Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Krakow med utflukt til Auschwitz

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 5 829
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Storbyreise til Krakow: 3 eller 4 netter på Aparthotel Leone med frokost. Inkl. utflukt til Auschwitz-Birkenau med guide, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og transport. Pris er p.p. i rom for 2.

I dag er Krakow en sprudlende storby som yrer av kulturskatter, livlige gågater, vakre byparker og trivelig torg. Tilsammen symboliserer Krakows koselige atmosfære byens fornyelse i det 21. århundre. Krakow, med sine praktfulle severdigheter og nye kreative innslag, har nemlig en svært dramatisk bakgrunn. Vi utviklet dette reisetilbudet spesielt for de som ønsker å fordype seg i Krakows rolle og skjebne under 2. verdenskrig. Under reisen blir du tatt med til byen Oswiecim og verdens mest anerkjente konsentrasjonsleir, Auschwitz.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Aparthotel Leone
 • Frokost hver morgen
 • Utflukt til Auschwitz-Birkenau med guide og transport
 • Fly t/r Krakow fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport mellom flyplass og hotell
Det historiske og det nye

Det historiske sentrum i Kraków, en av de mest berømte gamle bydelene i Polen i dag. Dette var Polens politiske hjerte fra 1038 helt til kong Sigismund III Vasa flyttet hans hoff til Warszawa i 1596. Hele middelalderske gamlebyen er blant de første områdene som ble valgt for UNESCOs opprinnelige verdensarvsliste. Det nye Krakow, er et vibrerende kulturelt og kreativt senter. Kunstnere elsker byen, og på byens mangfoldige gallerier, kan du se utrykk fra både lokale og internasjonale kunstnere. Polen har en rik ølkultur, og Krakow har spesialisert på mikrobryggeri, og byen vrimler av små koselige ølkafeer med eget brygg.

Aparthotel Leone

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Restaurant

Det koselige hotellet Aparthotel Leone ligger i gåavstand til alle byens viktigste severdigheter. Bare 700 meter unna hotellet finner du byens største torg og det jødiske kartalet Kazimierz. Togstasjonen Kraków Główny og slottet Wawel ligger også tett på hotellet - med andre ord er dette hotellet et flott utgangspunkt når man skal besøke Krakow. Hotellet er pent dekorert med unike møbler og masse farger som tar deg til bake til den tiden da Louis IV regjerte i Frankrike. På Aparthotel Leone har du fri tilgang til Wifi og hotellet har også en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet.

 • +3
Les mer
Kamer

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De koselige rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og skrivebord. De tilbyr også te og kaffemaskiner, minifridges og utsikt over sentrum eller gårdsplassen.

Andre "må se" i Krakow

 • På Schindlers fabrikk finner du et interaktivt museum som gir deg et innblikk til Nazistenes okkupasjon av byen under andre verdenskrig. Museet ligger i Oskar Schindlers tidligere emaljefabrikk. Oskar er kjent for å ha reddet medlemmer av den jødiske arbeidsstyrken fra Holocaust.
 • Besøk undergrunnen Rynek, denne attraksjonen finner du under torget, og den består av en underjordisk rute gjennom glemte kammere og salgsboder fra middelalderen.
 • Wavel-slottet, Polens kulturelle hjerte. Det praktfulle slottet, bygget på 1300-tallet er nå omgjort til et enormt museum av fem deler; den kongelige statkasse og våpenlager, statsrommene, de private kongelige leilighetene, det tapte Wawel, og utstillingen av orientalsk kunst.
Utflukt til Auschwitz-Birkenau på dag 2

Auschwitz-Birkenau er idag åpen for publikum og holder sin plikt til å minne krigens brutalitet. Det historiske komplekset (også listet på UNESCO) besto av Auschwitz I (det administrative senteret), Auschwitz II (Birkenau, en dødsleir) og Auschwitz III (Monowitz en fungerende camp). Utflukten består av en tur til memorial museum og en guidet tur i hovedleiren, Auschwitz-Birkenau. Du vil få et gripende, men lærerikt innblikk i grusomhetene under Holocaust. Merk at det er forbudt å ta bilder inne på leiren, og en respektfull holdning er nødvendig gjennom hele besøket. Vær også oppmerksom på at din bagasje / bag bør ikke overstige en størrelse på 30x20x10 cm inne i museet (du kan la dine eiendeler være igjen på bussen).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Turistskatt ca kr 4 Per person per natt
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Det koselige hotellet Aparthotel Leone ligger i gåavstand til alle byens viktigste severdigheter. Bare 700 meter unna hotellet finner du byens største torg og det jødiske kartalet Kazimierz. Togstasjonen Kraków Główny og slottet Wawel ligger også tett på hotellet

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret