• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Safari i Sør-Afrika og sol på Mauritius

 • Rundreise
 • 13 netter
 • Mauritius, Sør-Afrika
pris fra kr 24 379
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Drømmeferien: 7 netter i Sør-Afrika og 4 netter i Mauritius inkl. opphold i luksustelt, 4 safarier, frokost, leiebil i 8 dager, fly og transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Fra verdensberømte Krügerpark til den fortryllende naturen i Bela Bela og den livlige byen Pretoria, for så å avslutte din afrikanske drøm på kritthvte strender på Mauritius. Hvis du leter etter den perfekte kombinasjonen av eventyr og avslapping på stranden, er dette reisen for deg! Nyt friheten av å ha din egen leiebil i Sør-Afrika og kan cruise igjennom dette mangfoldige landet, med et luksusopphold i et telt. Ta kikkerten og fotoutstyret med for å dokumentere denne fantastiske reisen til de der hjemme. Bli med på en reise de fleste bare drømmer om!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Pretoria med frokost
 • 3 netter i området ved Kruger park (innen 20 km radius) med frokost
 • 2 netter i et luksustelt i Bela Bela med helpensjon
 • 1 natt til i Pretoria med frokost
 • 4 netter i Trou-aux-Biches på Mauritius med halvpensjon
 • Fly til Johannesburg og returfly fra Mauritius
 • + 2 netter på flyet
 • Leiebil de første 8 dagene i Sør-Afrika
 • Gratis parkering ved hotellene
 • Innenlands flyvning fra Johannesburg til Mauritius
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell på Mauritius
Ytterligere tilvalg
 • Heldags utflukt i Krüger park
 • Panarama ruteutflukt
 • Biloppgradering
 • Katamaran heltidsutflukt
 • Tur til Sør-Mauritius
Sør-Afrika og Mauritius

På denne rundreisen kombineres spennende dyreliv, safari, glamping og roadtrip med egen leiebil i Sør- Afrika med noen av verdens vakreste strender, turkisblått hav og en rik og fargerik undervannsverden. Utforsk livlige Pretoria i noen dager, utforsk Krüger Park på safari i noen dager før du bor et par netter i et luksustelt i Bela Bela. Deretter er det på tide å se det vakre Indiahavet og slappe av med sand mellom tærne med en cocktail i hånden de siste nettene. Du trenger ikke velge mellom safarieventyr og strandferie - på denne reisen får du begge deler!

 1. Dag 1: Pretoria

  På dag 1 lander du i Johannesburg, hvor du henter din leiebil for så å reise videre til Pretoria for å starte ditt eventyr i Sør-Afrika. Byen ligger i en frodig dal og har mange attraksjoner, inkludert den prestisjetunge Union Buildings og Voortrekker Monument. Det er heller ingen mangel på natur her: gatene i Pretoria er anerkjent av den vakre lilla jacaranda og Wonderboom Nature Reserve med sin fascinerende gourd (et slags gresskar), som ligger på nordsiden av byen. Fra sentrum av Pretoria er det ennå 45 km kjøring til hotellet. Om natten sovner du inn i en dyp søvn etter den lange reisen du har bak deg. Drømmene dine vil selvfølgelig handle om alle afrikanske eventyr du kommer til å oppleve.

  Zebra Country Lodge

  Zebra Country Lodge

  • Hotel
  • Pretoria, Sør-Afrika
  Zebra Country Lodge

  Velkommen til dette autentiske hotellet, 128 km fra Johannesburg og 45 km fra Pretoria. Hytta ligger bortgjemt i det grønne, i en oase av ro. Her finner du flere spisesteder , både formelle og mer uformelle. Det er også steder hvor du kan nyte en deilig cocktail og hvis været tillater det, organisert grilling. Plask i de tre bassengene, spill en intens volleyball-kamp, spill et slag utendørs sjakk eller utfordre hverandre til et slag biljard. Underholdning mangler det ikke på! Rommene er fordelt over tre sider på stedet. Alle rommene har eget bad, TV, aircondition og te- og kaffefasiliteter.

  Les mer
  • +3
 2. Dag 2 - 4: Til verdensberømte Krügerpark

  På dag 2 fortsetter reisen mot det ekte afrikanske dyrelivet, for det er safari i den verdensberømte Krüger nasjonalpark som troner på verdenstoppen. Her bor du på et hotell ca 17 km fra naturreservatet . Så kan søken etter å oppdage "de fem store" fortsette. Se der! I et tre ser du geoparden som slapper av med sin dinglende hale. Tramp, tramp, tramp! Hører du det? Det kan ikke være annet enn lyden av en flokk med elefanter! Inngangsbilletter til parken er ikke inkludert. Du bestemmer selv når du kjører inn i parken i løpet av disse tre dagene, og hvis du gjør det med eller uten en guide. Du har kanskje gledet deg til Krüger Park, men også naturen Makobulaans naturreservat og majestetiske Mount Sheba ligger mindre enn halvannen times kjøretur unna, og er derfor et ideelt reisemål for en dagstur.

  Under oppholdet i nærheten av Krüger nasjonalpark, er det mulig å planlegge følgende valgfrie utflukter. Du kan bestille dem under bestillingsprosessen:
  1 dags safari Kruger Park i åpen bil: en reise på ca 10 timer som starter tidlig på morgenen. Du vil bli plukket opp kvart over fem for å forhåpentligvis få øye på "Big Five" og andre rare dyr som lever i parken.
  2. PANORAMA ROUTE: en utflukt som tar 9 til 10 timer ved de vakreste stedene i Mpumalanga. Se frem til en fantastisk utsikt over uberørt natur inkludert spektakulære fossefall.

  Pool

  Eagle's Nest Chalets

  • Hotel
  • Hazyview, Sør-Afrika
  Pool

  Dette feriestedet tilbyr ulike rom på en vakker eiendom. Det er frodige hager og et svømmebasseng. I tillegg ligger hotellet ikke langt fra Kruger National Park med bil, ca 17 km. Alle rom har sin egen kjøkkenkrok, TV og fasiliteter for en ekte sørafrikansk BBQ (braai). I tillegg har rommet en takvifte og et eget bad.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Glamping i Bela Bela

  Den som trodde Krüger safari ville være det eneste høydepunktet på turen tar feil, for det er tilsammen fire safarier, som er inkludert i denne pakken. Du reiser til byen Bela Bela, som er kjent på grunn av sine termalbad, men er også omgitt av storslått natur. Det virkelige Afrika får du her i denne autentiske, afrikanske luksusleiren. Her kan du nyte naturen og trenger ikke å gi opp komfort for flere spennende oppdagelser. På dag 5 kjører du til leiren på morgenen og har den første planlagte safari om ettermiddagen. På dag 6, er det en safari på både for-og ettermiddagen en safari og til slutt er det på dag 7 en siste safari før du kjører tilbake mot Zebra Country Lodge etter middag. En hendelsesrikt opphold, men uten bekymring, for her nyter du helpensjon!

  Dining

  Kwafubesi Tented Safari Camp

  • Hotel
  • Bosveld, Sør-Afrika
  Dining

  Denne safaricampen består av 5 safaritelt og ligger i det private viltreservatet Mabula Private Game Reserve. Her trenger du ikke grue deg til campinglivet, for her bor du i et telt med elektrisitet og eget bad. men gjør deg klar for et opphold i et telt med elektrisitet og eget bad. Ved siden av teltet ditt finner du også en bar og en spisesal. Her er du i ett med naturen, og det ser du også i omgivelsene dine- naturen her er virkelig fantastisk!

  Les mer
 4. Dag 7: Nog eens Pretoria

  På dag 7 kjører du, som sagt, etter en siste safari i Bela Bela, igjen tilbake til Pretoria for å bo i Zebra Country Lodge. Etter en god natts søvn, og etter å ha spist frokost, reiser du tilbake til Johannesburg for å fly til strandferie på Mauritius.

  Zebra Country Lodge

  Zebra Country Lodge

  • Hotel
  • Pretoria, Sør-Afrika
  Zebra Country Lodge

  Velkommen til dette autentiske hotellet, 128 km fra Johannesburg og 45 km fra Pretoria. Hytta ligger bortgjemt i det grønne, i en oase av ro. Her finner du flere spisesteder , både formelle og mer uformelle. Det er også steder hvor du kan nyte en deilig cocktail og hvis været tillater det, organisert grilling. Plask i de tre bassengene, spill en intens volleyball-kamp, spill et slag utendørs sjakk eller utfordre hverandre til et slag biljard. Underholdning mangler det ikke på! Rommene er fordelt over tre sider på stedet. Alle rommene har eget bad, TV, aircondition og te- og kaffefasiliteter.

  Les mer
  • +3
 5. Dag 8 - 11: Mauritius

  På dag 8 leverer du bilen fra deg på Johannesburg flyplass og setter deg på flyet til Mauritius, hvor du vil bli møtt på flyplassen og tatt med til hotellet. Her tilbringer du de siste dagene av ferien. Den amerikanske forfatteren Mark Twain formulerte sin forundring over den naturlige skjønnheten på Mauritius for over 100 år siden som følger: "Mauritius ble laget først, deretter kom himmelen". Dette er virkelig et jordisk paradis med sine hvite strender, eksotiske flora og fauna og evig utsikt over turkisblått hav i Indiahavet. Innover i landet oppdager du at denne øya har mye mer å tilby: rørsukker og ananasplantasjer, unike steinformasjoner og vulkanske fjelllandskap gir deg mange vakre bilder. I tillegg har du de mindre øyene, som du fint kan se fra Mauritius. Soling, snorkling, dykking ... Det stemmer, dine siste feriedager er du paradis på jord!

  Under oppholdet på Mauritius, er det mulig å legge til følgende valgfrie utflukter. Du kan bestille dem under bestillingsprosessen:
  1. Katamaran dagsutflukt: Gå ombord i en katamaran og utforsk det vakre vannet rundt Mauritius. I løpet av denne turen ser du den dramatiske kystlinjen og se fargerike, tropiske fiskene! Inkl. forfriskende drinker ombord (alkoholholdige og alkoholfrie), BBQ lunsj, transport (min deltagere: 2 personer)
  2. Dagstur til den sørlige delen av øya: Hotellet ditt ligger på nordvestkysten, men la absolutt ikke vær å utforske den sørlige delen av øya. Føler du deg ukomfortabel uten guide? Ta en valgfri utflukt der du blant annet tas med til Chamarel. Her er det så vakkert at du ikke vil tro dine egne øyne med bakken i alle nyanser av rødt og vakre fossefall. Utflukten inkl. guide, inngang til Chamarel og lunsj på en restaurant.

  Pool

  Le Palmiste Resort & Spa

  1 Vurderinger
  • Hotel
  • Pamplemousses District, Mauritius
  Pool

  Dette nydelige, rolige hotellet ligger bare 150 meter fra havet og er ditt tropiske hjem for de neste dagene. Omgi deg med palmer og andre eksotiske planter mens du sitter ved bassenget med en forfriskende cocktail. Hotellet har et spa, der du kan velge mellom en rekke massasjer og behandlinger, eller sett deg i badstuen eller hammam (mot en avgift). I restauranten får du hver kveld servert deilige mauritianske spesialiteter eller fersk fisk rett fra havet! Rommene på Le Palmiste Resort & Spa har aircondition, tremøbler, flislagt gulv og balkong med utsikt over hagen eller bassenget. Rommene har også satelitt-TV og sittegruppe. I hotellet kan du fritt benytte deg av WiFi.

  Les mer
  • +2
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Bensin til leiebilen
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
 • Ekstraavgift ved sen innlevering av leiebilen 25 USD
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen avhengig av dato, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Gratis ved hotellene i Sør Afrika.

Reisegruppe

Denne pakkereisen er en individuell reise. Det vil si du vil reise alene dersom du har bestilt reise for en person.

De inkluderte safariene med engelsktalende guide finner sted i en liten gruppe.

Internett

WiFi er tilgjengelig på Le Palmiste Resort & Spa og Zebra Country Lodge.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Fasiliteter

Utendørs svømmebasseng på Le Palmiste Resort & Spa, Zebra Country Lodge og Eagles Nest Chalets.
Restaurant på alle hoteller

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Pass- og visuminformasjon

Du må ikke ha visum for å besøke Sør-Afrika eller Mauritius, men passet ditt må være gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato. Voksne med barn yngre enn 18 år må ta med et fødselssertifikat for barnet på Engelsk ved innreise til Sør-Afrika. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sør-Afrika og Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Leiebilvilkår

Den som booker reisen regnes som hovedsjåfør. Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn.
På kredittkortet (ikke debet) må det være minst kreditt på ZAR 7500, - for å dekke garantien.
For å hente bilen trenger du pass, et gyldig norsk førerkort og et gyldig internasjonalt førerkort.
For en andre sjåfør betaler du et gebyr på USD 275, -

Inkludert med leiebilen

Bilen er forsikret med en egenrisiko til ZAR 3500, -.
Inkludert forsikring er for frontruten og dekk, tyveri og LW.
Bruk av bilen er basert på en ubegrenset kjørelengde unntatt drivstoff.
Du kan lokalt leie en GPS for USD 8, - per dag.

Innlevering av leiebilen

Du har leiebil for 8x24 timer, dersom du leverer den inn senere enn dette, må du betale et tillegg på 25 USD.

Valuta

Myntenheten er Sør Afrikanske Rand (ZAR). 10 ZAR er ca. 6.5 NOK. Det er mulig å ta ut penger i minibank i de største byene og typiske turiststeder.

Myntenheten på Mauritius er Mauritian rupee - MUR. Minibanker er lett tilgjengelig på Mauritius, og kredittkort som VISA og Mastercard kan brukes de fleste steder. 10 MUR er 2,50 NOK.

Vær og temperaturer

Sør-Afrika: På denne reisen beveger du deg i et varmt, subtropisk klima. I f.eks Krüger Park er det varmt mesteparten av året (over 25 °C).

Mauritius: Har et tropisk klima og holder over 20 °C hele året, med et gjennomsnitt på 25 °C.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret