Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Unn deg et 4 stjerners spahotell på Spanskekysten

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 14 netter
 • Blanes
pris fra kr 6 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til solen på Costa Brava! 5, 7 eller 14 netter på Hotel Beverly Park**** med halvpensjon. Fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Tilbring kvalitetstid med de du er glad i på dine neste Sydentur! Du bor på et 4-stjerners spahotell i kort gangavstand til stranden i rolige omgivelser. Kos deg langs bassengkanten, bestill en deilig massasje eller føl solstrålene varme opp en vintertrøtt kropp. Uansett hva du velger å bruke ferien din på Costa Brava-kysten til er nordmenns feriefavoritt en sikker vinner!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 14 netter på Hotel Beverly Park
 • Halvpensjon (helpensjon kan legges til ved bestilling)
 • Fly t/r Barcelona fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Blanes

Kystbyen Blanes ble i sin tid kalt "Blanda" av de gamle romerne, som betyr mild, og nettopp det kjennetegner det milde og behagelige klimaet i denne turistbyen. Blanes byr på 4 kilometer lang, gyllen sandstrand, tapasrestauranter, fine små butikker og markeder samt en god porsjon tradisjonell, spansk sjarm langs gatene og de historiske husene. Byen er populær blant turister, men langtifra så mye som sine naboer i nord, Lloret de Mar og Tossa de Mar. Her finner du allikevel et vell av aktiviteter for hele familien. Bruk dagene på stranden eller ved svømmebassenget, utforsk de vakre middelalderbygningene i byen, kjøp fersk fisk på markedet eller ta familien med på båttur på Middelhavet.

Hotel Beverly Park & Spa

 • Hotel
 • Blanes, Spania
Poool area

I det spanske paradiset Blanes ligger det 4-stjerners hotellet Hotel Beverly Park, kun ca. 3 minutters gange fra stranden. Dette moderne og koselige hotellet passer for både par og familier, med en beliggenhet i rolige omgivelser. Spahotellet har en velværeavdeling(mot betaling)med badstue, boblebad og dampdusj. Du finner også flere svømmebasseng på området, samt treningsstudio, en restaurant som serverer spanske retter og en livlig bar. Det finnes også et daglig underholdningsprogram. Hotellet ligger ca. 20 minutters gåtur unna Blanes sentrum.

 • +5
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommet ditt er ca. 16m2 og har en balkong. Her sover du i en dobbeltseng eller tvillingsenger, satelitt-TV, telefon, safe (mot avgift), aircondition, en skrivepult, hårtørker og minibar. Ditt private bad har en dusj eller badekar med hårføner.

TravelBirds tips til omgivelsene

Sol, varme og strand.. hvis du vil trekke deg vekk fra svømmebassenget og stranden for et øyeblikk er det mye å gjøre - ta en titt på våre tips:

 • Sett av en dag for en fottur eller bli med på en båttur langs Blanes' kyst mot nord og du vil oppleve hvorfor Costa Brava har fått sitt navn, som på norsk betyr "Den ville kyst". Her møter du klippeformasjonene, som ga kysten sitt navn, og du kan utforske grotter og øde strender og svømme i det azurblå Middelhavet.
 • For en god lunsj eller cocktail borte fra hotellet ligger en av områdets beste restauranter, Lounge Restaurant Sentits, ikke langt unna. De serverer god, spansk mat og byr på en rolig og koselig atmosfære.
 • Har du barna med skal du tilbringe en dag full av vannmoro og rutsjebaneturen i Parc Aquàtic Water World, som ligger nær Lloret de Mar, 7,5 kilometer fra Blanes. Det kjører en gratis buss hit fra Blanes.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 1 per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer: 2 voksne og opptil 2 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rabatt for en 3./4. voksen

En 3. voksen får 20% rabatt på hotellet
En 4. voksen får 30% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling i nærheten av hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Kostnader for spa

Betales på hotellet:
Tilgang til spa 10,00€ per gang (4 timer)
Åpen fra 9:00 til 21:00
Spabehandlinger fra 45,00€ til 80,00€

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 20 minutters gåtur unna Blanes sentrum, ca. 1,5 timer fra Barcelona og 45 min. fra Girona. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret