• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i øyparadiset Filippinene

Rundreise 16 eller 20 netter Filippinene

per person fra kr 29 239
basert på 2 personer

Vakker reise i Filippinene i 14 eller 18 netter med frokost, fem dagers øytur, tre utflukter, all transport og innenlands flyreiser, ferge og fly t/r.

Filippinene er definert av smaragdfargede rismarker, krystallblå hav, ulmende vulkaner, frodige regnskoger, drømmeaktig korallrev og et eksotisk dyreliv, i tillegg til verdens mest smilende og gjestfrie mennesker. På denne rundreisen opplever du øyparadisets høydepunkter med fullt guidet program, all transport og spennende utflukter. De neste 14 eller 18 nettene blir du kjent med Fillipinenes himmelske natur, fantastiske landsbyer og givende kultur!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 14 eller 18 netter:
 • 1 natt på Hotel Jen Manila
 • 4 netters øy-utflukt "The Great Luzon Getaway", du bor på Banaue Hotel (2 netter), St. Joseph Resthouse / Masferre Hotel (1 natt) og Luna (1 natt) inkl. Inngangsbilletter, daglige flasker med vann og engelsktalende guide.
 • 1 natt på Hotel Jen Manila
 • 3 netter på El Nido Four Seasons Resort/Spin Designer Hotel
 • 4 eller 8 netter på Panglao Bluewater Resort
 • Frokost hver morgen
 • Velkomstpakke ved ankomst i Filippinene på Hotel Jen
 • 2 utflukter i El Nido inkl. Påmeldingsavgifter, piknik, engelsktalende guide, økoturisme og snorkling utstyr
 • Utflukt til Chocolate Hills inkl. lunsj
 • All transport på reisen (inkl. fly, båt, bil og buss)
 • Fly t/r Manila (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Pamilacan Marine-liv utflukt
 • Øy-utflukt og besøk til Jomfruøyene med lunsj
Velg mellom 14 og 18 netter

Hvis du velger en reise på 14 netter, bor du fire netter på Panglao Bluewater Resort og hvis du ønsker å forlenge reisen til 18 netter, bor du på denne resorten i 8 netter. Reiseprogrammet nedenfor tar utgangspunkt i reisen som er fordelt over 14 netter, reiseprogrammet for 18 netter inkluderer det samme, bortsett fra de 4 ekstra nettene på Panglao Bluewater Resort.

 1. Dag 1: Ankomst i Manila

  I dag ankommer du glitrende Malia. På flyplassen ønskes du velkommen av vår partners representant og kjøres direkte til hotellet. Ved ankomst på Hotel Jen Manlia, vil du motta en velkomstpakke med blant annet mineralvann og tørket mango. Hotellet vil føles som en himmel i seg selv etter en lang flyreise, men hvis du har enda litt energi og tid igjen av dagen, anbefaler vi deg til å utforske Filippinenes vibrerende hovedstad.

  Manila er en by med fantastisk atmosfære, byen kjent som den orientalske perlen. I tillegg til enestående sightseeing, kan du fordype deg i byens kreative sjel - fra edgy gallerier til en livlig musikkscene. Kombiner dette med en forkjærlighet for gode barer og håndtverksmarkeder. Manila er en jungel av stilige skyskrapere som strekker seg høyt mot skyene. Byens sjarmerende kanter imponerer reisende fra hele verden.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinene

  En 5-minutters spasertur fra både kultursentrum av byen og Manila Bay, Dette kosmopolitiske er også 3 km fra Rizal Park. Rommene er moderne og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minifridges, samt skrivebord, te- og kaffemaskiner og safe. Noen av rommene har utsikt mot bukten. Roomservice er tilgjengelig 24/7 (mot en avgift). Du finner også en moderne 24-timers restaurant, samt et sushi spisested, en Internett-kafé og en stilfull lobby lounge. Andre fasiliteter er et utendørsbasseng, et treningsrom og en executive lounge. Massasjebehandlinger er tilgjengelige (mot en avgift).

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Tour The Great Luzon Getaway: Banaue

  Idag står du opp tidlig og etter en god frokost på hotellet vil du bli møtt av sjåføren og du starter en nydelig 5 dagers reise, kjent som the Great Luzon Getaway. Reisen starter kl 7, og tar totalt 9 timer til Banaue. Kjøreturen vil være alt annet enn kjedelig, det blir spennende stopp på veien og du vil bli introdusert til praktfulle landskap. Under reisen besøker du vakre La Loma.

  Omtrent halvveis på turen, passerer du det unike området der de to fjellkjedene, Sierra Madre og Caraballo Sur møtes. Dette er Dalton Pass, som var i japanske hender under andre verdenskrig. Dalton Pass er en rik opplevelse, spesielt for historie-elskere.

  Reisen fortsetter gjennom de smaragd-grønne rismarkene i Batad og du kan lene deg tilbake og nyte den harmoniske utsikten over fantastiske fjellandskap og uendelige åser, disse åsene er kjent som "Trappene til himmelen". Du ankommer Banaue sent på ettermiddagen og kan bruke resten av kvelden til å utforske Banaues herlige områder eller bare slappe av ved bassenget eller baren på hotellet.

  pool

  Banaue Hotel

  Hotel Banaue, Filippinene

  Dette pene hotellet er for de som ønsker seg ekstra komfort. Hotellet ligger i sentrum av Banaue, men lett tilgang til alle attraksjonene i byen. Hotellet har fine spise-muligheter med en flott restaurant. Hotellet tilbyr i tillegg suvenirbutikker, svømmebasseng og bar. Rommene er lyse og flotte og utstyrt med senger, egen balkong, skrivepult og eget bad med dusj.

  Les mer
 3. Dag 4: The Great Luzon Getaway: Sagada & Bontoc Museum

  Neste destinasjon: Sagada. Etter frokost, vil du bli hentet klokken 7:00 av sjåføren, og det blir en utflukt til Batak Trek og du vil få med deg den henrivende utsikten fra Kiltepan Peak. De berømte "hengekistene", Sumaguing hulene med sine svært fascinerende kalkstein formasjoner og vakre Bomod-ok Falls er står blant annet på listen idag.

  Sagada har mye å tilby; fra gastronomiske gleder til spektakulær natur preget av glitrende glitrende innsjøer og frodige fjell, avkortet av skyene og risterrasser som er hugget inn i områdets fjellsider. Under besøket ditt i Sagada, vil du være i selskap av en lokal guide. Du får i tillegg en omvisning av de silkeaktige sanddynene.

  Sagada har et mystisk element, som vises i de de hundre år gamle kistene som henger i høye kalksteinsklipper, dette var en tradisjon blant innbyggerne som mente at de dødes ånder, likte å være nærme himmelen. Byens praktfulle natur og gjestfrie mennesker gir plassen en spesiell atmosfære som utstråler ro og harmoni.

  House

  Saint Joseph Resthouseeller lignende

  Hotel Sagada, Filippinene

  Saint Joseph Resthouse er det perfekte stedet å nyte Sagadas ferskeste bris. Her har du en panorama utsikt over furukledde fjell, drysset med små landsbyer. Du bor i koselige hytter eller romslige rom med eget komfortabelt bad. Hotellet har en svært trivelig restaurant. Mye av den gjestfrie resortens overskudd, blir i tillegg donert til sosiale prosjekter for å hjelpe andre.

  Les mer
 4. Dag 5: The Great Luzon Getaway: Vigan

  Klar for en ny dag med flere rike opplevelser? Flott! Da starter vi! Dagens tur tar cirka 5 timer og bringer deg til den UNESCO listede byen Vigan. Et unikt trekk av denne byen, er at den er preget av tradisjonell spansk, middelhavs arkitektur. Guiden og hestene vil ta deg med på en omvisning rundt om i byen, og etter tur med vognen langs de spanske fasadene kommer du til den vakre Calle Crisologo.

  Vigan er av de eldste byene i Filippinene, og er svært velbevart. Den er et spansk-kolonialt eventyr av mørke, trekledde herskapshus, brosteinsbelagte gater og klapring kalesa (hestevogner). Byen viser at historien er i live, og en spansk kultur preger fortsatt mye av område, nyt duften av nybakte empanadas, søte antikvitetsbutikker, keramikkkollektiver og capiz-shell vinduer.

  lobby1

  Hotel Luna

  Hotel Vigan City, Filippinene

  Dette elegante hotellet ligger i en bygning i kolonistil omgitt av søte butikker og trivelige spisesteder. Hotellet ligger 6 minutters gange fra Plaza Salcedo Dancing Fountain og 7 minutters gange fra St. Paul Metropolitan Cathedral.
  De romslige rommene har flatskjerm-TV, minibar og te- og kaffe utstyr, i tillegg til et eget bad.
  Du står opp til en god frokost og andre fasiliteter inkluderer en fornem restaurant, en elegant bar og en hyggelig takterrasse. På hotellet finner du også et kunstmuseum.

  Les mer
 5. Dag 6: The Great Luzon Getaway: Laoag og tilbake til Manila

  I dag reiser du to timer nordover og her venter den hyggelige byen Laoag. Urbane Laoag er hovedstaden i provinsen Ilocos Norte på Filippinene og nå befinner du deg blant turens første hvite strandparadis (vær trygg på at det ikke blir det siste).

  Du får en omvisning både byens hjerte, kirken Paoay og det blir i tillegg en utflukt til de omkringliggende sanddynene i La Paz, som er den eneste ørkenen i Fillipinene. Sørg for å bruke tiden til å utforske resten av den urbane, men historiske byen. Nyt også byens kulinariske spesialiteter, vi anbefaler blant Calian Grill, som ligger langs Bacarra Road, og Dap-Ayan, hvor du kan smake på Laoags egne tolkning av Empanada.

  På slutten av dagen reiser du med innenlandsfly tilbake til sjelfulle Manlia, og du tilbringer 1 natt tilbake på trivelige Hotel Jen før reisen går videre til paradisiske El Nido. Ved ankomst på flyplassen i Manila, vil du bli møtt av vår partner, som vil kjøre deg direkte til hotellet.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinene

  En 5-minutters spasertur fra både kultursentrum av byen og Manila Bay, Dette kosmopolitiske er også 3 km fra Rizal Park. Rommene er moderne og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minifridges, samt skrivebord, te- og kaffemaskiner og safe. Noen av rommene har utsikt mot bukten. Roomservice er tilgjengelig 24/7 (mot en avgift). Du finner også en moderne 24-timers restaurant, samt et sushi spisested, en Internett-kafé og en stilfull lobby lounge. Andre fasiliteter er et utendørsbasseng, et treningsrom og en executive lounge. Massasjebehandlinger er tilgjengelige (mot en avgift).

  Les mer
 6. Dag 7 - 9: El Nido

  Etter frokost er det av sted til flyplassen igjen, og en kort flyreise vil ta deg med til det som er kjent som verdens vakreste sted på hele jordkloden: Velkommen til El Nido. Dette stedet består av de blåeste lagunene, de hviteste silkestrendene og grønne øyer som skyter opp av det azurblå havet. El Nido er et paradisisk glansbilde.

  Under oppholdet ditt i El Nido inkluderes det to utflukter som handler om øyhopping i Palawan, og vi garanterer at du vil oppleve noen av verdens mest pittoreske omgivelser. I dette programmet kaller vi utfluktene for Tour C og Tour A.

  Tour C er først ute og starter på dag 8. Etter frokost blir du hentet på hotellet, og reisen tar deg til den vakre øya Dilumacad, også kalt Helicopter Island og det hellige Mantiloc skrinet. Gjennom hele turen er du i selskapet av en profesjonell guide, men føl deg også fri til å bevege deg på egenhånd. Snorkelutstyr er inkludert i pakken og blir utlevert hvis du ønsker å oppleve øyas fargerike undervannsverdenen. Lunsj er også inkludert og vil bli servert utpå formiddagen, og du kan alltid sjekke med guiden for mer informasjon om strendene, hellige skrinene og skjulte skatter under turen.

  På neste dags program står Tour A på menyen. Denne dagen er dedikert til korall laguner og paradisiske oaser. Du er i selskapet av en lokal ekspert som vil gi de beste eventyr-tipsene. Du kan også bruke dagen som du vil, slappe av ved krystall-lagunene, bli kjent med kongerike under havet eller komme tett på øyas eksotiske dyreliv. Øyene du opplever i dag er blant annet Simizu Island, en magisk øy av undervanns tuneller og trekledde kalksteins klipper, med små perler av kritthvite sandstrender og havskilpadder. Under utflukten inkluderer det snorkelutstyr, engelsktalende guide og pikniklunsj.

  Room

  El Nido Four Seasons Beach Resorteller lignende

  Hotel El Nido, Filippinene

  El Nido Four Seasons Beach Resort ligger blant palmer og sandstranden. Hotellet ligger 8 km fra El Nido Airport, og 14 km fra Shimizu Island. De varmt innredede rommene har en avslappet stemning, og kommer med gratis Wi-Fi, flatskjerm-skjermer og sofaer, i tillegg til myggnett. Mange av rommene har enten balkong eller terrasse. Romservice er tilgjengelig.
  Andre fasiliteter består av et utendørs svømmebasseng, privat strand og en frodig tropisk hage, samt en uformell restaurant, bassengbar og en terrasse med utsikt over bukten. Massasjeterapi og leie kajakker er også tilgjengelig.

  Les mer
 7. Dag 10 - 13: Panglao

  Etter to deilige dager i El Nido, er det på tide å reise videre til praktfulle Panglao. Etter frokost vil du bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i El Nido, og flyet tar deg med til Cebu. Ved flyplassen i Cebu, vil du bli tatt godt imot av vår partners representant, som vil ta deg med til fergekaien i Cebu. Båtturen fra fergekaien i Cebu til Tagbilaran (Bohol) tar cirka 1 time og ved ankomst vil du bli ønsket velkommen og kjørt til Bluewater Panglao Resort som ligger i det himmelske Bohol-området.
  Bohol er berømt for sine små, supersøte og storøyde tarsierer (også kalt spøkelsesaper) og de majestetiske "sjokoladeåsene". Legg til et frodig jungelkledd interiør, eventyrlige risterrasser og uberørte hvite strender, så får du et mer avrundet bildet av hva Bohol er.

  På dag 11 blir det en utflukt til de imponerende Chocolate Hills. Etter frokost, blir du hentet klokken kl. 8:00 på hotellet, og reisen inkluderer både transport, guide og lunsj.

  Hvis du velger å bestille 14 netter bor du på Bluewater Panglao Resort i 4 netter, og velger du 18 netter ligger paradiset Bohol for dine føtter i hele 8 netter, du har uansett mye tid til å utforske dette fantastiske området. Vi anbefaler å besøke drømmen Alona Beach, men du vil finne ut på egenhånd at Bohol er så mye mer enn bare strender! Ta en padletur på Loboc River, besøk den organiske kakaogården, Bohol Coco Farm, eller lei sykler og utforsk fabelaktige Panglao og sykle helt til den mystiske Hinagdanan hulen. Bohol tilbyr uendelige muligheter for natur-eventyr, kulturelle opplevelser og avslapping på høyt nivå.

  Massage in garden

  Bluewater Panglao Resort

  Hotel Panglao, Filippinene

  Dette behagelige feriestedet med utsikt over Bohol Sea ligger ca 13 km fra lagunen ved Hinagdanan Cave og en 12-minutters spasertur fra Danao Beach. Rommene og villaene har moderne innredning med tradisjonelle innslag. Rommene kommer med TV-er, iPod-dokk, te- og kaffe fasiliteter og ikke minst balkonger eller terrasser.
  Hotellets fasiliteter inkluderer et spa, et spillerom og 2 utendørsbassenger med fossefall, samt en filippinsk-asiatisk restaurant og en bassengbar som serverer snacks. Vannsport og utflukter kan ordnes på hotellet.

  Les mer
 8. Dag 14 & 15: Tilbake til Manila og hjem til Norge

  Etter frokost blir du kjørt til flyplassen, og tar en kort flytur tilbake til Manila, og det vil endelig bli litt ekstra tid til å bli kjent med Fillipinenes hovedstad "The Pearl of the Orient".
  Har du tid i løpet av dagen, kan du utforske det historiske Fort Santiago eller Ayala Museum, et skinnende 4 etasjers museum med fantastiske utstillinger som uttrykker filippinsk kultur, kunst og historie.

  Et tips for deg som ønsker å fordype deg i Manilas levende musikkscene er å ta et besøk til musikkstedet 1951, som også er hjemmet til Manilas bohemske kultur.

  Etter siste natten i Manila, blir du kjørt til den internasjonale flyplassen, og du reiser hjem med kofferten smekkfull av rike opplevelser som du aldri vil glemme.

  Bedroom

  Hotel Jen Manila

  Hotel Pasay, Filippinene

  En 5-minutters spasertur fra både kultursentrum av byen og Manila Bay, Dette kosmopolitiske er også 3 km fra Rizal Park. Rommene er moderne og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minifridges, samt skrivebord, te- og kaffemaskiner og safe. Noen av rommene har utsikt mot bukten. Roomservice er tilgjengelig 24/7 (mot en avgift). Du finner også en moderne 24-timers restaurant, samt et sushi spisested, en Internett-kafé og en stilfull lobby lounge. Andre fasiliteter er et utendørsbasseng, et treningsrom og en executive lounge. Massasjebehandlinger er tilgjengelige (mot en avgift).

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Terminalavgift Tagbilaran € 2, - P.P.
 • Internasjonale reiseravgifter € 12, - P.P.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av reisedato og lengde på oppholdet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom + 1 baby opp til 1 år per rom.

Barnerabatt

Barn fra 0-12 år får en rabatt, avhengig av alder, dato for reise og opphold.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Tilgjengelig på hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Inkluderte turer

The Great Getaway Luzon: privat tur, med mindre det er andre reisende fra Travelbird på samme dato.
Tour C El Nido: gruppetur
Tour A El Nido gruppetur
Chocolate Hills Tour: privat tur, med mindre det er andre reisende fra Travelbird på samme dato.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Filippinene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Du får 30 dagers opphold ved ankomst på Filippinene. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter hjemreise fra Filippinene. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: Embassy of the Philippines
Nedre Vollgate 4, 4. etg.
0158 Oslo
Tlf: + 47 22 40 09 00
Faks: + 47 22 41 74 01
http://www.philembassy.no/ "

Klima på Filippinene

Manila: Årlig Gjennomsnitts-vær. Mai er den varmeste måneden i Manila med en gjennomsnittstemperatur på 30 og den kaldeste er januar på 26 ° C med de daglige soltimer på ni i april. Den våteste måneden er august med et gjennomsnitt på 140 mm regn. August - oktober er regntid, men selvom det regner mye er klimaet fortsatt varmt.

Valuta og myntenhet

På Filippinene bruker de Filippinske peso PHP. I turistområder og i store byer kan minibanker være lett tilgjengelig, men i små landsbyer finnes det ikke minibanker. Når du er ute å reiser, anbefaler vi å ha kontanter. Det fleste hoteller tar Visa og Mastercard.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.