Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Ferie ved Balatonsjøen i Ungarn

 • Solreiser
 • Siófok
pris fra kr 5 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 8 solrike dager med familien ved Balatonsjøen i Ungarn! Inkl. 7 netter på Hotel Lidó like ved stranden, frokost, leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Ta med din kjære, venner eller familie på en ukes sommerferie med avslapning i flott natur og fredelige omgivelser, og tilbring sommeren på den private stranden ved den store Balatonsjøen i Ungarn. Besøk de mange hyggelige byene i området, som du enkelt kan utforske med leiebil. Reis på vinsmaking på en av vingårdene, la deg underholde på en festival og spis god mat ved en av de mange restaurantene. Glem alt om den travle hverdagen der hjemme, mens du nyter solens stråler og sjøens varme vann.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Lidó i dobbelt,- trippelt,- eller familierom for fire personer
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under oppholdet
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
Balatonsjøen

Balatonsjøen er uten tvil en av de flotteste sjøene i Europa. Med et areal på nesten 600 km² er det den største sjøen i Sentraleuropa, kun 100 km fra Ungarns slående hovedstad Budapest. De naturskjønne omgivelsene og de mange brede sandstrendene gjør dette til et helt fantastisk feriested! I de solrike dagtimene kan du bli med på en dukkert i det svale vannet, og om kvelden kan du oppleve en vakker solnedgang over sjøen.

Sjøen er omkranset av Bakonys grønne bakker mot nord, og mot sør er den omgitt av sand. Den idylliske Balatonsjøen tiltrekker både familier, svømmere, seilere og fiskere. De fine strendene er ideelle til solbading, svømming, seilsport og dykking. Det er skjønt å svømme i sjøen, da det lave vannet, som i gjennomsnitt er 3 meter dypt, ofte kan bli opptil 25-27 °C om sommeren.

Hotel Lido Siofok

 • Hotel
 • Siófok, Ungarn
Lidó Hotel Siofók

Hotellet ditt ligger på den sørlige bredden av Balatonsjøen på Siofok's livelige Petőfi promenade, og råder over en privat strand, som fritt kan benyttes av hotellets gjester. Hotellet har egen restaurant, som ligger cirka 150 meter fra selve hotellet, som også har en liten bar, terrasse, bordtennis, hage, utendørs lekeplass og innendørs lekerom, som er åpent i juli og august. Parkering ligger 200 meter fra hotellet, og det er gratis WiFi i hotellobbyen.

 • +4
Les mer
Lidó Hotel Siofók - room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellet tilbyr dobbelt-, trippelrom og familierom. Alle rommene er utstyrte med en dobbeltseng, eget bad med dusj og toalett, TV samt en privat altan. Trippeltrommene kommer dessuten med en ekstra enkeltseng, mens familierommene, som har plass til 4 personer, inneholder en ekstra køyeseng til barn. Aircondition kan benyttes mot gebyr (8 € per rom per dag, som betales på hotellet).

TravelBirds tips til omgivelsene

På denne reisen har du leiebil, så sett deg i bilen og dra på oppdagelsesreise:

 • Balaton Uplands nasjonalpark består av seks unike områder fordelt over nesten 57000 hektar. Vandre blant de billedskjønne lavendelåkrene, se de spesiell steinformasjonene eller en båttur i det 300 meter lange hulesystemet.
 • Vinregionen Balaton er en av de syv største i Ungarn. Du trenger ikke kjøre lenger enn 10-15 min for å besøke en vingård. Jasdi vingård tilbyr ikke bare deilige vin utviklet over flere tiår, men har også en terrasse der du også kan nyte den vakre utsikten.
 • Tihany Peninsula er synlig fra vidt og bredt. Peninsulaen, som har vært bebodd siden tusen år siden, er av vulkansk opprinnelse og har unik flora og fauna. Her står fremdeles King András I sin krypt fra 1055, som overlevde den turbulente fortiden og fremdeles står i sin originale form.
 • I muséet for Benedictine Abbey, finner du en utstilling om eldre tider i området. Det er organ koncerter i abbey kirken om sommeren.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,50 € per person per dag (fra 18 år)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

- Min. og maks. 2 personer per dobbeltrom
- Min. 2 og maks. 3 personer per trippeltrom
- Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 2 barn på opptil 13 år per familierom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-13 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 14-17 år får 80% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Der er gratis WiFi i hotellets lobby

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Parkering

Der er parkering ca. 200 meter fra hotellet for 8 € per bil per dag. Dette betales på hotellet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotel Lido Siófok, ligger ved den sørlige bredden av Balatonsjøen og tett ved den livlige promenaden i Siófok. Sentralstasjonen i Siófok ligger kun 400 meter vekk, mens Budapest flyplass 118 km fra byen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret