Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Designhotell i sentrale Malmö

 • Weekendtur
 • Malmö
pris fra kr 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 1, 2, 3 eller 4 netter inkl. frokost på Moment Hotels rett ved Malmös sentralstasjon. Pris er p.p. i rom for 2.

På Sveriges sørspiss ligger en av Skandinavias mest livlige og sjarmerende byer, med sin kontinentale atmosfære, vakre strandpromenade, hyggelige parker og utmerkede shopping. La deg fortrylle av folkelivet, de mange barene og restaurantene, og alt av byens spennende kulturtilbud! Du hviler øynene på et sentralt boutiquehotell, slik at alle Malmös skatter ligger rett utenfor døren. Ta en miniferie i skjønne Malmö!

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2, 3 eller 4 netter på Moment Hotels
 • Frokost hver morgen
Malmö

Du må ikke reise lenger enn til Sverige for å oppleve en avslappet, internasjonal atmosfære med fantastiske restauranter og en avslappende stemning, i Malmö finner du alt det! Med sine 164 nasjonaliteter og 100 forskjellige språk vil du her finne en smeltedigel av spennende kulturer og mat fra alle verdenshjørner. Oppdag alt fra konsertkvelder på KB, scenekunst på Moriskan og utstillinger på Moderna Museet, til markeder på Möllevångstorget. For fred og ro anbefaler vi den deilige, friske brisen fra havet ved en kveldstur ved Västra havnen.

Moment Hotels Malmö

 • Hotel
 • Malmö, Sverige
Lobby

Velkommen til et av Malmös stiligste og mest moderne hoteller! Element Hotels har strippet bort alt av unødvendig kluss og fokusert på det som betyr mest - enkel innsjekking, smart planløsning og personlig service. De kaller det Lean Luxe - praktisk luksus! Start dagen med en gratis kopp kaffe før du nyter frokost i solen på terrassen eller i spisestuen. Hotellet ligger sentralt i Malmö rett rundt hjørnet fra sentralbanestasjonen og hovedtorget, og kun noen få minutters gange fra et stort utvalg av butikker, restauranter og barer. Rett og slett den ultimate beliggenheten for å utforske byen! Tar du deg heller rundt på to hjul så er det er gratis utleie av sykler på hotellet (avhengig av tilgjengelighet). Moment Hotels ligger i hjertet av livlige Malmö og bare 1 minutts gange fra den sentrale togstasjonen og kun 2 minutter fra gågaten.

 • +-4
Les mer
Double Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De 10 kvadratmeter store Standard rommene er utstyrt med komfortable king-size senger av høyeste kvalitet, deilig sengetøy, skrivebord, WiFi, flatskjerm-TV og et bad med dusj. Her får du alt du trenger for en god natts søvn slik at du er godt uthvilt for morgendagens eventyr!

Tips i nærheten av hotellet

Malmö er en spennende by med mye å oppleve om det så er en romantisk weekend eller helg med jentene. Dette må du ikke gå glipp av uansett hvilken anledning du reiser i:

 • Lilla Torg - Kun 400 meter unna, finner du Lilla Torg, et nydelig torg fra 1500-tallet som i omringet av pittoreske brosteinsgater og koselig klassiske hus, tilbyr et fantastisk utvalg av restauranter, barer og caféer. For deg som elsker å titte på folkelivet med noe godt å drikke i hånden.
 • Snapphane er en restaurant med formål om å lage enkel mat med kun 3 ingredienser i hver rett for å løfte frem den deilige smaken til de lokale, sesongbaserte råvarene de bruker i Skåne og Danmark.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly eller annen transport til Malmö
Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Moment Hotels Malmö. Du inngår en direkte avtale med Moment Hotels Malmö. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 1 dag før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom (sover i en dobbeltseng på 140 cm)

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi

Parkering

Hotellet har 8 parkeringsplasser i garasje for 185 SEK per natt, vennligst kontakt hotellet direkte for en bestilling.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for 300 SEK ekstra i tillegg per natt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet og å bestille.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Moment Hotels ligger i hjertet av livlige Malmö og bare 1 minutts gange fra den sentrale togstasjonen og kun 2 minutter fra gågaten. Det tar ca. 6 timer å kjøre til Malmö fra Oslo. Det er også enkelt å ta toget fra København flyplass til Malmö med tog hvis du ønsker å fly.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret