• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Liv i Marrakech & natur i Bin el-Ouidane

Rundreise 7 netter Marokko

per person fra kr 5 909
basert på 2 personer

Få med deg både byliv og natur i vakre Marokko! Bo 3 netter på 5* resort ved sjøen i Bin el-Ouidane og 4 netter på riad i Marrakech med frokost, all transport og fly t/r fra Oslo eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Eksotiske Marokko byr denne gangen på liv og røre i storbyen Marrakech og fortrollende natur i Bin el-Ouidane. Finn ro og fred og blant drømmeaktige landskap i Atlasfjellene, koble av på en 5-stjerners sparesort og dra avgårde på en vandrings- og kajakktur før du møter duftene og severdighetene i den såkalte røde byen, Marrakech. Krydre reisen din med noen valgfrie utflukter, akkurat som du vil!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Widiane Resort***** i Bin el-Ouidane inkl. tilgang til spa og 1x romantisk middag for 2 personer
 • 4 netter på Riad Shaloma (eller liknende) i Marrakech inkl. byreise
 • Daglig frokost (kan oppgraderes til halvpensjon på hotellene)
 • All transport
 • 2 timers hikingtur & 2 timers kajakkpadling i Bin el-Ouidane
 • Fly t/r Marrakech fra Oslo eller Kristiansand
Ytterligere tilvalg
 • Ourika Valley
 • Essaouira
 • Ouzoud
 • 1 day ourzazate
Besøk til Marokko i sus og dus

På denne reisen opplever du en blanding av vakre naturomgivelser ved sjøen og pulserende byliv i Marokko. Bin el-Ouidane er utmerket for opplevelser i naturen, og på denne reisen nyter du ikke bare et 5-stjerners luksushotell, men også kajakkleie og fotturer. Nyt dette romantiske, rolige stedet før du pakker kofferten og reiser videre til livlige Marrakech for sine mange markeder, moskéer, restauranter og shopping.

 1. Dag 1 - 3: Luksusresort ved sjøen i Bin el-Ouidane

  Under den varmende marokkanske solen kan det bli varmt - heldigvis byr det stilige utendørs svømmebassenget på velrenommerte Widiane Resort & Spa ved sjøen i Bin el-Ouidane på herlige oppfriskende bad. Her kan du virkelig koble av med alle sanser, lad opp batteriene med den friske luften og nyt den fantastiske utsikten over Atlasfjellene.

  Under ditt opphold her reiser du på en 2 timers hikingtur samt en 2 timers kajakkutflukt for å bli kjent med de naturskjønne omgivelsene. Vannet i havet er turkisblått og et magisk syn. Du nyter også en romantisk middag for to på hotellet - nyt hverandre og Marokko på denne luksusresorten!

  Marrakesh Menara Airport -> Widiane Resort 198.8 km

  view

  Widiane Resort & Spa

  (3 anmeldelser)
  Hotel Azilal Province, Marokko

  Denne luksuriøse resorten er vakkert beliggende ved sjøen i Ben el-Ouidane i midten av Atlas og tilbyr sine gjester en avkoblende oase av ro. Denne 5-stjerners resort er et utmerket utgangspunkt for vandringsturer og kajakkpadling samtidig som det tilbyr herlige muligheter for avslapning. Skjem deg bort på hotellets spaavdelning, bestill massasjebehandlinger (mot avgift), tren på treningsstudioet, sol og bad deg i hotellets stilige utendørs svømmebasseng med fantastiskt utsikt over sjøen. Hver morgen nyter du også av en god frokost i skjønne omgivelser.

  Les mer
 2. Dag 4 - 8: Henførende riad i Marrakech

  Det er på tide å oppleve bylivet og duftende markeder i fargerike Marrakech! Din transport kjører deg fra Bin el-Ouidane til ditt overnattingssted i Marrakech og byen kommer sikkert til å fortrolle deg med sin magiske atmosfære som tatt ut av et eventyr. Vandre langs livlige basarer, beundre vakre moskéer og bli fascinert av kontrastenes mellom trendy kvarter og tradisjonelle bygninger.

  Du kommer til å bo på en sentralt beliggende riad i klassisk marokkansk stil, en virkelig unik og tradisjonell opplevelse i Marrakech! Herifra kan du smidig ta deg rundt til byens Medina, enorme markeder og gode matstaller samtidig som du sikkert går deg vill blant alle orientalske lamper, duftende krydder og fargesterke tøy som pryder de vakre, slingrende gatene.

  Widiane Resort -> Riad Shaloma 193.2 km

  Hotel

  Riad Shalomaeller lignende

  (3 anmeldelser)
  Hotel Marrakech, Marokko

  Denne riaden har en sentralt beliggenhet i brusende Marrakech, kun fem minutters promenade fra det imponerende Al Bahia-palasset. Hotellet har en egen restaurant, en bar og en kafé og hver morgen nyter du en lekker frokost. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og på en sjarmerende solterrassen kan du nyte kvelden med en kopp te eller en oppfriskende drink.

  Les mer
Tilvalgsutflukter

Disse utfluktene kan du kjøpe til ved bestilling:

 • Utflukt til Essaouira ved Atlanterhavskysten: Utflukten begynner kl. 8:00 på morgenen og byr på vakre strender, hvite hus med blå dekorasjoner, lekre skalldyrspesialiteter og lokalt håndverk. Utflukten tar slutt rundt kl. 18:00.
 • Utflukt til Ouarzazate & Ait Ben Haddou: Kl. 7:00 begynner denne utflukten som tar deg til Ouarzazate, som er litt som Marokkos Hollywood. Byen er kjent for den blomstrende filmindustrien og er brukt som flere berømte filminnspillinger som Gladiator, Alexander den store og Lawrence of Arabia. Du besøker også barberbyen Ait Ben Haddou som er med på UNESCOs verdensarvliste og ansees som verdens mest velbevarte kasbah. Utflukten tar slutt rundt kl. 18:30.
 • Utflukt til Ouzoud-fossefallene: Kl. 8:00 på morgenen bærer det avgårde mot den lille byen Ouzoud og mot de kjente, 110 meter høye fossefallene som anses å være Nord-Afrikas vakreste. Ta på deg behagelige sko. Utflukten tar slutt rundt kl. 18:00.
 • Utflukt til Ourika-dalen: Kl. 9:00 om morgenen begynner utflukten og tar deg forbi naturskjønne landskap, tradisjonelle busser samt byen Setti Fatma som ligger 1500 meter over havet ved Atlas-fjellene. Utflukten tar slutt rundt kl. 16:00.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 voksne og 1 barn (0-6 år)
Trippeltrom: Maks 3 personer

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Widiane Resort:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Riad Shaloma:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Halvpensjon for barn 0-6 år er gratis hvis foreldrene bestiller det.

Internett

Gratis WiFi på begge hotellene

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Begge hotellene har restaurant
Widiane Resort har utendørs svømmebasseng, spaavdeling med badstue og hammam samt treningsstudio.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Pass-og visuminformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Valuta og kredittkort

Valuta er Marokkansk Dirham, MAD. 1 MAD er ca. 1.17 NOK. Du kan ta ut penger med VISA eller Mastercard i minibank i de større byene eller turiststeder. Det brukes mest kontanter ved betaling i butikker og resauranter, ha derfor alltid med deg kontanter. Dersom du ønsker å veksle mens du er i Marokko, merk at det beste er å ta med EURO, da det er mest akseptert. Det er ikke mulig å veksle til MAD andre steder enn i Marokko, da det er en stengt valuta.

Vær og temperaturer

I Marokko er det varmt og godt stort sett hele året. Fra mai til september kan du få temperaturer opptil 40 grader med lite regn. November til mars er høysesong da temperaturene er mildere i sør. I nord kan det være kjølig med regn. Den beste tiden å dra på denne turen er mellom oktober og mai.