Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Leilighet på Spanias solkyst

 • Solreiser
pris fra kr 4 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Din helt egen leilighet på Costa del Sol: 7 eller 14 netter på Colina del Paraiso med frokost. Inkludert hotell, transport og fly t/r!

Klar for din neste solreise? Oppdag sprudlende og solrike Costa del Sol i Sør Spania. Her varmer solen og vannet glitrer klart, mens friske palmer står høyt langs strandpromenaden. Les en bok, mens du sipper en kald drink på terrassen din, eller nyt de livlige gatene som yrer av liv med trivelige cafeer og fargerike markeder. Nyt det gode liv i El Paraiso på Costa del Sol!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i 2-roms eller 3-roms leilighet på Colina del Paraiso****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r til Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
El Paraiso og Costa del Sol

El Paraiso, som navnet antyder, minner om et sant paradis. Her skinner solen hele året, klimaet er mildt og strendene er fantastiske. Hver lørdag arrangerer byen sine lokale markeder, og hvis du liker å spille golf, kan du glede deg over at El Paraiso er kjent for sine mange flotte golfbaner. Ønsker du deg litt villere natur kan du besøke Costa Del Sols vakre skoger, fjell og ville olivenlunder. Hvis du liker historie finnes det utallige severdigheter som for eksempel den anerkjente Puente Nuevo Bridge i Ronda eller ta en tur i de idylliske gatene av gamlebyen i Estepona.

Colina del Paraiso

 • Leilighet
 • Málaga, Spania
Hotel

Dette flotte 4-stjernede hotellet er utstyrt med fitnessenter, 3 utendørs bassenger og tennisbaner, samt et lekeområde for barn. Hotellet har også en bassengbar og en restaurant. Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i det rolige området av El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Komplekset ligger mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

 • +6
Les mer
1-bedroom apartment

Leilighet med 1 soverom

Den lyse og pene 1-roms leiligheten har stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

2-bedroom apartment

Leilighet med 2 soverom

Den lyse og pene 3-roms leiligheten har 2 soverom, stue, kjøkken og terrasse, sammen med flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin / tørketrommel og gratis Wi-Fi. I tillegg til eget bad.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer + 1 barn (0-12 år) i 2-roms leilighet
Maks 4 personer i 3-roms leilighet

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Fitness senter

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Beliggenhet

Colina Del Paraiso ligger i åsene i Benahavis i El Paraiso Alto. Det er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt som Costa Del Sol har å tilby. Du finner det mellom San Pedro og Estepona og ca 10 minutters kjøring fra Puerto Banus.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret