• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spennende rundreise i Ecuador med mulighet for Galapagos

Rundreise 13 eller 17 netter Ecuador

per person fra kr 18 989
basert på 2 personer

Bli kjent med Ecuador og Galapagos! 12 netter i Ecuador med mulighet for 4 netter på Galapagos med fly, frokost, utflukter! Pris er p.p i rom for 2.

På vestsiden av det søramerikanske kontinentet finner du det vakre og mangfoldige Ecuador. I Andesfjellene ruver majestetiske vulkaner og enorme høyland med flokker av beitende alpakkaer og fortryllende panoramautsikt. Utforsk nasjonalparker, landsbyer og livlige byer, fra hovedstaden Quito, det fargerike markedet i Otavalo, fossefall i Baños og historiske Cuenca. Hvis du vil utforske Galapagos-øyene, legger du til 4 ekstra netter i bestillingen. Her oppdager du et paradis av flora og fauna på Galapagos-øyene. Gled deg til en spennende tur i Ecuador!

Tilbudet inkluderer:
 • OBS! Kun 16 netters rundreise inkluderer reise til Galapagos
 • For 12 netter kun i Ecuador:
 • 3 netter i Quito (natt 1, 2 og 5)
 • 2 netter i Otavalo
 • 3 netter i Banos
 • 3 netter i Cuena
 • 1 natt i Guayaquil
 • Frokost hver dag
 • Fly til Quito og fly retur fra Guayaquil (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Byomvisning med guide i Quito (på dag 2)
 • Byomvisning i Cuenca (på dag 10)
 • Privat transport på hele reisen
 • VIL DU REISE TIL GALAPAGOS I 4 netter får du også:
 • Innenlandsfly t/r Guayaquil - San Cristobal
 • 2 netter i San Cristobal
 • Speedboattransport til Santa Cruz
 • 2 netter på Santa Cruz
 • Dagsutflukt til Floreana Island med guide og lunsj
 • Du får beskjed om hvilke hoteller du bor på i god tid før avreise.
Ytterligere tilvalg
 • Reise til Mitad del Mundo (min 2 p)
 • Reise til Cotopaxi Nasjonalpark (min 2 p)
 • Devils Nose Train Ride (min 2 p)
 • Ingapirca Ruinene (min 2 p)
 • Reise til Cajas nasjonalpark (min 2 p)
 • Charles Darwin Station & Tortuga Bay (min 2 p)
 • Kicker Rock & Manglecito Beach (min 2 p)
Rundreise i Ecuador

Det sier seg kanskje selv at skjønnheten Ecuador tar sitt navn fra sin beliggenhet på ekvatorlinjen. Fordi Ecuador ligger på vestsiden av Sør-Amerika er det et av de mest allsidige og interessante landene i verden. Her hviler Andesfjellene med sine storslåtte landskap, i øst finner du den spennende Amazonas-regionen og utenfor kysten i vest kan du boltre deg på Galapagos-øyene med et fantastisk variert dyreliv. Visste du at de berømte gigant-skilpaddene her kan bli opptil 300 kg tunge? Ecuador er et land du ikke vil gå glipp av. Vandre gjennom de vakreste nasjonalparkene, bli kjent med kultur og tradisjoner til de lokale og opplev landets naturlige skjønnhet. Ønsker du å reise til Galapagos må du velge alternativet med 16(17) netter i kalenderen.

 1. Dag 1 & 2: Quito

  Dag 1: Du flyr fra Oslo til Quito, der du blir tatt vel imot på flyplassen. Bare se etter navnet ditt på et skilt og din engelsktalende guide tar deg med til hotellet. Turen tar, avhengig av trafikken ca 45 til 60 minutter. Du får all viktig informasjon og praktiske tips om turen og har deretter muligheten til å se deg litt rundt i Quito.

  Dag 2: Quito- Ecuadors sjarmerende hovedstad
  I dag blir du kjent med Quito med en guidet tur med en engelsktalende guide som deler sine store og små hemmeligheter fra byen. Det historiske sentrum var en av de første UNESCO-vernede områdene med sine sjarmerende kirker og klostre i Colonial. Med et alias som "La Carita de Dios" (The Face of God) lover Quito spennende søramerikansk kultur med en unik atmosfære du vil huske.

  Quito International Airport -> Solera House Adventure Hostel 49.7 km

  room

  Solera House

  Hotel Quito, Ecuador

  Solera House er et koselig hotell og hostel sentralt i Quito. Det er innredet i lyse og varme farger, har en bar, restaurant og terrasse du kan slappe av mellom eventyrene du går på i Quito. Her har du også en døgnåpen resepsjon, bordtennisbord, billiard og darts. Bymuseet er 100 meter fra hotellet og Bolivar teateret er ca. 400 meter fra hotellet. Rommet ditt har en dobbeltseng, garderobe og et privat bad.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Otavalo

  Dag 3: På vei til Otavalo
  Om morgenen vil du bli møtt av din egen personlige sjåfør som tar deg med over ekvatorlinjen i nord. Her er Otavalo, en pittoresk by som er kjent for sitt fargerike marked. Ettermiddagen er fritt tilgjengelig, slik at du kan kjøpe souvenirer i ro og fred. Hver dag selger lokale bønder, håndverkere og kunstnere sine varer. Drakten fra Otavaleños er verdt å få med seg: menn kler seg i hvite bukser med mørkeblå ponchoer og med håret flettet. Kvinnene har vakkert broderte bluser og fargerike halskjeder.

  Dag 4: Utforsk Otavalo
  I dag kan du utforske Otavalos sjarmerende omgivelser. Folket i regionen har lange håndverkstradisjoner, spesielt brodering og veving, og har beholdt mange av sine eldre tradisjoner. Du kan også velge å få et innblikk i dagliglivet i landsbyene. Har du valgt den valgfrie krater-utflukten denne dagen, kjører dere også til den imponerende kraterinnsjøen i Cuicocha. I Cotacachi-Cayapas Reserve (en valgfri utflukt som legges til ved bestilling.) Fra den kollapsede vulkanen har det dannet seg et krater med en unik smaragdfarget innsjø. Fra utsiktspunktet kan du på klare dager se toppene i Cerro Cotacachi (4944 moh).

  Solera House Adventure Hostel -> Hotel Indio Inn 100.2 km

  Hotel El Indio Inneller lignende

  Hotel Otavalo, Ecuador

  Hotel El Indio Inn er et fint, tradisjonelt innredet hotell i hjertet av Otavalo med markeder rett i nærheten. Her har du en døgnåpen resepsjon, en bar og en salong, samt et aktivitetsrom, et boblebod mot avgift og en bakgård med stoler der du kan slappe av. Her har du et dobbeltrom med eget bad og dusj, og en TV med satelitt-kanaler.

  Les mer
 3. Dag 5: Quito

  Din personlige sjåfør vil bringe deg tilbake til Quito, og på vei tilbake kan du nyte den fantastiske naturen og ta så mange minneverdige bilder som mulig. Dessuten kan du delta i en valgfri utflukt til "Mitad del Mundo", ekvatorlinjen. Det varer i 2 timer og koster fra kr 204 per person. Ellers kan du bruke resten av dagen slik du vil.

  Hotel Indio Inn -> Solera House Adventure Hostel 107.6 km

  room

  Solera Houseeller lignende

  Hotel Quito, Ecuador

  Solera House er et koselig hotell og hostel sentralt i Quito. Det er innredet i lyse og varme farger, har en bar, restaurant og terrasse du kan slappe av mellom eventyrene du går på i Quito. Her har du også en døgnåpen resepsjon, bordtennisbord, billiard og darts. Bymuseet er 100 meter fra hotellet og Bolivar teateret er ca. 400 meter fra hotellet. Rommet ditt har en dobbeltseng, garderobe og et privat bad.

  Les mer
 4. Dag 6 - 8: Cotopaxi nasjonalpark & Baños

  Dag 6: Cotopaxi nasjonalpark
  Dersom du har lagt til utflukten til Cotopaxi vil den engelsktalende guiden plukke deg opp fra hotellet og ta deg med til Cotopaxi nasjonalpark og den pittoreske byen Baños. Her kan du klatre i Andesfjellene mens du venner deg til høyden. Den snødekte toppen i Cotopaxi er en av de mest spektakulære panoramautsiktene i verden. Det er det nest høyeste fjellet i Ecuador (5,897 moh) og er den høyeste aktive vulkanen i verden. Faunaen i Andesfjellene er også verdt å se, og med litt hell kan du se kondorer, ville hester og Paramo ulver. Skulle Cotopaxi nasjonalpark bli stengt på grunn av vulkansk aktivitet, vil du som et alternativ besøke Quilotoa kraterinnsjøen, som ligger på en høyde på nesten 4000 meter. Deretter fortsetter turen til det imponerende krateret Río Toachi, og Baños. Utflukten til Cotopaxi koster kr 388 og varer i 3 timer.

  Dag 7 & 8: Baños
  Du har to fulle dager til å utforske Baños ved foten av Tungurahua vulkanen. Byen er ikke bare et viktig pilgrimsmål i landet, men også kjent for sine varme kilder. De lokale turistbyråene tilbyr en rekke spennende aktiviteter (mot avgift). Velg blant annet mellom guidede fotturer, ridning, rafting, padling eller strikkhopping. For de som ønsker en rolig tur, anbefaler vi spabehandlinger forskjellige steder i byen eller i de vulkanske kildene. Det er også mange fossefall i området, Pailon del Diablo er en av de mest spennende.

  Solera House Adventure Hostel -> Hosteria y Spa Isla de Baños 178.4 km

  Spa Isla de Bañoseller lignende

  Hotel Banos, Ecuador

  Kun 4 kvartaler unna sentralparken i Banos ligger Spa Isla de Baños. Hotellet har spafasiliteter og er omgitt av en tropisk hage. Rommene er lyst innredet, har en dobbeltseng og et privat bad. Du kan slappe av i hengekøyene i hagen mellom oppdagelsene.

  Les mer
 5. Dag 9 - 11: Cuenca

  Dag 9: Andesfjelllene- et naturvidunder
  I dag går reisen gjennom de snødekte Andesfjellene, hvor du blant annet ser Chimborazo (6310 moh), Ecuadors høyeste fjell, på veien til Cuenca i den sørlige delen av landet. På reisen kan du eventuelt delta i ytterligere utflukter, for eksempel en togtur til den berømte "Djevelens Nese" eller et besøk til ruinene av Ingapirca (kan legges til ved bestilling). Cuenca er som Quito på UNESCOs verdensarvliste. De spanske erobrerne bygde en gang byen på de gamle ruinene av den lille Inca-byen Tomebamba. Bli med på utflukt og utforsk de magiske restene av denne mytiske sivilisasjonen! Devil's Nose togturen varer i 2 timer. Merk at utflukten ikke kan bestilles på en mandag.

  Dag 10 & 11: Cuenca - Ecuadors krone
  Vil du oppleve en av Ecuadors vakreste byer? Da er du på rett sted i Cuenca! Denne dagen kan du utforske byen som du vil. Gå ikke glipp av den unike gamle katedralen i kolonistil fra det 16. århundre, og den nye katedralen i rosa marmor. Fordi den nye massive katedralen ble for tung for fundamentet ble tårnene aldri fullført, som gjør katedralen lett gjenkjennelig i omgivelsene. Vandre også langs Río Tomebamba og klatre opp til den lille kirken El Turi, hvor du har en fantastisk utsikt over Cuenca. Denne dagen kan du velge å reise til de omkringliggende håndverklandsbyene Bulcay, Gualaceo og Chordeleg.

  Hosteria y Spa Isla de Baños -> Posada del Angel 325.0 km

  room

  Hostal Posada del Angeleller lignende

  Hotel Cuenca, Ecuador

  Hostal Posada del Angel er et flott boutique-hotell i Cuencas Historiske distrikt, 900 meter fra Tomemamba-elven og 100 meter fra Det moderne kunstmuséet. Her har du tilgang på døgnåpen resepsjon, en restaurant som lager italienske retter og gratis WiFi. Rommet ditt har en dobbeltseng, privat bad og en TV.

  Les mer
 6. Dag 12: Guayaquil

  Dag 12: Guayaquil og hjemreisen
  I dag kommer du til den siste etappen av reisen: Guayaquil, Ecuadors største by sørvest i landet. Underveis kjører du gjennom El Cajas nasjonalpark, som med sine grønne skoger og 250 innsjøer skaper full kontrast fra Andesfjellene og de store gresslettene. Her opplever du rik vegetasjon og et stort biologisk mangfold. Under veiledning av en erfaren guide gjør du her en 2-timers fottur (inkludert i tilbudet), hvor dere er omringet av naturlig skjønnhet på alle kanter i parken. På slutten av turen kommer du til det tropiske klima i sør, hvor du ser banantrær, kokospalmer og rismarker. I havnebyen Guayaquil kan du se skip og hengi deg til den livlige atmosfæren. Har du kun valgt 12 netters reisen, vil sjåføren ta deg til flyplassen hvor du sier farvel og på gjensyn til Ecuador! Utflukten til El Cajas nasjonalpark koster kr 306 og varer i 2 timer.

  Dersom du har valgt alternativet med 16 netter, følger reiseprogram for de siste 4 nettene under.

  Posada del Angel -> Villa64 194.8 km

  Villa 64eller lignende

  Hotel Guayaquil, Ecuador

  Villa64 har en god beliggenhet i sentral-Guayaquil, kun 5 minutters gange fra Rodolfo Baqueiro Moreno Square og Malecón del Salado. Her kan du slappe av på den store terrassen i rolige omgivelser, eller i salongen i den gode sofaen. Rommet ditt har en dobbeltseng med aircondition og et bad med dusj- Gratis WiFi er også tilgjengelig.

  Les mer
 7. Dag 13 & 14: San Cristóbal

  Dag 13: Guayaquil og avreise til Galapagos
  Sjåføren tar deg videre til flyplassen i Guayaquil, hvor du flyr til øya San Cristobal. Etter ankomsten vil du bli tatt videre til hotellet og har ettermiddagen fri til å utforske øya på egen hånd. Ta føttene fatt til Frigate Hill, som har en svært spesiell utsikt over det asurblå vannet i Stillehavet. Dyrevenner kan ta en tur til stranden i Punta Carola hvor sjøløver og marine iguanaer, som bare finnes på Galapagos, holder til. Ikke vær redd for sjøløvene - disse morsomme skapningene gjør som de selv vil, og tar seg til og med en lur på benkene på boulevarden.

  Dag 14: Galapagosøyene – i Darwins fotspor
  I dag har du tid til å snorkle eller dykke ved Kicker's Rock. Den valgfrie utflukten (legges til ved bestilling) til Kicker Rock & Manglecito Beach tar deg til Kicker Rock (León Dormido), som er en vulkansk sten som ruver 144 meter over havet. Det er et vakkert sted for snorkling og berømt for sinn fantastiske underhavsverdenen. Det kan hende du ser mange tropiske fisk, havskilpadder, sjøløver, Galapagos haier, hvit-tuppet hai og hvis du er heldig, hammerhead sharks! Ved å reise rundt stenen med båt oppdager du de, blåfotede boobies og frigate fuglene. Lunsjen serveres ombord og reisen går deretter tilbake til havnen kl. 14.

  room

  Blue Marlineller lignende

  Hotel Puerto Baquerizo Moreno, Ecuador

  Blue Marlin ligger ca 12 minutters gange fra stranden, og 300 meter fra havpromenaden i San Cristóbal. Her har du tilgang på et utendørs svømmebasseng, boblebad, gratis WiFi og en døgnåpen resepsjon. Kaféer, restauranter og et market finner du innen noen minutters gange fra hotellet. Rommet ditt har utsikt mot hagen, en dobbeltseng, privat bad, aircondition, minibar og TV.

  Les mer
 8. Dag 15 - 17: Santa Cruz

  Dag 15: Øyhopping: Santa Cruz
  På dag 15 ankommer du Puerto Ayora, en by på øya Santa Cruz. Ved ankomst vil sjåføren ta deg til hotellet. Ankommer du om morgenen kan det hende at du ikke kan sjekke inn på hotellet med en gang. Benytt denne muligheten for en tur til Charles Darwin Research Station, hvor du går i fotsporene til den berømte forskeren og se senteret for de gigantiske skilpaddene - en virkelig unik opplevelse! På ettermiddagen kan du hvile eller ta en tur til Tortuga Bay, hvor det ligger en kritthvit sandstrand med surfebølger gjemt bak en kaktusskog. Her kan du også se baby-haier, hvis lykken er på din side! Utflukten til Charles Darwin Research Station koster kr 867 per person.

  En båt tar deg til øya Floreana på ca 2 timer. Ved ankomst til havnen i Puerto Velasco Ibarra vil du lære alt om den lille øyas spennende historie. Etter en kort tur til La Loberia kan du se nysgjerrige sjøløver eller utforske det fargerike undervannsparadiset på snorkletur. På ettermiddagen besøker du en regnskog av scalesia. Dette etterfølges av et annet høydepunkt: Besøket av en ekte pirathule! Etter dette drar dere tilbake til Puerto Ayora.

  Dag 16: Tilbake til fastlandet og reise hjem
  På den siste dagen i Ecuador vil dere ta fergen ved nordenden av øya på Itabaca kanalen. På flyplassen i Baltra ser du tilbake på de fortryllende Galapagosøyene og flyet lander trygt på fastlandet. Samme dagen tar du farvel med vakre Ecuador.

  Hotel Fiesta Galapagoseller lignende

  Hotel Puerto Ayora, Ecuador

  Hotel Fiesta ligger i 10-15 minutters gange fra stranden. Det har et stort utendørs svømmebasseng, og innredet i varme jordfarger og hvitt omgitt av en hage. Middagen din kan du legge til hotellets restaurant og WiFi er tilgjengelig. Rommet ditt har en balkong med utsikt, aircondition og et privat bad. Skulle du ønske å slappe av på rommet med noe godt til, tilbyr hotellet også romservice.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider utenom frokost
 • Tips for guider og sjåfører etc.
 • Transit kontrollkort (kun ved 16 netter) USD 20 (ca. 165 NOK) per person
 • Inngangspenger til Galapagos Nasjonalpark (kun ved 16 netter USD 100 (ca. 820 NOK)- per person (betales i kontanter ved ankomst til Galapagos)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

For deg som ønsker å reise til Galapagos:

Ønsker du å reise til Galapagos, må du velge alternativet for 16/17 netter i kalenderen. Velger du 12/13 netter er reisen kun inkludert de 12 første nettene på fastlandet i Ecuador.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Gruppereise

Dette er en individuell reise, som betyr at dersom du har bestilt reise for kun én person, vil du være alene på reisen.

Visum-og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Ecuador. Kontakt den Ecuadors ambassade i Norden for mer informasjon: Fridtjof Nansens Plass 4
0160 Oslo. (+47) 22 00 70 46. ecuador@aseco.no"

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Ecuador. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Valuta og kredittkort

I Ecuador betaler du med amerikanske dollar (USD). Det er mulig å ta ut penger i minibanker i de største byene og turiststeder med VISA eller Mastercard. Det er ikke vanlig å betale med kort i restauranter eller butikker, ta derfor alltid med deg kontanter.

Vær og temperaturer

Ecuadors klima varierer fra region til region, fra høyland til lavland. I lavlandet ved kysten er det gjennomsnittlig 25 °C, og det er en fuktig og varm periode mellom januar og april. Været i Quito er subtropisk høylandsklima, og gjennomsnittstemperaturen er på 19 °C.

Reisedokumenter

Du mottar dine reisedokumenter minst 3 uker før avreise. Andre nødvendige dokumenter får dere ved ankomst i Quito.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Ved ankomst i Quito, se etter et skilt med ditt navn på. Du vil bli tatt med til hotellet i en shuttlebus.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Devil's Nose togtur

Merk at Devil's nose togturen ikke kan gjøres på en mandag.