Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

VIP-billetter til Edinburgh Castle

 • Storbyferie
 • Edinburgh
pris fra kr 3 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en storslått weekend (bokstavelig talt) med besøk til Edinburgh Castle og 3 eller 4 netter på Tune Hotel med frokost. Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Historiske slott, gylne dråper av whisky, rutete kilter og en fantastisk by-atmosfære - dette er bare noen av de uendelige herlighetene du kan forvente deg av Skottlands praktfulle hovedstad. Det berømte Edinburgh Castle stiger majestetisk over by og smug, små puber i gamle gater forteller spennende historier, og lyden av pipesekker fyller byen. Gled deg til å oppdage Edinburgh!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Tune Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Edinburgh fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • VIP Hopp-over-køen billetter til Edinburgh Castle
Edinburgh

Blant sprukne steinmurer og trange smug, skjuler det seg et rikt kulturliv med god mat og drikke, musikk og folklore. Side om side med gamle tradisjoner står det moderne og hippe Edinburgh i stor kontrast til den ellers så middelalderske byen, men det historiske og det nye av Edinburgh komplimenterer hverandre på aller beste måte, og tilsammen skaper de Europas mest eklektiske by.

Haymarket Hub Hotel.

 • Hotel
 • Edinburgh, Storbritannia
Lobby - Haymarket Hub Hotel

Dette moderne og stilrent innredete hotellet ligger i byens vestlige del, like ovenfor togstasjonen Haymarket, hvorfra dere hurtig og enkelt kommer dere rundt i byen. Dere kan også kjøpe frokost på hotellet, som serveres i restauranten Platform 5 like ved siden av hotellet. Det er dessuten en døgnåpen resepsjon, og hotellets personale har mange gode anbefalinger i byen. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet.

Les mer
Kamer - Haymarket Hub Hotel

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dere bor på et lite og nøysomt innredet dobbeltrom med safe, TV (mot betaling), gratis WiFi og eget bad med dusj.

Fordyp deg i Edinburgh

Smale gater, gregoriansk torg, middelaldersk arkitektur og trivelige puber preger Edinburgh - gå ikke glipp av:

 • The Royal Mile i gamlebyen: en handlegate kantet med vakre og historiske hus. Gaten er anerkjent for autentiske skotske butikker.
 • The White Hart Inn: byens eldste pub fra 1516 har så vidt forandret seg siden den ble etablert.
 • Arthurs Seat: en nydelig park som gir deg en fantastisk utsikt over både byen og havet.
 • Dean Village er en tidligere landsby umiddelbart nordvest for sentrum av Edinburgh. Det ble kjent som "Water of Leith Village", og var sentrum for arbeidere i mer enn 800 år.
Edinburgh Castle

På denne reisen gir vi deg anledningen til å besøke byens største turistattraksjon og to billetter til Edinburgh Castle inngår i pakken. Disse billettene lar deg hoppe over køen og rett inn til Edinburgh Castle, hvor du kan selvstendig utforske høydepunktene i ditt eget tempo. Du kan blant annet besøke St Margaret kapellet, beundre kronjuvelene i det kongelige palasset og lære om slagene som formet skotsk historie ved National War Museum. Uansett hvilken del av Skottlands historie du er interessert i, kan du være sikker på å finne det i denne imponerende festningen på Castle Rock.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanligvis mellom 20-30 kr per person per natt i Skottland, som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

£5 per 24/h

Fasiliteter

Frokostsal
Snackbar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Det sentrale og moderne hotellet hotellet Haymarket Hub Hotel ligger rett overfor den nye Haymarket togstasjonen og herfra er det en 15-minutters spasertur til Edinburgh Castle og butikkene i populære Princes Street. Ved bestilling kan du legge til privat transport som kjører deg t/r fra flyplassen til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret