Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Opplev Budapests vakre Parlament

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 6 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk den ikoniske Parlamentsbygningen i Budapest samt bo 3 netter på Danubius Grand Hotel Margitsziget med frokost. Fly t/r Budapest og transport mellom fly og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Dykk dypt inn i Budapests fantastiske historie med et besøk til byens ikoniske Parlament. Ungarns største bygning huser Den hellig ungarske krone og viser stolt frem sin majestetiske historie og kultur. På denne storbyturen oppdager du at Budapest er mer enn sine berømte spa, og opplever en sjarmerende by på nye måter.

Tilbudet inkluderer:
 • Omvisning i Parlamentsbygningen
 • 3 netter i dobbeltrom på Danubius Grand Hotel Margitsziget****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Fri inngang til spaområde
 • Fri inngang til treningsstudio, gruppeklasser og aqua-gym
 • Transport mellom fly og hotell

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Danubius Grand Hotel Margitsziget

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Danubius Grand Hotel Margitsziget

Vakre Danubius Grand Hotel Margitsziget ble bygget i 1873 på den harmoniske, frodige, grønne og fredelige Margaret-øya i sentrum av romantiske Budapest. Hotellet tilbyr et stort spa-område med et utvalg av behandlinger. En oppvarmet underjordisk korridor forbinder hotellet til nabo Danubius Health Spa Resort Margitsziget, som har et av Europas beste helsespa. Et jacuzzi, 2 bassenger, deilige badstuer og skjønnhetsbehandlinger kan nytes her. Helseavdelingen har også ulike terapeutiske behandlinger. Du vil nyte en herlig frokost hver morgen. Hotellets fine restaurant, The Széchenyi Restaurant, tilbyr mat- og vinopplevelser i førsteklasse med en nydelig utsikt over parken.

Les mer
Danubius Grand Hotel Margitsziget, Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er innredet i klassisk stil. Rommene er fult utstyrt med komfortable senger, eget bad og de store vinduene tilbyr en vakker utsikt over den enestående parken eller elven.
Alle rom har minibar og aircondition.

Vi anbefaler

Margaretøya er et perfekt sted å trekke seg tilbake fra resten av storbyen. Øya er 2,5 km lang og 500 meter bred, så her er det enkelt å komme seg rundt. Her er våre tips til hva du kan gjøre på Margaretøya:

 • Norbertine-klosteret ble grunnlagt allerede på 1200-tallet, men er blitt gjenoppbygget flere ganger siden da. Den nåværende bygningen daterer tilbake til det 17. og 18. århundre. Det er mulig å gå inn St. Augustin & Johannes-kirken via den romanske porten fra 1200-tallet. Dette er en fascinerende måte å lære om Margaretøyas historie.
 • Margaretøyas vanntårn ble bygget i art nouveaustil i 1911. Det er her øya får sin vannforsyning fra. Det er også blitt et moderne sted for kunstutstillinger og diverse arrangementer finner sted her, spesielt om sommeren. Fra toppen av tårnet har du utsikt over Margaretøya, Buda-bergene i omgivelsene og byen.
 • Den musikalske fontenen ligger nær den sørlige kanten av øya. Den ble renovert i 2013 og har en vakker belysning om kvelden. Det spilles musikk kl. 10.30, 17, 18, 19 og 21, med musikk fra alt fra Brahms til Bocelli, og fra Simon og Garfunkel til Vivaldi. Hvis du vil høre hele repertoaret drar du dit kl 18 eller 21.
Omvisning

Den ikoniske ungarske parlamentsbygningen er et enestående eksempel på nygotisk arkitektur i verdensklasse satt i pennen av arkitekten Imre Steindl. Den ble bygget mellom 1885 og 1902 langs elvebanken i Donau, før den ble tatt i bruk i bruk som parlamentsbygning i 1902. Den ligger på Pest-siden av byen og er 69 meter høy og 268 meter bred. Legger du sammen lengden på trappetrinnene ender du opp med summen 20 km. Bygningen er også hjemmet til Ungarns kongelige kronjuveler. På tilbudets inkluderte utflukt blir du med på en omvisning og får se den storslåtte bygningen og lære om dens spennende og unike historie gjennom tre hovedsaler og tilsammen nærmere 700 rom. Guiden din vil underholde deg med anekdoter og historiske kommentarer mens hun leder deg gjennom Parlamentets fantastiske indre rom med mange arkitektoniske høydepunkt. Turen er inkludert henting ved hotellet ditt, inngangsbilletter og guide med omvisning.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år overnatter gratis på hotellet
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Danubius Grand Hotel Margitsziget ligger på den vakre, grønne Margaret-øya i sentrum av Budapest i midten av Donau. Du spaser til shoppinggater, restauranter, barer og flotte turistattraksjoner på 5 minutter. Under bestillingen kan du velge å legge til henting ved flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret