• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solidyll og ferie på Malta

Solreiser 7 eller 10 netter Saint Paul's Bay

per person fra kr 4 069
basert på 2 personer

Allerede bestilt 5 ganger

Nyt sommerferie på Malta: 7 eller 10 netter på en 4-stjerners resort med frokost, transport og fly t/r!

En spiseskje sol, en skvett turkist vann, en teskje kultur og en håndfull svømmebassenger: det er oppskriften for din perfekte ferie på Malta! Dette landet, et av de minste i Europa, ligger høyt på listen over populære feriesteder. Her befinner du deg blant øst og vest, i en blanding av kulturer, språk og mat ved Middelhavet. Vi har arrangert en fire-stjerners ferie nær havet, med 5 bassenger for å kjøle deg ned i varmen. En deilig solferie får du på Malta!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter på Dolmen Resort****
 • Frokost hver dag (halvpensjon pluss eller all-inclusive kan velges til)
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Den perfekte ferie på Malta

Velkommen til Malta! Denne lille øya i Middelhavet, mellom øst og vest, har mange overraskelser i vente. Her finner du drømmeaktige landskaper med endeløs sand, forrevne fjellformasjoner, pittoreske gamle landsbyer og strender som synes å være tatt rett ut av en drøm, men Malta er også historie! Øya ligger midt i Middelhavet, og gjennom tidene har forskjellige folk satt sine føtter på maltesisk jord. Romere, ottomaner, briter - og alle har satt sine spor! I dag ser du her historisk arv fra forskjellige epoker, fra de megalittiske templene Mnajdra og Hal Saflieni, til de orientalske bygningene i hovedstaden Valletta eller gamle Mdina. Fra travle byer til øde strender: Malta gir deg en perfekt ferie!

Dolmen Resort Hotel

Hotel Saint Paul's Bay, Malta
outside

Velkommen til en herlig resort som har en vakker beliggenhet ved havet i St. Julians Bay. Fra restauranten har du panoramautsikt over den blå horisonten og fra svømmebassenget har du 4 svømmebasseng og tilgang på en trapp som leder direkte ned i havet. Som gjest her får du også tilgang til en spaavdeling med treningsstudio (mot ekstra avgift), 4 restauranter, temabarer, kasino og gratis WiFi. Du kan til og med ta et dykkerkurs, leie snorkel og sykkel samt tennisbane.

Les mer
Inland Room

Standard innlandsrom

4 personer | Rom

De hyggelige dobbeltrommene har aircondition, TV, safe, telefon, minibar, skrivepult og eget bad med hårføner.

Sea View Room

Standard rom med havutsikt

4 personer | Rom

Dobbeltrommene med havutsikt er åpne og lyse med behagelig innredning i form av TV, sittedel, minibar, safe, telefon og eget bad med hårføner samt balkong.

Ting å gjøre på Malta

Lyst å oppdage mer av Malta? Les våre tips!

 • Hovedstaden Valletta må besøkes når du først er på Malta! Det ligger ca 16 km fra hotellet (en time med buss), og er en flerkulturell perle på nordkysten. Spaser gjennom de svingete gatene og langs festninger, og gå til hagene i Øvre Barraca, hvor du kommer til å føle at du er kommet til en helt ny verden - fantastisk!
 • De "Tre byene" rett utenfor Valletta, Cospicua (19 km fra hotellet), Senglea (20 km) og Vittoriosa (ca 20 km), er omgitt av enorme vegger, for å beskytte mot inntrengere fra sjøen. I dag kan du gå fine turer langs vollene, i den gamle havnen og de autentiske gatene. Det beste av alt? Disse byene er oversett av mange turister på sitt besøk på Malta, slik at du finner en ekte maltesisk atmosfære.
 • Du må selvfølgelig også se templene! Ingen greske eller romerske templer denne gangen nei! Det du virkelig trenger å se er nemlig de megalittiske templene fra forhistorisk tid. Hypogeum Hal Saflieni for eksempel. Området ligger ca 17 km fra hotellet, og er vel verdt turen. Eller gå over til den sørlige kysten av øya, stedet for Hagar Qim (18 km fra hotellet). Begge steder er fantastiske eksempler på arkitektur fra antikken!
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reise-og kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 0,50 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom.

Barnerabatt & rabatt for en 3/4. person

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
En 3/4. person fra 3 år får rabatt avhengig av reisedato og antall dager.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

Gratis på stedet, kontakt kundeservice for å arrangere eller ta med en seng selv.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis i hele hotellet.

Svømmebassenger

Hotellet har 5 svømmebasseng:
- 'Neptunus': åpent fra mai til oktober
- 'Delos': åpent fra mai til september
- Barnebassenget: åpent fra mai til oktober
- Innendørs svømmebasseng: åpent hele året
- Infinity pool: åpent fra mai til oktober

Fasiliteter

4 Restauranter
Flere temabarer
Spaanlegg
5 svømmebassenger

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved St. Julians Bay. Transport t/r mellom flyplass og hotell er inkludert i tilbudet.