Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i øyparadiset Filippinene

 • Rundreise
 • Filippinene
pris fra kr 38 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vakker reise i Filippinene i 14 eller 18 netter med frokost, fem dagers øytur, tre utflukter, all transport og innenlands flyreiser, ferge og fly t/r.

Filippinene er definert av smaragdfargede rismarker, krystallblå hav, ulmende vulkaner, frodige regnskoger, drømmeaktig korallrev og et eksotisk dyreliv, i tillegg til verdens mest smilende og gjestfrie mennesker. På denne rundreisen opplever du øyparadisets høydepunkter med fullt guidet program, all transport og spennende utflukter. De neste 14 eller 18 nettene blir du kjent med Fillipinenes himmelske natur, fantastiske landsbyer og givende kultur!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 14 eller 18 netter:
 • 1 natt på Hotel Jen Manila
 • 4 netters øy-utflukt "The Great Luzon Getaway", du bor på Banaue Hotel (2 netter), St. Joseph Resthouse / Masferre Hotel (1 natt) og Luna (1 natt) inkl. Inngangsbilletter, daglige flasker med vann og engelsktalende guide.
 • 3 netter på El Nido Four Seasons Resort/Spin Designer Hotel
 • 4 eller 8 netter på Panglao Bluewater Resort
 • Frokost hver morgen
 • Velkomstpakke ved ankomst i Filippinene på Hotel Jen
 • Nord-utflukt i 5 dager (The Great Luzon Getaway)
 • 2 utflukter i El Nido inkl. Påmeldingsavgifter, piknik, engelsktalende guide, økoturisme og snorkling utstyr
 • Utflukt til Chocolate Hills inkl. lunsj
 • All transport på reisen (inkl. fly, båt, bil og buss)
 • Fly t/r Manila (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Pamilacan Marine-liv utflukt
 • Øy-utflukt og besøk til Jomfruøyene med lunsj
Velg mellom 14 og 18 netter

Hvis du velger en reise på 14 netter, bor du fire netter på Panglao Bluewater Resort og hvis du ønsker å forlenge reisen til 18 netter, bor du på denne resorten i 8 netter. Reiseprogrammet nedenfor tar utgangspunkt i reisen som er fordelt over 14 netter, reiseprogrammet for 18 netter inkluderer det samme, bortsett fra de 4 ekstra nettene på Panglao Bluewater Resort.

Reiserute

Dag 1: Ankomst i Manila

I dag ankommer du glitrende Malia. På flyplassen ønskes du velkommen av vår partners representant og kjøres direkte til hotellet. Ved ankomst på Hotel Jen Manlia, vil du motta en velkomstpakke med blant annet mineralvann og tørket mango. Hotellet vil føles som en himmel i seg selv etter en lang … Les mer

Hotel Jen Manila

Dag 2 & 3: Tour The Great Luzon Getaway: Banaue

Idag står du opp tidlig og etter en god frokost på hotellet vil du bli møtt av sjåføren og du starter en nydelig 5 dagers reise, kjent som the Great Luzon Getaway. Reisen starter kl 7, og tar totalt 9 timer til Banaue. Kjøreturen vil være alt annet enn kjedelig, det blir spennende stopp på veien… Les mer

Banaue Hotel

Dag 4: The Great Luzon Getaway: Sagada & Bontoc Museum

Neste destinasjon: Sagada. Etter frokost, vil du bli hentet klokken 7:00 av sjåføren, og det blir en utflukt til Batak Trek og du vil få med deg den henrivende utsikten fra Kiltepan Peak. De berømte "hengekistene", Sumaguing hulene med sine svært fascinerende kalkstein formasjoner og v… Les mer

Saint Joseph Resthouse  eller lignende

Dag 5: The Great Luzon Getaway: Vigan

Klar for en ny dag med flere rike opplevelser? Flott! Da starter vi! Dagens tur tar cirka 5 timer og bringer deg til den UNESCO listede byen Vigan. Et unikt trekk av denne byen, er at den er preget av tradisjonell spansk, middelhavs arkitektur. Guiden og hestene vil ta deg med på en omvisning ru… Les mer

Hotel Luna

Dag 6: The Great Luzon Getaway: Laoag og tilbake til Manila

I dag reiser du to timer nordover og her venter den hyggelige byen Laoag. Urbane Laoag er hovedstaden i provinsen Ilocos Norte på Filippinene og nå befinner du deg blant turens første hvite strandparadis (vær trygg på at det ikke blir det siste).

Du får en omvisning både byens hjerte, k… Les mer

Hotel Jen Manila

Dag 7 - 9: El Nido

Etter frokost er det av sted til flyplassen igjen, og en kort flyreise vil ta deg med til det som er kjent som verdens vakreste sted på hele jordkloden: Velkommen til El Nido. Dette stedet består av de blåeste lagunene, de hviteste silkestrendene og grønne øyer som skyter opp av det azurblå have… Les mer

El Nido Four Season’s Beach Resort  eller lignende

Dag 10 - 13: Panglao

Etter to deilige dager i El Nido, er det på tide å reise videre til praktfulle Panglao. Etter frokost vil du bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i El Nido, og flyet tar deg med til Cebu. Ved flyplassen i Cebu, vil du bli tatt godt imot av vår partners representant, som vil ta deg med … Les mer

Bluewater Panglao Beach Resort

Dag 14 & 15: Tilbake til Manila og hjem til Norge

Etter frokost blir du kjørt til flyplassen, og tar en kort flytur tilbake til Manila, og det vil endelig bli litt ekstra tid til å bli kjent med Fillipinenes hovedstad "The Pearl of the Orient".
Har du tid i løpet av dagen, kan du utforske det historiske Fort Santiago eller Ayala… Les mer

Hotel Jen Manila
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Terminalavgift Tagbilaran € 2, - P.P.
 • Internasjonale reiseavgifter € 12, - P.P.
 • Lunsj og middag under utflukten dag 2 og 6
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av reisedato og lengde på oppholdet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom + 1 baby opp til 1 år per rom.

Barnerabatt

Barn fra 0-12 år får en rabatt, avhengig av alder, dato for reise og opphold.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Tilgjengelig på hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Inkluderte turer

The Great Getaway Luzon: privat tur, med mindre det er andre reisende fra Travelbird på samme dato.
Tour C El Nido: gruppetur
Tour A El Nido gruppetur
Chocolate Hills Tour: privat tur, med mindre det er andre reisende fra Travelbird på samme dato.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Filippinene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Du får 30 dagers opphold ved ankomst på Filippinene. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter hjemreise fra Filippinene. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: Embassy of the Philippines
Nedre Vollgate 4, 4. etg.
0158 Oslo
Tlf: + 47 22 40 09 00
Faks: + 47 22 41 74 01
http://www.philembassy.no/ "

Klima på Filippinene

Manila: Årlig Gjennomsnitts-vær. Mai er den varmeste måneden i Manila med en gjennomsnittstemperatur på 30 og den kaldeste er januar på 26 ° C med de daglige soltimer på ni i april. Den våteste måneden er august med et gjennomsnitt på 140 mm regn. August - oktober er regntid, men selvom det regner mye er klimaet fortsatt varmt.

Valuta og myntenhet

På Filippinene bruker de Filippinske peso PHP. I turistområder og i store byer kan minibanker være lett tilgjengelig, men i små landsbyer finnes det ikke minibanker. Når du er ute å reiser, anbefaler vi å ha kontanter. Det fleste hoteller tar Visa og Mastercard.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret