• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Utforsk Italias utrolige Amalfikyst

Solreiser 7 eller 14 netter Scala

per person fra kr 5 389
basert på 2 personer

Opplev Italias Amalfikyst: 7 eller 14 netter inkl. fly t/r. Inkl. frokost hver morgen, 1x middag og leiebil under hele oppholdet.

Drøm deg bort til den italienske Amalfikysten! Der spaserer du blant små, fargerike murhus og blomstrende brosteinsgater, mens kjenner du kjenner en myk sjøbris i ansiktet og duften av frodige trær som gror i bratte skråninger. Bli kjent med den livlige, italienske kulturen og smil fra øre til øre, mens du fordyper deg i kulinariske gleder. Forelsk deg i de rustikke landsbyene spredd utover en av verdens vakreste kyststrekninger.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel La Margherita
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1x velkomstmiddag
På oppdagelse ved Amalfikysten

Amalfikysten er uten tvil en av de vakreste kystlinjene. Her klynger små landsbyer seg til åssidene mellom friske sitrontrær og røde blomster. Du har alltid tilgang til en spektakulær utsikt over den glitrende kysten og inne i de små landsbyene venter autentiske, små kafeer med rutede bordduker. På Amalfikysten finner du en magisk atmosfære som ikke finnes andre steder. Med bilen kan du lett utforske de romantiske landsbyene, lære om Pompeiis fascinerende historie eller kjøre til Napoli i jakten på landets beste pizza.
Mye av Amalfikysten er listet på UNESCOs verdensarvliste, både den vakre naturen og de historiske bygninger. Hotellets beliggenhet er i den lille byen Scala, som ligger på et fjell 400 meter over havet og er antatt å være Amalfikystens eldste by. Scala byr på endeløse naturopplevelser og italiensk idyll på sitt beste.

Hotel La Margherita & Villa Giuseppina

Hotel Scala, Italia
hotel terrace

Du bor på Hotel La Margherita, som ligger på en av kystens åser rundt 3 km fra sjøen. Hotellbygningen deles med et annet hotell, og dere har full tilgang til naboens svømmebasseng. Hotel La Margherita tilbyr en svært god utsikt over kysten og du står opp til en nydelig frokost hver morgen.

 • +4
Les mer
superior Giuseppina

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De koselige og romslige dobbeltrommene er alle utstyrt med privat bad med hårføner. Noen av rommene har balkong med en enestående utsikt over kysten. Rommet hat også TV og minibar (mot betaling)

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,30 € per person over 14 år per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 11:00 - 23:59

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i fellesområdene.

Fasiliteter

Restaurant
Du kan benytte Villa Giuseppina svømmebasseng (150 meter fra ditt hotell) Du kan også benytte parkering og andre fasiliteter på Villa Giuseppina.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved den lille byen Scala ca. 3 km fra havet, ca. 60 km fra Napoli og omkring 280 km fra lufthavnen i Roma. Med leiebilen bruker du ca 3 timer og 20 minutter fra flyplassen til hotellet.