Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Lublin, din nye Polen-favoritt!

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Lublin
pris fra kr 1 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev den polske perlen: 2, 3, 4 eller 5 netter i Lublin med frokost og fly t/r fra Torp Sandefjord. Pris er p.p. i rom for 2.

Lublin er en av Polens triveligste byer og presenterer en svært sjarmerende kultur. Den gamle bydelen har bevart sitt middelalderske, urbane layout med historiske kirker, hus og byporter. Besøk Lublins kongelige slott, utforsk byens mangfoldige museer, autentiske kafeer, og forelsk deg i byens landlige arkitektur og livlige gater.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Campanile Lublin
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lublin fra Torp Sandefjord
 • Gratis WiFi
2 sider av Lublin

Lublin presenterer 2 sider: den pittoreske gamlebyen og den eklektiske nyere delen. Store deler av byen ble ødelagt under krigen, og en nyere Lublin måtte bygges opp igjen. Dette gjør at den nyere byen preges av både 50, 60 og 70-talls arkitektur, i tillegg til historiske bygninger og gater som dateres tilbake helt fra det 14. til det 18. århundre. Sammen gir de Lublin et enestående og kontrastrikt bybilde. Den trivelige byen er både koselig og en ekte representant av et autentisk Polen.

Hotel Campanile

 • Hotel
 • Lublin, Polen
Property

Dette hyggelige hotellet har en fin beliggenhet i Lublin! Her er du bare 500 meter fra Saski Park og Gubernia Palace. Om morgenen kan du nyte en frokostbuffé. Shoppingentusiaster kan besøke Lublin Plaza Shopping Center, som ligger 800 meter unna. Hotellet ligger ellers 1,3 km fra Kraków Gate og 1, 4 km fra gamlebyen. Wifi er tilgjengelig og fasiliteter inkluderer lobby, bar og restaurant.

 • +7
Les mer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Campanile Lublin tilbyr rom med eget bad og aircondition. Gester kan nyte gratis Wi-Fi på hele hotellet. Rommene er innredet i pastellfarger og utstyrt med tremøbler. I hvert rom er det grunnleggende fasiliteter, som et skrivebord og TV med satellittkanaler. Alle rommene er lydisolerte.

TravelBird Tips!

 • Mandragora Restaurant - denne søte restauranten med nydelige, tradisjonelle retter ligger i i gamlebyen. I tillegg til den gode maten, tilbyr restauranten en fantastisk atmosfære med landlig, polsk bonde-interiør.
 • Lublins kongelige slott fra det 12. og 13. århundre, har blitt ombygget flere ganger, men man kan fortsatt se mye av det originale. Det var her i 1569 at unionen med Litauen ble inngått. Slottet er idag hjem til Lublin Museum.
 • I hundrevis av år, har Lublin vært et viktig punkt for Polens jødiske historie. Ta et besøk til den gamle jødiske kirkegården, etablert i 1541, har finner du ca 30 lesbare gravsteiner, inkludert den eldste jødiske gravsteinen i Polen. Den historiske kirkegården ligger på en høyde mellom ul Sienna og ul Kalinowszczyzna, ca 500m til nordøst for hovedbussterminalen.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn + 1 babyseng per rom

Babyseng

Foreldre kan ta med egen babyseng, det er også mulighet for å få babysenger på hotellet (avhengig av tilgjengelighet)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn fra 2-9.99 år bor gratis på hotellet i eksisterende senger og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Merk at restauranten og baren er stengt på søndager.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling. (PLN 30 per dag)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten i Polen er polske Zlotyn (PLN). 5 NOK er ca. 2,30 PLN. Minibankautomater er tilgjengelig, og du kan bruke kredittkort som VISA og MasterCard for å ta ut penger.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Lublin, 1, 4 km fra gamlebyen. Fra flyplassen kan du komme deg til hotellet med taxi på ca 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret