Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Nyt sommeren i Oslo

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 netter
 • Oslo
pris fra kr 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med Oslo til alle årets tider! Bo 1, 2 eller 3 netter på Anker Hotel i Oslo sentrum med frokost hver morgen.

Hva er Oslo for deg? Blomster i alle farger om våren og sommeren? Karl Johans gate - vårt svar på Champs Elysée ? Det gylne slottet som ruver stolt i bybildet, eller hva med den elegante Holmenkollen - et ikonisk landemerke? Legg til de mange førsteklasses restaurantene, koselige barene og hipsterkaféene, med litt shopping i Bogstadveien, og byferien er komplett!

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Anker Hotel
 • Frokost hver morgen
Oslo - vår livlige hovedstad

En spennende storbyferie trenger du ikke å reise langt for å oppleve! Vår egen hovedstad er fin til alle årstider, og det er alltid noe for den eventyrlystne. Om våren og sommeren er du omringet av vakre, fargeglade blomster i de livlige parkene, og hvor enn du går leker duften av nyklippet grønt gress, lilla syrener, roser og tulipaner. Stemningen er lett på de populære uteserveringene, og livet er deilig i hovedstaden, På høsten glitrer byen i nyanser av gult, oransje og rødt og det er ekstra hyggelig å kose seg med et godt glass vin eller en kopp kakao i de hjemmekoselige caféene og barene mens livet suser forbi ute. Om vinteren dekkes bybildet av lette snøfnugg som blir til kram snø på bakken og i Nordmarka, mens skisesongen starter i ikoniske Holmenkollen.

Anker Hotel Oslo

 • Hotel
 • Oslo, Norge
Hotel Anker

Dette hyggelige hotellet ligger midt i smørøyet av Oslo, kun 15 minutters gangavstand fra Karl Johan og bare et steinkast fra trendy Grünerløkka, med sine fantastiske restauranter, barer og butikker. Beliggenheten er også idéell i forhold til offentlig transport da Anker Hotel er nær et trikkestopp der flere bylinjer går forbi. Metro og tog ved sentralstasjonen er kun 10 min gange unna. Hotellet er nyrenovert og moderne innredet, og har også en ny lounge bar, der du kan avslutte dagen med en drink eller to i hånden.

 • +2
Les mer
Hotel Anker Double Room

Dobbeltrom

De nyrenoverte og fargeglade rommene har et skrivebord, flatskjerm-TV og bad med dusj og hårføner. Dobbeltrommet har en dobbeltseng med mulighet for en ekstra seng.

TravelBirds tips til omgivelsene

Så mye å se, så lite tid! Få med deg litt av alt Oslo har å by på i gåavstand fra hotellet ditt.

 • Funky Fresh Foods ligger kun 300 meter fra hotellet ditt, og serverer deilig vegetarmat, fersk fruktjuice og hjemmelagde kaker og snacks. Beliggenheten er perfekt rett ved idylliske Akerselva og i umiddelbar nærhet til livlige Grünerløkka.
 • For god, lokalbrygget øl hopper du rett over Nybrua til Schouskjelleren bryggeri. Kun 150 meter fra hotellet ditt finner du det flotte, luftige lokale i et gammelt bryggeri.
 • For byens beste kaffe besøker du den tidligere verdensmesteren i baristakunst, Tim Wendelboes lille kafé av samme navn som mannen selv. Smak på kaffe du ikke visste fantes eller en god gammeldags svart kaffe brygget med den ytterste omsorg.
 • Etter kaffen hos Tim er Mathallen rett i nærheten, der du kan smake alt fra sjømat til asiatiske retter og tradisjonsrik norsk mat for ikke å snakke om sjokolade, te og kaffe - perfekt for matelskeren.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Anker Hotel. Du inngår en direkte avtale med Anker Hotel. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rabatt for en 3. person

En tredje person bor gratis på hotellet med 2 fullt betalende voksne.

Babyseng

Gratis på hotellet. Kontakt kundeservice for å arrangere dette.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Parkering

Parkering er tilgjengelig i parkeringshus i nærheten av hotellet.

Beliggenhet

Dette hyggelige hotellet ligger et steinkast fra den flotte bydelen Grünerløkka, og kun 15 minutters gange fra Karl Johan. Nærmeste trikkestopp er Hausmannsgate.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret