Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Safari i Sør-Afrika og sol på Mauritius

 • Rundreise
 • Mauritius, Sør-Afrika
pris fra kr 26 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Drømmeferien: 7 netter i Sør-Afrika og 4 netter i Mauritius inkl. opphold i luksustelt, 4 safarier, frokost, leiebil i 8 dager, fly og transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Fra verdensberømte Krügerpark til den fortryllende naturen i Bela Bela og den livlige byen Pretoria, for så å avslutte din afrikanske drøm på kritthvte strender på Mauritius. Hvis du leter etter den perfekte kombinasjonen av eventyr og avslapping på stranden, er dette reisen for deg! Nyt friheten av å ha din egen leiebil i Sør-Afrika og kan cruise igjennom dette mangfoldige landet, med et luksusopphold i et telt. Ta kikkerten og fotoutstyret med for å dokumentere denne fantastiske reisen til de der hjemme. Bli med på en reise de fleste bare drømmer om!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Pretoria med frokost
 • 3 netter i området ved Kruger park (innen 20 km radius) med frokost
 • 2 netter i et luksustelt i Bela Bela med helpensjon
 • 1 natt til i Pretoria med frokost
 • 4 netter i Trou-aux-Biches på Mauritius med halvpensjon
 • Fly til Johannesburg og returfly fra Mauritius
 • + 2 netter på flyet
 • Leiebil de første 8 dagene i Sør-Afrika
 • Gratis parkering ved hotellene
 • Innenlands flyvning fra Johannesburg til Mauritius
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell på Mauritius
Ytterligere tilvalg
 • Heldags utflukt i Krüger park
 • Panarama ruteutflukt
 • Katamaran heltidsutflukt
 • Tur til Sør-Mauritius
Sør-Afrika og Mauritius

På denne rundreisen kombineres spennende dyreliv, safari, glamping og roadtrip med egen leiebil i Sør- Afrika med noen av verdens vakreste strender, turkisblått hav og en rik og fargerik undervannsverden. Utforsk livlige Pretoria i noen dager, utforsk Krüger Park på safari i noen dager før du bor et par netter i et luksustelt i Bela Bela. Deretter er det på tide å se det vakre Indiahavet og slappe av med sand mellom tærne med en cocktail i hånden de siste nettene. Du trenger ikke velge mellom safarieventyr og strandferie - på denne reisen får du begge deler!

Reiserute

Dag 1: Pretoria

På dag 1 lander du i Johannesburg, hvor du henter din leiebil for så å reise videre til Pretoria for å starte ditt eventyr i Sør-Afrika. Byen ligger i en frodig dal og har mange attraksjoner, inkludert den prestisjetunge Union Buildings og Voortrekker Monument. Det er heller ingen mangel på nat… Les mer

Zebra Country Lodge  eller lignende

Dag 2 - 4: Til verdensberømte Krügerpark

På dag 2 fortsetter reisen mot det ekte afrikanske dyrelivet, for det er safari i den verdensberømte Krüger nasjonalpark som troner på verdenstoppen. Her bor du på et hotell ca 17 km fra naturreservatet . Så kan søken etter å oppdage "de fem store" fortsette. Se der! I et tre ser du ge… Les mer

Eagle's Nest Chalets  eller lignende

Dag 5 & 6: Glamping i Bela Bela

Den som trodde Krüger safari ville være det eneste høydepunktet på turen tar feil, for det er tilsammen fire safarier, som er inkludert i denne pakken. Du reiser til byen Bela Bela, som er kjent på grunn av sine termalbad, men er også omgitt av storslått natur. Det virkelige Afrika får du her i … Les mer

Kwafubesi Tented Safari Camp  eller lignende

Dag 7: Nog eens Pretoria

På dag 7 kjører du, som sagt, etter en siste safari i Bela Bela, igjen tilbake til Pretoria for å bo i Zebra Country Lodge. Etter en god natts søvn, og etter å ha spist frokost, reiser du tilbake til Johannesburg for å fly til strandferie på Mauritius.

Les mer
Zebra Country Lodge  eller lignende

Dag 8 - 11: Mauritius

På dag 8 leverer du bilen fra deg på Johannesburg flyplass og setter deg på flyet til Mauritius, hvor du vil bli møtt på flyplassen og tatt med til hotellet. Her tilbringer du de siste dagene av ferien. Den amerikanske forfatteren Mark Twain formulerte sin forundring over den naturlige skjønnhet… Les mer

Le Palmiste Resort & Spa  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Bensin til leiebilen
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
 • Ekstraavgift ved sen innlevering av leiebilen 25 USD
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen avhengig av dato, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Gratis ved hotellene i Sør Afrika.

Reisegruppe

Denne pakkereisen er en individuell reise. Det vil si du vil reise alene dersom du har bestilt reise for en person.

De inkluderte safariene med engelsktalende guide finner sted i en liten gruppe.

Internett

WiFi er tilgjengelig på Le Palmiste Resort & Spa og Zebra Country Lodge.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Fasiliteter

Utendørs svømmebasseng på Le Palmiste Resort & Spa, Zebra Country Lodge og Eagles Nest Chalets.
Restaurant på alle hoteller

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Pass- og visuminformasjon

Du må ikke ha visum for å besøke Sør-Afrika eller Mauritius, men passet ditt må være gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato. Voksne med barn yngre enn 18 år må ta med et fødselssertifikat for barnet på Engelsk ved innreise til Sør-Afrika. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sør-Afrika og Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Leiebilvilkår

Den som booker reisen regnes som hovedsjåfør. Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn.
På kredittkortet (ikke debet) må det være minst kreditt på ZAR 7500, - for å dekke garantien.
For å hente bilen trenger du pass, et gyldig norsk førerkort og et gyldig internasjonalt førerkort.
For en andre sjåfør betaler du et gebyr på USD 275, -

Inkludert med leiebilen

Bilen er forsikret med en egenrisiko til ZAR 3500, -.
Inkludert forsikring er for frontruten og dekk, tyveri og LW.
Bruk av bilen er basert på en ubegrenset kjørelengde unntatt drivstoff.
Du kan lokalt leie en GPS for USD 8, - per dag.

Innlevering av leiebilen

Du har leiebil for 8x24 timer, dersom du leverer den inn senere enn dette, må du betale et tillegg på 25 USD.

Valuta

Myntenheten er Sør Afrikanske Rand (ZAR). 10 ZAR er ca. 6.5 NOK. Det er mulig å ta ut penger i minibank i de største byene og typiske turiststeder.

Myntenheten på Mauritius er Mauritian rupee - MUR. Minibanker er lett tilgjengelig på Mauritius, og kredittkort som VISA og Mastercard kan brukes de fleste steder. 10 MUR er 2,50 NOK.

Vær og temperaturer

Sør-Afrika: På denne reisen beveger du deg i et varmt, subtropisk klima. I f.eks Krüger Park er det varmt mesteparten av året (over 25 °C).

Mauritius: Har et tropisk klima og holder over 20 °C hele året, med et gjennomsnitt på 25 °C.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret