Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magisk natur og storbyliv i Marokko

 • Rundreise
 • 7 eller 8 netter
 • Marokko
pris fra kr 6 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 3 netter på 5* resort ved sjøen i Bin el-Ouidane og 4 netter på riad i Marrakech med frokost, all transport og fly t/r!

Eksotiske Marokko byr denne gangen på liv og røre i storbyen Marrakech og fortrollende natur i Bin el-Ouidane. Finn ro og fred og blant drømmeaktige landskap i Atlasfjellene, koble av på en 5-stjerners sparesort og dra avgårde på en vandrings- og kajakktur før du møter duftene og severdighetene i den såkalte røde byen, Marrakech. Krydre reisen din med noen valgfrie utflukter, akkurat som du vil!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Widiane Resort***** i Bin el-Ouidane inkl. tilgang til spa og 1x romantisk middag for 2 personer
 • 4 netter på Riad Shaloma (eller liknende) i Marrakech inkl. byreise
 • Daglig frokost (kan oppgraderes til halvpensjon på hotellene)
 • All transport
 • 2 timers hikingtur & 2 timers kajakkpadling i Bin el-Ouidane
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Besøk til Marokko i sus og dus

På denne reisen opplever du en blanding av vakre naturomgivelser ved sjøen og pulserende byliv i Marokko. Bin el-Ouidane er utmerket for opplevelser i naturen, og på denne reisen nyter du ikke bare et 5-stjerners luksushotell, men også kajakkleie og fotturer. Nyt dette romantiske, rolige stedet før du pakker kofferten og reiser videre til livlige Marrakech for sine mange markeder, moskéer, restauranter og shopping.

Reiserute

Dag 1 - 3: Luksusresort ved sjøen i Bin el-Ouidane

Under den varmende marokkanske solen kan det bli varmt - heldigvis byr det stilige utendørs svømmebassenget på velrenommerte Widiane Resort & Spa ved sjøen i Bin el-Ouidane på herlige oppfriskende bad. Her kan du virkelig koble av med alle sanser, lad opp batteriene med den friske luften og… Les mer

Widiane Resort

Dag 4 - 8: Henførende riad i Marrakech

Det er på tide å oppleve bylivet og duftende markeder i fargerike Marrakech! Din transport kjører deg fra Bin el-Ouidane til ditt overnattingssted i Marrakech og byen kommer sikkert til å fortrolle deg med sin magiske atmosfære som tatt ut av et eventyr. Vandre langs livlige basarer, beundre vak… Les mer

Riad Shaloma  eller lignende
Tilvalgsutflukter

Disse utfluktene kan du kjøpe til ved bestilling:

 • Utflukt til Essaouira ved Atlanterhavskysten: Utflukten begynner kl. 8:00 på morgenen og byr på vakre strender, hvite hus med blå dekorasjoner, lekre skalldyrspesialiteter og lokalt håndverk. Utflukten tar slutt rundt kl. 18:00.
 • Utflukt til Ouzoud-fossefallene: Kl. 8:00 på morgenen bærer det avgårde mot den lille byen Ouzoud og mot de kjente, 110 meter høye fossefallene som anses å være Nord-Afrikas vakreste. Ta på deg behagelige sko. Utflukten tar slutt rundt kl. 18:00.
 • Utflukt til Ourika-dalen: Kl. 9:00 om morgenen begynner utflukten og tar deg forbi naturskjønne landskap, tradisjonelle busser samt byen Setti Fatma som ligger 1500 meter over havet ved Atlas-fjellene. Utflukten tar slutt rundt kl. 16:00.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 40 Per person per natt
 • Turistskatt ca kr 25 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 voksne og 1 barn (0-6 år)
Trippeltrom: Maks 3 personer

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Widiane Resort:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Riad Shaloma:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Halvpensjon for barn 0-6 år er gratis hvis foreldrene bestiller det.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass-og visuminformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta og kredittkort

Valuta er Marokkansk Dirham, MAD. 1 MAD er ca. 1.17 NOK. Du kan ta ut penger med VISA eller Mastercard i minibank i de større byene eller turiststeder. Det brukes mest kontanter ved betaling i butikker og resauranter, ha derfor alltid med deg kontanter. Dersom du ønsker å veksle mens du er i Marokko, merk at det beste er å ta med EURO, da det er mest akseptert. Det er ikke mulig å veksle til MAD andre steder enn i Marokko, da det er en stengt valuta.

Vær og temperaturer

I Marokko er det varmt og godt stort sett hele året. Fra mai til september kan du få temperaturer opptil 40 grader med lite regn. November til mars er høysesong da temperaturene er mildere i sør. I nord kan det være kjølig med regn. Den beste tiden å dra på denne turen er mellom oktober og mai.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret