Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

All-inclusive i populære Alcudia på Mallorcas nordkyst

 • Solreiser
pris fra kr 9 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt stranden på Mallorcas nordlige kyst: Tilbring 7 eller 14 netter på leilighetshotellet Hotel Bellevue Club, med all-inclusive og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim og transport mellom flyplassen og hotellet. Pris er p.p. i rom for 2.

Velkommen til Alcudia, som er hjem til en av ​​Spanias aller vakreste strender, perfekt til bading og soling. Dette ferieparadiset på Mallorcas nordlige kyst er ideelt for deg som ønsker å nyte øyas vakre natur, fantastiske strender og behagelige middelhavsklima, men som også ønsker å krydre solferien med spennende kulturelle opplevelser. Du bor i en leilighet nær stranden, og på ditt hotell kan du nyte all-inclusive og slappe av med en deilig drink ved svømmebassenget etter en spennende dag i området. Så pakk kofferten og sett kursen mot årets solferie på alltid skjønne Mallorca!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i studioleilighet eller ettromsleilighet på Hotel Bellevue Club
 • All-inclusive (se info nedenfor)
 • Fly t/r Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Transport mellom flyplassen og hotellet
Vakre Alcudia på ​​Mallorcas

Alcudia er et av ​​Mallorcas mest populære ferieområder og tilbyr en deilig avslappende badeferie for både voksne og barn. Alcudias fabelaktige 14 km lange strand kan sies å kunne tilby alt, en solsulten feriegjest kan ønske seg: turkist hav, hvit sand, deilige badetemperaturer og atskillige muligheter for sportsaktiviteter og snorkling. I omgivelsene har du også fantastiske naturområder, som er ideelle til dagsturer, sykling eller vandreturer.

Alcudias historiske sentrum er utrolig sjarmerende og fullt av hyggelige caféer, butikker og attraksjoner. I denne maleriske, middelalderbyen er det også flere kulturelle arrangementer hele året rundt, og to ganger i uken er det et marked, som er den perfekte muligheten for å stifte bekjentskap med den lokale kulturen.

Hotel BelleVue Club

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Pool

Velkommen til dette hyggelige leilighetshotellet i Alcudia på den nordlige kysten av Mallorca. Kun 800 meter fra hotellet er Alcudia strand, som betraktes som en av ​​Spanias vakreste og Alcudias historiske sentrum er omkring 4 km unna. Hotellet har en fin beliggenhet i et grønt område ved en sjø og tilbyr 8 svømmebasseng.

Du kan her nyte av maten på hotellets restauranter og barer. Her er to bufférestauranter, et pizzeria, et brasserie, en à la carte-restaurant, en cocktailbar og loungebarer. Området har også et supermarked og daglig underholdning og shows for både barn og voksne. Her kan du nyte en ubekymret ferie i solen med en drink i hånden, lese en bok under en palme, ta en lur i liggestolen og svømme i det nærliggende havet.

 • +-4
Les mer
Apartment

Ettromsleilighet

4 personer | Leilighet

Alle leilighetene har egen altan, så du kan nyte den varme havbrisen døgnet rundt. Det er også et tekjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Leiligheten har en stue med TV og sovesofa, en enkeltseng og et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Badet har et badekar og toalett. Leilighetene kan romme opp til 4 personer.

Studio

Studio

3 personer | Studio

Hver leilighet har en privat altan og tekjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Her er to enkeltsenger, en sovesofa, en TV og et eget bad med badekar og toalett. Studioleilighetene kan romme opp til 3 personer.

TravelBirds tips

Prøv dette mens du er på ferie:

 • Gå en tur i Alcudias historiske sentrum. Legg veien forbi de gamle bymurene, beundre de gamle husene fra 1200-tallet, kjøp noen suvenirer og nyt den hyggelige atmosfæren med en drink på en av ​​de mange fortauskaféene.
 • Besøk Port d'Alcudia, som er byens sjarmerende havn, og nyt den deilige brisen fra havet.
 • Like utenfor Alcudias gamle bydel ligger den antikke, romerske byen Pollentias velbevarte ruiner, som er et interessant sted spesielt for historieinteresserte.
 • Bli med på en naturskjønn dagstur til Cap Formentor (omkring 33 km fra hotellet), som er Mallorcas nordligste punkt og hjem til en spektakulær utsikt over havet, et historisk fyrtårn og vakker natur.
 • S'Albufera naturpark nær Alcudia er også et besøk verdt for deg som elsker å utforske den vakre naturen og er også et fremragende sted for å se på fugler.
All-inclusive

Din all-inclusive omfatter:
Frokost
Lunsj
Middag
Snacks mellom måltidene,
Drikkevarer (lokale alkoholholdige og ikke-alkoholholdig drikke)

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,15€ per person per natt (betales ved hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Studioleilighet: Maks. 3 voksne
Ettromsleilighet: Maks. 4 voksne

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig for 5 € per natt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport mellom flyplassen og hotellet

I forbindelse med transport mellom flyplassen og hotellet kan det forekomme en ventetid på opptil 1 time. Kjøreturen varer cirka 90 minutter. Du vil bli satt av ved Alcudia Havn.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger i Alcudia på den nordlige kysten av Mallorca. Kun 800 meter fra hotellet er Alcudia strand og Alcudias historiske sentrum er ca 4 km unna. Palma de Mallorca Airport ligger cirka 60 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret