Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Drømmeferie med all-inclusive i Bad Gastein

 • Solreiser
 • Bad Gastein
pris fra kr 3 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en nydelig sommerferie i Alpene: Bo 4 eller 7 netter på Hotel Hirschen med all-inclusive, i hjertet av nasjonalparken Hohe Tauern. Reisen inkluderer leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Bad Gastein er et frodig og friskt alpe-paradis i Salzburg. Enten du ønsker en aktiv ferie, en koselig familieferie eller en idyllisk fjellferie, er Bad Gastein ideell for deg deg som ønsker et ferie-eventyr rikt på natur. Som et vakkert tidløs maleri, byr Bad Gastein på pittoreske landskap, søte Alpe-hus og fredfulle omgivelser. På denne reisen nyter du et all-inclusive opphold og du har leiebil under hele reisen. Velkommen til den østerrikske drømmen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 7 netter på dobbelt, trippel eller firemannsrom på Hotel Hirschen
 • All-inclusive
 • Fly t/r München fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis bruk av sauna
 • Gratis WiFi
Bad Gastein

Du bor i hjertet av den vakre nasjonalparken Hohe Tauern. Utsikten din byr på lysegrønne fjell, blomstrende daler og endeløse enger. Bad Gadstein er kjent som Alpenes Monte Carlo og er det kulturelle midtpunktet i Gastein-dalen. Byen er omkranset av de imponerende alpefjellene. På sommeren står de spisse, hvite evighet-snø toppene i sterk kontrast med det ellers så grønne og blomsterfylte landskapet. Glitrende, rene innsjøer inviterer til forfriskende dukkerter og skog, mark og daler inviterer til verdens fineste vandringsturer. God sommer!

 • Hotel
 • Bad Gastein, Østerrike
Hotel Hirschen

Satt i maleriske omgivelser, Hotel Hirschen ligger kun 10 minutters gange fra sentrum av Bad Gastein og i hjertet av Hohe Tauern, som på sommeren byr på endeløse muligheter for vandreturer og andre aktiviteter i det fri. Hotellet er en arkitektonisk perle, som har blitt grundig bevart. Hotellet tilbyr resepsjon, gratis wifi, restaurant og bar, en hyggelig hage og solterrasse.

 • +-2
Les mer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene har TV og gratis WiFi samt eget privat bad med badekar eller dusj og toalett. Noen av rommene har kjøleskap og mikrobølgeovn.

Trippeltrom

3 personer | Rom

Rommene for 3 personer har TV og gratis WiFi samt eget privat bad med badekar eller dusj og toalett. Noen av rommene har kjøleskap og mikrobølgeovn.

Firemannsrom

4 personer | Rom

Rommene for 4 personer har TV og gratis WiFi samt eget privat bad med badekar eller dusj og toalett. Noen av rommene har kjøleskap og mikrobølgeovn.

All-inclusive

 • Frokostbuffé
 • Lunsjbuffé
 • Snacks (suppe og salat) på Hotel Pawlik (1 km fra hotellet)
 • Kaffe/te og kake samt is til barna mellom kl. 15.30 og kl. 16.30 på Hotel Pawlik (1 km fra hotellet)
 • 3-retters middag hver dag
 • Vin og øl mellom kl. 17.00 og kl. 21.00
 • Alkoholfrie drikkevarer mellom kl. 10.00 og kl. 21.00
TravelBird Tips!

- Den østerrikske sommeren er mild, solrik og lun, og det må du utnytte! Ta en svømmetur i det klare, rene vannet i Gastein-sjøen, som ligger på Archenpromenaden mellom Bad Gastein og Bad Hofgastein (de Gasteiner Radweg).

- Utover å utforske naturen med sykkel og vandring, er det rike muligheter for å nyte et spennende mangfold av museum, ta et for eksempel et besøk til det imponerende Klammstein-slottet.

- Bad Gasteiner Wasserfall er en av Europas vakreste fosser. Den enorme fossen bruser gjennom en liten landsby, vandrestiene rundt fossen byr på spektakulær natur og historiske skatter.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 2,20 € per person per dag (betales på hotellet)
 • Parkering: 5 € per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for et dobbeltrom og kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Min. 1 og maks. 2 personer per dobbeltrom
Min. 2 og maks. 3 personer per trippelrom
Min. 2 og maks. 4 personer per firemannsrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-8 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 9-15 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 16-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Babyseng

Det er mulig å låne en babyseng gratis ved forespørsel. Kontakt vår vennlige kundeservice.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Solterasse

Parkering

Parkering ved hotellet: 5 € per dag

Hotel Pawlik

Snacks (suppe eller salat), kaffe/te og kake samt is til barn serveres på Hotel Pawlik, som ligger omkring 1 kilometer fra deres hotell.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Hirschen har en ideell beliggenhet i Hohe Tauern, bare 10 minutters gange fra sentrum av Bad Gastein. Byen ligger cirka 100 km fra Salzburg og 220 km fra Munchen. Fra flyplassen tar det det ca 2,40 minutter å kjøre til hoetllet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret