Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Bli kjent i Amsterdam med guidet tur

 • Storbyferie
 • Amsterdam
pris fra kr 2 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2 netter på sentrale Hotel Cornelisz med frokost, og guidet omvisning i Amsterdam! Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Blomster fylte broer og koselige solterrasser - nederlenderne vet hvordan de skal ferie sommeren! Opplev diamant-byen Amsterdam i all sin beste sommerdrakt: tulipanene blomstrer i Vondelpark, båtene seiler fredfullt på kanalene og små kafeer langs brosteinsbelagte gater utstråler en livlig sommerstemning over hele byen. La deg fortrylle av Europas mest idylliske storby!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Cornelisz
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Amsterdam fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund
 • Guidet vandretur i Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam er ideelt for folk som elsker kultur, historie, shopping, underholdning og en virkelig god stemning! De som har besøkt Amsterdam en gang, vet at det er umulig ikke komme tilbake. Denne byen tilbyr virkelig noe for alle! Ta turen innom Rijksmuseum og vakre Vondelpark! Livlige Leidseplein, de store teatrene og det historiske consertgebouw er hyggelige severdigheter å gå eller sykle mellom. Byen vrimler av museer som Anne Frank museet, Van Gogh museet og mange flere, såvel som et hav av koselige restauranter og kaféer.

Hotel Cornelisz

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Hotel

Moderne Hotel Cornelisz ønsker sine gjester velkommen med en stilig nederlandsk design og en rolig beliggenhet i elegante Amsterdams museumkvarter. Hver morgen nyter du hotellfrokosten og trenger kun å gå en liten tur ut på gaten så står du allerede på Museumsplein og noen av Amsterdams store severdigheter som Rijksmuseum og Leidseplein. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og gratis WiFi finner du i alle rom.

 • +1
Les mer
Superior twin room

Superior tvillingrom

2 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Triple room

Trippelrom

3 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Omvisning i Amsterdam på dag 2

På reisens 2. dag får du en guidet omvisning i Amsterdam. Turen starter klokken 10:00 og varer cirka tre timer totalt.

 • Bli kjent med Amsterdam fra et nytt perspektiv denne morgenen med vandrende omvisning. Amsterdam er ganske liten og den perfekte måten å oppleve byens severdigheter, mens du unngår folkemengdene. Spaser langs Amsterdams fortryllende kanaler, utpekt på UNESCOs verdensarvlisteog. Se toppattraksjoner som Anne Frank House, Slottet, Dam, Rembrandt House Museum og besøk beryktede Red Light District.
 • Når du går, vil din guide bringe liv til mer enn 800 års historie, kunst, kultur og arkitektur, fra byens spede begynnelse på Amstel-elven til den strålende gullalderen til i dag. Din tre-timers tur avsluttes på Westerchurch, og gir deg resten av ettermiddagen til å fortsette å utforske på egen hånd.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Tips for dine omgivelser:

Du bor i nærheten av Amsterdams utsøkte museumkvarter, så grip sjansen og besøk en eller flere av byens mest kjente museer! Beundre de unike kunstsamlingene på Rijksmuseum og Van Gogh-museet eller besøk det moderne kunstmuseet Stedelijk. Til og med Diamantmuseet ligger i samme kvartalet -det er ikke like stort som de andre, men desto mer underholdende!

Se til å ha litt plass igjen i kofferten, du bor nemlig på en av byens mest eksklusive shoppinggater som er blitt utnevnt til verdens tredje beste shoppinggate. P.C. Hoofstraat er stolt over alt fra Massimo Dutti, Tommy Hilfiger og MaxMara til Louis Vuitton, Tiffany & Co og Chanel.

Amsterdams "Central Park", Vondelpark, ligger rett bak hotellet ditt. Nyt en oppfriskende gåtur i denne vakre parken og om været tillater det er det herlig å ta en drink på en av parkens uteserveringer!

Leter du etter etter et koselig sted å tilbringe kvelden? Vend nesen mot ølkaféen Gollem (900 meter fra hotellet ditt) med et utsøkt av nederlandske, belgiske og andre spesialølsorter. Her serveres også snacks, lunsj og middag.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt på 3 € per person per natt som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Dobbeltrom: minst og maks 2 personer
Trippelrom: minst og maks 3 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert på P.C. Hooftstraat, 3 minutter fra Vondelpark og 5 minutters spasertur fra Leidseplein. Utenfor hotellet er det også gode kollektivtransport forbindelser, flere av trikkene går også til sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret