• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øycruise på Egerhavet

 • Cruise
 • 7 netter
 • Hellas
pris fra kr 10 239
 • per person fra
 • basert på 2 personer

3 netter med frokost i Athen og 4 netter med all-inclusive på cruise på Egeerhavet, inkl. fly og transport.

Santorini, Kreta, Mykonos, Rhodos - bare øynavnene i seg selv gir assosiasjoner til noe himmelsk og guddommelig! Den praktfulle kysten, de antikke templene og det stålblå havet er det du våkner opp til på ditt cruiseskip med all-inclusive, før du drar på oppdagelsestur i Hellas' vakre hovedstad Athen. Oppfyll drømmen om Hellas!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Athen med frokost (den 1. natten og de 2 siste nettene)
 • 4 netter ombord cruiset Celestyal Olympia (eller liknende), med all-inclusive
 • Fly t/r Athen fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport (flyplass-hotell-havn-hotell-flyplass)
 • Alle havneskatter
Oppdag øyriket Hellas

I løpet av denne turen kommer du til å oppleve alle høydepunktene i Hellas. Du utforsker først hovedstaden Athen der du både begynner og avslutter turen. I tillegg til de 5 greske øyer går turen innom Tyrkia for øyhopping. Cruiset går innom Mykonos, den tyrkiske byen Efesos, Patmos, Rodos, Iraklio på Kreta og Santorini.

 1. Dag 1: Athen

  God morgen! I dag er det tid for å starte ditt greske kapittel. Vi håper du er klar for eventyrlige opplevelser, for solreisen din begynner nemlig i den historiske, greske hovedstaden som er over 2500 år gammel. Pust inn den unike byatmosfæren, drikk din første ouzo på gresk jord og begynn å drømme om alle opplevelsene som venter deg i de kommende dagene. Dette er starten på en uforglemmelig reise. Sørg for å få en god natt søvn på ditt behagelige hotell, for i morgen vil du bli hentet tidlig og kjørt til Pireaus, hvor du vil stige ombord i det flotte Celestyal Olympia cruise. God tur!

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
 2. Dag 2: Avreise & Mykonos

  Du står tidlig opp denne dagen, fordi din transport tar deg med til havnen i Piraeus, hvor du går ombord på cruiseskipet. Her tilbringer du de neste 4 nettene. Gå på oppdagelsesferd på båten og bli kjent med fasilitetene. Rundt kl 11:30 drar skipet mot neste øy Mykonos. Beundre den vakre kystlinjen og de idylliske omgivelsene. Etter ca. 5 timer kl 18:00 ankommer du Mykonos. Dette er den første øya du besøker. Beundre den glitrende hvite arkitekturen i skumringen og gå rundt i de hyggelige gatene og forbi de ikoniske vindmøllene. Når natten begynner, rundt kl 23, fortsetter reisen mot neste øy.

  boat

  Celestyal Cruises eller lignende

  • Cruiseskip
  • Lavrio, Hellas
  boat

  På dag 3 går du ombord i enten Celestyal Olympia eller et skip av samme høye standard avhengig av tilgjenglighet. Skipet er nyrenovert og klar for sine reisende i 2017. Skipet har plass til 1664 passasjerer med 724 lugarer og er 215 meter langt. Bestill deg en drink på Hera dekket, ta et svalende bad i Olympias svømmebasseng og beundre Egerhavet som utfolder seg foran deg. To lounges, fem barer, tre restauranter, et fullt utstyrt treningsstudio, Sana Beauty Center, shopping og et bibliotek er noe av det skipet tilbyr. Du kan velge mellom en innvending lugar eller utvendig lugar med vindu. Lugarene har to enkeltsenger, bad med dusj, aircondition, safe og TV.

  Les mer
 3. Dag 3: Ephese & Patmos

  Om morgenen går turen videre til havnen Kusadasi i Tyrkia. Det populære badestedet sørger for en stor porsjon med strand, sol og sand mellom tærne. Er du glad i kultur? Da er dette en sjanse du ikke må gå glipp av! Ca. en halvtime fra Kusadasi ligger det fascinerende, historiske området Ephese, en tidligere viktig havneby i den greske antikken. Rundt kl 13:00 setter skipet igjen kursen mot greske vann og noen timer senere er du på vei mot Patmos. La deg sjarmerende av den hyggelige atmosfæren, beundre solnedgangen og se hvordan fiskebåtene, etter en lang dag på havet, igjen tas opp på land.

 4. Dag 4: Rhodos

  Igjen blir det en tidlig dag, så kom deg ut så fort som mulig for å utforske et nytt stykke Hellas: Rhodos! Denne øya er med god grunn svært populær blant turister, og du har god tid til å nyte øya hele dagen. Vandre gjennom gamlebyen i Rhodos på jakt etter de beste stedene som ikke er vanskelig, fordi UNESCO har satt denne øya i sin helhet på World Heritage List. Bysantinske kirker og tyrkiske moskeer, middelalderske steder... Her kan du lett hoppe igjennom ulike kapitler i historien! Rundt kl 18:00 denne dagen er det klart for avreise.

 5. Dag 5: Heraklion & Santorini

  I dag vil du møte to av de virkelige høydepunktene på programmet! Første stopp: Kreta. Fra havnen i Heraklion kan du allerede se den vakre venetianske festningen, men et større hotspot møter deg litt lenger inn i landet: palasset i Knossos. Her kan du fordype deg i den greske mytologien: King Minos, Ariadne, Minotaur ... På ettermiddagen går du ombord i fergen som tar deg med videre til spektakulære Santorini. Sørg for å ha kameraet klart, synet fra fergen når du nærmer deg øya er et evigvakkert syn du aldri vil glemme. Du vil få øye på noe som kan ligne snødekkede fjelltopper, men det er ikke snø, det er faktisk de vakre hvite husene som står tett i tett på klippene. Velkommen til Santorini, en av Hellas vakreste øyer.

 6. Dag 6 - 8: Athen

  Etter en fantastisk reise på øyene, er du tilbake i livlige, historiske og kulturrike Aten. Her vil du tilbringe din siste natt av ditt greske eventyr. Bruk de siste kveldene på å utforske den spennende hovedstaden, og har du enda ikke besøkt Akropolis, anbefaler vi sterkt et besøk til toppen, for å beundre de praktfulle templene som ble bygget for 2000 år siden. Sørg for å besøke de sjarmerende markedene i gamlebyen, spis på en av de fantastiske restaurantene på Plaka, drikk en raki i Psiri og kanskje ta en aften med tradisjonell gresk musikk og dans. Opa!
  Dagen etter vil du bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen der flyet tilbake til Norge venter på deg.

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Depositum på € 250 per person for omkostninger
 • Utflukter på stedene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom/lugar.

Rabatt 3. person/Barnerabatt

- En eventuell 3. person får rabatt på hotell og cruise avhengig av per rom/lugar får rabatt på prisen på hotell og cruise avhengig av advreisedato og alder.
- Et barn 0-1 år betaler spedbarnspris på flyet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Internett

Gratis WiFi på hotellet
For et tillegg kan du bruke et internettområde på cruiset.

Skip

Du reiser med Celestyal Olympia eller Celestyal Nefeli.

All inclusive

Inkluderer:
- Frokost hver dag, lunsj og middag i buffé.
- Alcoholholdige (18+) og ikke alkoholholdige drikke: brus, øl, vin, cocktails, lokal drikke, koffe, te, fruktjuice. All-inclusive begynner med lunsj på første dagen og slutter med frokost på siste dag.

Depositum

Ved innsjekking ombord må hver person betale et depositum på € 250,- per person, som kan betales med kontanter eller holdes av på et kredittkort. Pengene gis tilbake ved slutten av reisen, minus eventuelle avgifter du har hatt på cruiset.

Reisedokumenter

Du får reisedokumentene innen ca. 1 uke fra avreisedato.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum

Du trenger ikke visum til stoppet i Tyrkia.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret