Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Ost-og vinsmaking i magiske Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 7 369
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kombiner et opphold på et 4-stjerners spahotell i 3 netter, med ost-og vinsmaking i fantastiske Budapest. Inkl. frokost, ost-og vinsmaking og fly t/r Budapest og transport mellom hotell og flyplass. Pris er p.p. i rom for 2.

Budapest er mer enn ekstraordinær arkitektur, et sjarmerende folkeliv og spennende kulturopplevelser! Dette er også gourmantens reise til Budapest! Lær deg mer om Ungarns utsøkte viner under en guidet vintur med besøk til vinkjeller, vinsmaking, ostesmaking og en 2-retters middag mens du nyter en 4-stjerners overnatting i nærheten av bykjernen i vakre Budapest.

Tilbudet inkluderer:
 • Billetter til utflukt med ost-og vinsmaking
 • 3 netter i dobbeltrom på Danubius Grand Hotel Margitsziget****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fri inngang til spaområde
 • Fri inngang til treningsstudio, gruppeklasser og aqua-gym
En kulinarisk reise i Budapest

Forutenom den rike historien, arkitekturen og kulturen, er også ungarsk mat en del av din storbyferie. Spør du en ungarer om å beskrive tradisjonell mat, vil du få til svar at det er en blanding av fransk, kinesisk og egne tradisjoner, og en av de mest sofistikerte kjøkken. De siste årene er også ungarsk vin blitt mer og mer populær fra Egers komplekse rødviner og Somló’s hvitviner til honningsøte Tokaj.

Danubius Grand Hotel Margitsziget

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Danubius Grand Hotel Margitsziget

Vakre Danubius Grand Hotel Margitsziget ble bygget i 1873 på den harmoniske, frodige, grønne og fredelige Margaret-øya i sentrum av romantiske Budapest. Hotellet tilbyr et stort spa-område med et utvalg av behandlinger. En oppvarmet underjordisk korridor forbinder hotellet til nabo Danubius Health Spa Resort Margitsziget, som har et av Europas beste helsespa. Et jacuzzi, 2 bassenger, deilige badstuer og skjønnhetsbehandlinger kan nytes her. Helseavdelingen har også ulike terapeutiske behandlinger. Du vil nyte en herlig frokost hver morgen. Hotellets fine restaurant, The Széchenyi Restaurant, tilbyr mat- og vinopplevelser i førsteklasse med en nydelig utsikt over parken.

 • +-2
Les mer
Danubius Grand Hotel Margitsziget, Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er innredet i klassisk stil. Rommene er fult utstyrt med komfortable senger, eget bad og de store vinduene tilbyr en vakker utsikt over den enestående parken eller elven.
Alle rom har minibar og aircondition.

Vi anbefaler

 • Vinutflukt til Etyek inkl. ostesmaking & 2-retters middag
 • Ungarn er kjent for sine utsøkte viner og under denne reisen får du ta del i en lærerik vinutfuykt til den lille byen Etyek vest for Budapest. Etyek er en av de viktigste vinprodusentene og her dyrkes bl.a. druesortene Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling og Pinot Gris. Regionen er til og med kjent for sine utsøkte sprudlevin, hvorav den mest kjente heter Törley.
 • Du blir hentet på ditt hotell av sjåføren din på hotellet ditt og kjøres gjennom vakre vingårder til vinregionen Etyek (ca 30 km fra Budapest).
 • Utflukten begynner med et besøk til en ostemaker. Her inngår en herlig ostesmaking med passende viner.
 • Etter smakingen bærer reisen videre mot tre ulike tradsjonelle vingårder. Her følger du guiden inn til vinkjellerne og lærer deg mer om hvordan vin dyrkes og produseres. Under vinkjellerbesøket får du til og med smake på fire ulike fristende vinvarianter.
 • Vinturen avsluttes med en deilig 2-retters middag samt utvalgte viner før transporten kjører deg tilbake til hotellet.
 • Turen finner sted på dag 2 (dagen du flyger til Budapest regnes som dag 1), begynner ca. ca. kl. 15:00 og varer i ca 5 timer.
 • Aldersgrense: 18 år

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år overnatter gratis på hotellet
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Danubius Grand Hotel Margitsziget ligger på den vakre, grønne Margaret-øya i sentrum av Budapest i midten av Donau. Du spaser til shoppinggater, restauranter, barer og flotte turistattraksjoner på 5 minutter. Under bestillingen kan du velge å legge til henting ved flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret