• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Leilighet på Spanias solkyst

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
pris fra kr 3 749
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Din helt egne leilighet på Costa del Sol: 7 eller 14 netter på Colina del Paraiso med frokost. Inkl. hotell, transport og fly t/r!

Klar for din neste solreise? Oppdag sprudlende og solrike Costa del Sol i Sør Spania. Her varmer solen og vannet glitrer klart, mens friske palmer står høyt langs strandpromenaden. Kanskje les en bok, mens du sipper en kald drink på terrassen din eller nyt de livlige gatene som yrer av trivelige cafeer og fargerike markeder, eller reis tilbake i tid med Costa del Sols og El Paraisos historiske perler.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i 2-roms eller 3-roms leilighet på Colina del Paraiso****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r til Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
El Paraiso og Costa del Sol

El Paraiso, som navnet antyder, minner om et sant paradis. Her skinner solen hele året, klimaet er mildt og strendene er fantastiske. Hver lørdag arrangerer byen sine lokale markeder, og hvis du liker å spille golf, kan du glede deg over at El Paraiso er kjent for sine mange flotte golfbaner. Ønsker du deg litt villere natur kan du besøke Costa Del Sols vakre skoger, fjell og ville olivenlunder. Hvis du liker historie finnes det utallige severdigheter som for eksempel den anerkjente Puente Nuevo Bridge i Ronda eller ta en tur i de idylliske gatene av gamlebyen i Estepona.

Colina del Paraiso

46 Vurderinger
 • Leilighet
 • Málaga, Spania
Hotel

Dette flotte 4-stjernede hotellet er utstyrt med fitnessenter, 3 utendørs bassenger og tennisbaner, samt et lekeområde for barn. Hotellet har også en bassengbar og en restaurant. Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i det rolige området av El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Komplekset ligger mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

 • +6
Les mer
1-bedroom apartment

Leilighet med 1 soverom

2 personer | Leilighet

Den lyse og pene 1-roms leiligheten har stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

2-bedroom apartment

Leilighet med 2 soverom

4 personer | Leilighet

Den lyse og pene 3-roms leiligheten har 2 soverom, stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer + 1 barn (0-12 år) i 2-roms leilighet
Maks 4 personer i 3-roms leilighet

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Fitness senter

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Du finner det mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret