Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Bytur til Skopje & Matka Canyon

 • Opplevelse
 • Skopje
pris fra kr 10 859
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Skopje og de naturskjønne omgivelsene! 3 netter på Ibis City Center med frokost, fly fra Oslo Gardermoen + transport mellom flyplass og hotell. Inkl. taubane til Millenium Cross og utflukt til Matka Canyon. Pris er p.p. i rom for 2.

Se noe av det vakreste i Makedonia med en kulturrik og naturidyllisk storbyreise i hovedstaden Skopje - et land med vakre vingårder, spektakulær natur, fascinerende historie og kulturopplevelser! Inkludert er også en halvdagstour til byens naturidylliske omgivelser ved Matka Canyon og utsikt over byen fra ikoniske Millennium Cross. Dette er storbyferien for deg som liker å oppleve naturskjønnhet på storbyreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på på Ibis Hotel Skopje City Center****
 • Taubane til Millenium Cross og utflukt til Matka Canyon
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Skopje fra Oslo Gardermoen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Velkomstdrink
 • 10% rabatt i hotellbaren
 • Sen utsjekking til kl. 16:00
Makedonia og Skopje

I tillegg til sjarmerende Skopje blir du med til naturidylliske fjellandskaper, glitrende innsjøer og føle historiens vingesus i historiske landsbyer, med både ottomansk og europeisk arkitektur. Makedonias hovedstad er en livlig og romantisk by, som fremdeles er ganske så uoppdaget! Dette er den ultimate destinasjonen om du vil oppdage det beste av Balkan uten den sedvanlige trengselen fra andre turister på en storbyferie kombinert med en halvdagsutflukt til vakre Matka Canyon med et besøk opp til utsiktspunktet ved Millennium Cross!

Ibis Skopje City Center

 • Hotel
 • Skopje, Makedonia (FYROM)
Hotellet

Du blir innlosjert i et splitter nytt 4*-hotell i hjertet av Skopje. Her bor du i stilrene, moderne og bekvemme omgivelser, med gangavstand til byens severdigheter, shoppinggater og museer. På hotellet finner du en terrasse, døgnåpen bar og en restaurant hvor du nyter frokost hver morgen. Byens berømte stenbro ligger knappe 350 neter unna hotellet og du spaserer til Kale-festningen på et kvarter.

 • +-4
Les mer
Dobbeltrom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets dobbeltrom er alle utstyrt med flatskjerm-TV, gratis WiFi, skrivebord, klimaanlegg og behagelige "Sweet Beds"-senger. Du har også eget bad med dusj og hårføner.

TravelBird Tips!

Gå ikke glipp av disse på besøk i Skopje:

 • Sveti Spas Kirken - Delvis nedsenket 2m under jorden. Sveti Spas Kirken er fra det 14. århundre og en av Skopjes viktige historiske høydepunkter. Like ovenfor kirken finner du også Skopjes eldste bryggeri.
 • Ploštad Makedonija - Denne gigantiske plassen er et eksemplar av Skopje nasjons arkitektur. Den unike plassen er hjem til enorme statuer dedikert til nasjonale helter.
 • Den Çifte Amam er et vakkert gammelt tyrkisk badehus, nå noen ganger også brukt som en midlertidig utstillingsplass under forvaltning av National Gallery of Makedonia.
Halvdagstur: Millenium Cross og Matka Canyon

Inkludert i reisen er også en halvdagsutflukt med taubanen til Millenium Cross og et besøk til Matka Canyon på reisens 2. dag. Du opplever det historiske Skopje Fortress og Vodno Mountain med en guide, og tar taubanen til Millennium Cross. Deretter utforsker du landsbyen Gorno Nerezi og den bysantinske kirken St. Panteleimon. Videre reiser du dypt inn i naturvakre Matka Canyon som er hjem til gamle grotter og middelalderklostre - før du reiser i komfort til Porta Makedonia.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-5 år bor gratis på hotellet
Barn 6-12 år får 50% rabatt på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Myntenhet og kredittkort

I Makedonia bruker de Makedonske Denar (MKD) Minibanker er lett tilgjengelig i Skopje, men ikke alle steder tar vanlige kort som Visa og Mastercard. Derfor er det lurt å ha tilgjengelige kontanter når man er ute å reiser.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 350 meter unna den populære Stenbroen og et kvarter til fots fra Kale-fortet. Flyplassen ligger 23 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret