår en direkte avtale med Kastellet Bed & Breakfast. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 personer per rom
Trippeltrom: Maks 3 personer per rom
Familierom: Maks 4 personer per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Check in

Gjester kan sjekke inn fra kl 14:00.
Utsjekking kl: 11

Taxibåt

Ordinære Waxholms båter opererer fra morgen til kveld, for planlegging og ruteplan se http://www.waxholmsbolaget.se/

Taxi båt

Ring Kronuddens taxi, 08-541 305 35

07:00-22:00, 200kr hvis du er mer enn 5 personer, 40kr / person

22:00-24:00, 300kr hvis du er mer enn 5 personer, 60kr / person (bestilt før kl. 22.00)

24:00-07:00, 400kr hvis du er mer enn 5 personer, 80kr / person (bestilt før kl. 22.00)

For mer informasjon om båter til Kastellet og parkering i Vaxholm, se www.kastelletvaxholm.se

Vi anbefaler alle gjester å ta en god titt på de ulike båtalternativene som er tilgjengelige på forhånd: www.waxholmsbolaget.se

Beliggenhet

Kastellet ligger på en liten øy utenfor Vaxholm, et steinkast fra sentrum, i Stockholms skjærgård. Du kan ta deg til Vaxholm med båt, bil eller buss og videre båttransfer mellom Vaxholm og Kastellet, som inngår i tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret