Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Afternoon tea I hjertet av London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
pris fra kr 1 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev London: 2, 3 eller 4 netter på det sentrale Royal National Hotel inkl. frokost, og fly t/r!

For en storbyferie kan du besøke romantiske Paris, verdensvante Barcelona eller sjarmerende Roma, men for en klassisk storbyferie vil London ofte være nummer 1 i nordmenns hjerter. Her har du både kunstgallerier og historiske muséer, katedraler og tårn, gatekjøkken eller kjøkken i verdensklasse, afternoon tea på en overdådig kafé eller en hipsterbar med mikrobrygget øl. Dette er byen for deg som vil oppleve noe nytt, rart og vidunderlig på oppdagelsesreise, eller bare holde deg til det kjente og kjære.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbelt- eller trippeltrom på Royal National Hotel
 • Kontinental frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
På oppdagelse i London

Gled deg til en pause fra hverdagen i London! Gå på shopping i Oxford Street eller vandre ned Portobello Road for et ekte vintage-kupp. Sett av noen deilige timer til te, scones og annet lekkert på Afternoon Tea eller nyt en førsteklasses restaurant med Michelin-stjerne. Har du ikke allerede vært der må du oppleve den britiske historiens vingesus med et besøk til Tower of London, Big Ben, London Eye eller St. Pauls katedralen. Uansett hva slags storbyferie du ønsker deg er London en sikker vinner.

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Bar

Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet på Russell Square, bare ett stopp fra Kings Cross. Hver morgen blir du servert en god kontinental frokost , og dersom du ønsker kan du få varm frokost mot en ekstra avgift på stedet. Det finnes også en pub og restaurant hvor du kan nyte både vin og god mat, samt en pizzeria for koselige middager. Hotellet er røykfritt og har gratis WiFi .

 • +6
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene på Royal National Hotel er enkle innredet med komfortable senger. Rommet er utstyrt med TV, radio, telefon, kaffe og te faciliteter. I tillegg til det har du et eget bad med dusj og toalett.

Tips til omgivelsene

Ditt hotell har en fin plassering i Londons hjerte, så pubhygge med kalde pints, museer og butikker er rett rundt hjørnet. Det er ca 10 min gange fra British Museum og British Library er 15 min til fasjonable Oxford Street. Det er også kort vei til en metrostasjon slik at du enkelt kan besøke andre berømte severdigheter. Se disse tipsene i umiddelbar nærhet til hotellet ditt:

 • The Brunswick er et kjøpesenter kun noen minutters gange fra hotellet. Her har du et bredt utvalg av både kjente og ukjente merker, klassiske fastfood-kjeder og patisserier med de vakreste kreasjoner. Besøk også Arthouse Cinema i komplekset, for både utenlandske, klassiske og indie-filmer. Bygningen er ikke et arkitektonisk mesterverk i seg selv, men er vel verdt et lite besøk.
 • Lyst på en god kaffe som start på dagen? Fork Deli Patisserie er en trendy cafe kun 5 minutters gange fra hotellet ditt, og perfekt for en pust i bakken med en silkemyk latte, et deilig stykke kake eller en ypperlig sandwich i en hyggelig amosfære. Få deg et bord utenfor og kikk på folkelivet.
 • Mary Ward Centre Café er en liten, koselig og rimelig restaurant som serverer gode vegetarretter. Hopp inn for en god og mettende lunsj eller middag.
 • The Queens Larder er for deg som er ute etter en klassisk engelsk pubopplevelse i en hyggelig gate, noen minutter fra hotellet. Nyt kveldspinten i en ekte brun pub med morsom og hjemmekoselig innredning.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 personer
Trippeltrom: Maks. 3 personer

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Frokost

Frokosten er kontinental, dersom du ønsker varm mat må du betale ekstra på stedet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger på sentrale Russel Square. Her er instruksjoner fra flyplassen:
Stansted: Ta toget til London Liverpool Street, herfra til Tottenham Hale, derfra ta Victoria linjen til Euston, her fra er det ca 9 minutter å gå til hotellet. Reisen fra flyplassen er ca 1 time.
Gatwick: Fra Gatwick Airport Station til London Victoria Station herfra ta Victoria linjen til Euston.
Reisen tar ca 1 time.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret