Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øycruise på Egerhavet

 • Cruise
 • Hellas
pris fra kr 11 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3 netter med frokost i Athen og 4 netter med all-inclusive på cruise på Egeerhavet, inkl. fly og transport.

Santorini, Kreta, Mykonos, Rhodos - bare øynavnene i seg selv gir assosiasjoner til noe himmelsk og guddommelig! Den praktfulle kysten, de antikke templene og det stålblå havet er det du våkner opp til på ditt cruiseskip med all-inclusive, før du drar på oppdagelsestur i Hellas' vakre hovedstad Athen. Oppfyll drømmen om Hellas!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Athen med frokost (den 1. natten og de 2 siste nettene)
 • 4 netter ombord cruiset Celestyal Olympia (eller liknende), med all-inclusive
 • Fly t/r Athen fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport (flyplass-hotell-havn-hotell-flyplass)
 • Alle havneskatter
Oppdag øyriket Hellas

I løpet av denne turen kommer du til å oppleve alle høydepunktene i Hellas. Du utforsker først hovedstaden Athen der du både begynner og avslutter turen. I tillegg til de 5 greske øyer går turen innom Tyrkia for øyhopping. Cruiset går innom Mykonos, den tyrkiske byen Efesos, Patmos, Rodos, Iraklio på Kreta og Santorini.

Reiserute

Dag 1: Athen

God morgen! I dag er det tid for å starte ditt greske kapittel. Vi håper du er klar for eventyrlige opplevelser, for solreisen din begynner nemlig i den historiske, greske hovedstaden som er over 2500 år gammel. Pust inn den unike byatmosfæren, drikk din første ouzo på gresk jord og begynn å dr… Les mer

Blue Sea Hotel Alimos  eller lignende

Dag 2: Avreise & Mykonos

Du står tidlig opp denne dagen, fordi din transport tar deg med til havnen i Piraeus, hvor du går ombord på cruiseskipet. Her tilbringer du de neste 4 nettene. Gå på oppdagelsesferd på båten og bli kjent med fasilitetene. Rundt kl 11:30 drar skipet mot neste øy Mykonos. Beundre den vakre kystlin… Les mer

Lavrio port  eller lignende

Dag 3: Ephese & Patmos

Om morgenen går turen videre til havnen Kusadasi i Tyrkia. Det populære badestedet sørger for en stor porsjon med strand, sol og sand mellom tærne. Er du glad i kultur? Da er dette en sjanse du ikke må gå glipp av! Ca. en halvtime fra Kusadasi ligger det fascinerende, historiske området Ephese, … Les mer

Dag 4: Rhodos

Igjen blir det en tidlig dag, så kom deg ut så fort som mulig for å utforske et nytt stykke Hellas: Rhodos! Denne øya er med god grunn svært populær blant turister, og du har god tid til å nyte øya hele dagen. Vandre gjennom gamlebyen i Rhodos på jakt etter de beste stedene som ikke er vanskeli… Les mer

Dag 5: Heraklion & Santorini

I dag vil du møte to av de virkelige høydepunktene på programmet! Første stopp: Kreta. Fra havnen i Heraklion kan du allerede se den vakre venetianske festningen, men et større hotspot møter deg litt lenger inn i landet: palasset i Knossos. Her kan du fordype deg i den greske mytologien: King Mi… Les mer

Dag 6 - 8: Athen

Etter en fantastisk reise på øyene, er du tilbake i livlige, historiske og kulturrike Aten. Her vil du tilbringe din siste natt av ditt greske eventyr. Bruk de siste kveldene på å utforske den spennende hovedstaden, og har du enda ikke besøkt Akropolis, anbefaler vi sterkt et besøk til toppen, f… Les mer

Blue Sea Hotel Alimos  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Depositum på € 250 per person for omkostninger
 • Utflukter på stedene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom/lugar.

Rabatt 3. person/Barnerabatt

- En eventuell 3. person får rabatt på hotell og cruise avhengig av per rom/lugar får rabatt på prisen på hotell og cruise avhengig av advreisedato og alder.
- Et barn 0-1 år betaler spedbarnspris på flyet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Internett

Gratis WiFi på hotellet
For et tillegg kan du bruke et internettområde på cruiset.

Skip

Du reiser med Celestyal Olympia eller Celestyal Nefeli.

All inclusive

Inkluderer:
- Frokost hver dag, lunsj og middag i buffé.
- Alcoholholdige (18+) og ikke alkoholholdige drikke: brus, øl, vin, cocktails, lokal drikke, koffe, te, fruktjuice. All-inclusive begynner med lunsj på første dagen og slutter med frokost på siste dag.

Depositum

Ved innsjekking ombord må hver person betale et depositum på € 250,- per person, som kan betales med kontanter eller holdes av på et kredittkort. Pengene gis tilbake ved slutten av reisen, minus eventuelle avgifter du har hatt på cruiset.

Reisedokumenter

Du får reisedokumentene innen ca. 1 uke fra avreisedato.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum

Du trenger ikke visum til stoppet i Tyrkia.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret