Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Svensk golfferie på Best Western Hotel Karlshamn

 • Weekendtur
 • Karlshamn
pris fra kr 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sving golfkøllen på den svenske golfkysten: 1 eller 2 netter på Best Western Hotel Karlshamn inkl. halvpensjon, wellness og greenfee til Karlshamns golfklubb. Pris er p.p. i rom for 2.

Ta en pause fra hverdagen med en avslappende golfferie i svenske Blekinge. greenfee på Karlshamns Golfklubbs vakre baner, så det er bare med å finne golfkøllene frem. Hver dag blir du sendt godt avstede på greenen med en omgang frokost. Når du vender tilbake til hotellet igjen, kan du nyte en 2-retters middag laget med lokale råvarer, mens batteriene kan bli ladet opp med en tur i saunaen. Velkommen til Sverige!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 eller 2 netter i dobbeltrom eller superior dobbeltrom (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-12 år) på Best Western Hotel Karlshamn
 • 1 eller 2 dagers greenfee til Karlshamns Golfklubb (avhengig av oppholdets lengde)
 • Halvpensjon (frokost og 2-retters middag)
 • Adgang til wellness-område (sauna, innendørs svømmebasseng og treningsrom)
Golf i Karlshamn

Karlshamn ligger i Blekinge, hvor det er gode muligheter for å nyte den svenske naturen. Byen ligger nemlig tett på den vakre skjærgården, som innbyr til lange gåturer, og i elven Mieån kan du prøve krefter med fiskeri. Sjekk inn i et av hotellets fine dobbeltrom på ettermiddagen, og begi deg til velværeavdelingen for noen avkoblende lengder i svømmebassenget. Nyt noen avslappende minutter i badstuen og rund av kvelden med en herlig middag i restaurant Ankaret - neste morgen venter en dag på banen! Kun 10 minutters bilferd fra hotellet ligger de frodige 18-hullsbanene på Karlshamns golfklubb og venter. I dette får du gratis greenfee i 1 eller 2 dager avhengig av hvordan lenge du blir!

Best Western Karlshamn

 • Hotel
 • Karlshamn, Sverige
Double room standard

Det familieeide Best Western Hotel Karlshamn ligger ca. 3 km fra sentrum av Karlshamn og er grunnet sin plassering nær E22 enkel å komme til. Hotellet byr på et interiør, som er inspirert av Blekinges skjærgård og har en bar og restaurant, hvor du får servert retter laget med lokale råvarer. I velværeområdet kan du koble av med en tur i det innendørs svømmebassenget og saunaen, og hvis du trenger å få pulsen opp, kan du besøke treningsrommet. Det er dessuten gratis WiFi på hele hotellet.

Les mer
Double room superior

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er 18 m² store og er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, TV, gratis WiFi, skrivebord, lenestol samt eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Superior dobbeltværelserne har en unik indretning med design fra lokale virksomheder og har gratis WiFi, LCD-TV, en Dolce Gusto kapsel-kaffemaskine samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Sengen er fra svenske Youbed, og I kan selv styre sengens hårdhed og justere madrassen til at have den optimale pasform.

Karlshamns golfklubb

Kun 10 minutters kjøretur fra din hotell ligger Karlshamns golfklubb, som byr på to 18-hulls baner. De frodige golfbanene er omgitt av skog, og ved hull nr. 15 kan du nyte synet av den rislende Mørrum elven. Den gamle banen er den mest utfordrende, mens den nye banen er smalere, som gjør det morsomt for golfspilleren, som ønsker å finne snarveier. Det er også åpent for Pay & Play (hull 1-9). Du har 1 eller 2 dagers greenfee til golfklubben avhengig av lengden på ditt opphold.

 • Du bestiller selv starttiden din på Karlshamns GK og får senere en greenfee-billett i hotellets resepsjon.
 • Karlshamns GK er åpen man - tor kl. 9:00 - 17:00, fre kl. 9:00 - 16:00 & lør - søn kl. 9:00 - 15:00
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Best Western Hotell Karlshamn. Du inngår en direkte avtale med Best Western Hotell Karlshamn. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)
Superior dobbeltrom: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år: Gratis
Barn 2-12 år : 200 SEK per natt
Barn fra 13 år: Teller som voksen

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Greenfee

Du skal bestille tid til din greenfee hos Karlshamn Golfklubb enten ved å ringe til hotellet eller golfklubben. Du mottar billetten til greenfee i hotellets resepsjon.

Karlshamn Golfklubb er åpen på følgende tidspunkter:
Mandag-torsdag: kl. 09.00-17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00
Lørdag-søndag: kl. 09.00-15.00

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 7 timers kjøring fra Oslo, nær E22, 3 km fra sentrum av Karlshamn.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret