Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Reiseguide inkludert

Spaferie i spennende Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 3 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 3 eller 4 netter på ikonisk spahotell med frokost i fantastiske Budapest. Inkl. fly t/r og transport.

Budapest er en klassisk melodi med vakker arkitektur, romantiske boulevarder og rik kultur. Tilbring 3 eller 4 på et historisk spahotell i harmoniske omgivelser. Hotellet ligger på Margaretøyen som ligger midt i storslåtte Budapest, direkte ved Donau. Du kan starte dagen i det vakre velværeområdet, kanskje du ønsker å hive deg på en av yogaklassene, eller bare start dagen med en rykende fersk frokost, før du legger deg ut på en deilig vandretur i Ungarns helt spektakulære hovedstad. Dette blir årets mest fantastiske ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Danubius Grand Hotel Margitsziget****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fri inngang til spaområde
 • Fri inngang til treningsstudio, gruppeklasser og aqua-gym
Budapest

Budapest er kjent som Østens Paris. Hver eneste bydel har sin unike sjarm og flotte severdigheter. Den glitrende elven Donau deler byen i to deler: Buda og Pest. Buda er den vestlige delen av byen, hvor du finner det vakre slottet Budavari Palota og en labyrint av sjarmerende små gater og fargerike torg. Den østlige delen av byen, Pest, er det aktive sentrum som yrer av shoppinggater, restauranter og flere museer. På den grønne øya Margitsziget, finner du et vakkert naturområde. Her kan du også besøke den japanske rosehagen eller vanntårnet fra 1911, som tilbyr en fantastisk utsikt over hele byen.

Danubius Grand Hotel Margitsziget

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Danubius Grand Hotel Margitsziget

Vakre Danubius Grand Hotel Margitsziget ble bygget i 1873 på den harmoniske, frodige, grønne og fredelige Margaret-øya i sentrum av romantiske Budapest. Hotellet tilbyr et stort spa-område med et utvalg av behandlinger. En oppvarmet underjordisk korridor forbinder hotellet til nabo Danubius Health Spa Resort Margitsziget, som har et av Europas beste helsespa. Et jacuzzi, 2 bassenger, deilige badstuer og skjønnhetsbehandlinger kan nytes her. Helseavdelingen har også ulike terapeutiske behandlinger. Du vil nyte en herlig frokost hver morgen. Hotellets fine restaurant, The Széchenyi Restaurant, tilbyr mat- og vinopplevelser i førsteklasse med en nydelig utsikt over parken.

 • +-4
Les mer
Danubius Grand Hotel Margitsziget, Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er innredet i klassisk stil. Rommene er fult utstyrt med komfortable senger, eget bad og de store vinduene tilbyr en vakker utsikt over den enestående parken eller elven.
Alle rom har minibar og aircondition.

Vi anbefaler

 • Parliament House | Budapest ikoniske parlamentsbygningen er et enestående eksempel på gotisk arkitektur i verdensklasse. Et besøk hit, er absolutt et must! Se den storslåtte bygningen og lær om dens spennende og unike historie. Bygningen er også hjemmet til Ungarns kongelige kronjuveler.
 • The Chain Bridge | Den historiske kjedebroen ble ferdig i 1849 og er 375 meter lang. Broen var den første permanente broen som krysser Donau i Budapest. Før broen måtte man krysse elven med ferge, og man måtte faktisk dra så langt som til Wien for å finne den nærmeste bro-kryssingen. Broen tilbyr en vakker utsikt over både Buda og Pest.
 • Vajdahunyad Castle | Dette vakre eventyrslottet ligger i City Park, omgitt av grønne trær langs en pittoresk kunstig innsjø. Slottet ble modellert etter det opprinnelige Vajdahunyad Castle som ligger i Transylvania, som en gang var en del av Ungarn. Et besøk her, lover en spennende og rik opplevelse.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år overnatter gratis på hotellet
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Danubius Grand Hotel Margitsziget ligger på den vakre, grønne Margaret-øya i sentrum av Budapest i midten av Donau. Du spaser til shoppinggater, restauranter, barer og flotte turistattraksjoner på 5 minutter. Under bestillingen kan du velge å legge til henting ved flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret