Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Fjorårets favoritt: Solferie på Malta

 • Solreiser
 • Sliema
pris fra kr 4 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Dra ivei til Sør-Middelhavets vakre Malta! Bo 7 netter på hotell nær stranden inkl. frokost, fri tilgang til Beach Club, fra t/r fra Oslo og transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Sol, strand og avkobling på naturskjønne Malta! Bo i den hjemmekoselige kystbyen Sliema med hotell 200 meter fra stranden og fri tilgang til Beach Club. Her kan du nyte det vakre været, dra på dagsutflukt til historiske steder og tilbring utallige soltimer ved naturskjønne strender.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i standardrom med eller uten balkong på Hotel Plevna
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malta fra Oslo Gardermoen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fri tilgang til hotellets Beach Club (fra mai til midten av oktober, om været tillater)
Vidunderlig øyliv på Malta

Malta er en ekte skattekiste med over 7000 år av hendelsesrik historie som du ser igjen i øyas gamle byer og bosetninger. Utforsk Maltas sjarmerende fiskebyer og byenes verdensarv for å ikke glemme øyas fantastiske natur: klipper som ligger hele dagen i solen, viker og strender overrasker besøkere med sin skjønnhet!

Gjennomsnittstemperaturen på Malta ligger over 20 grader mellom mai og oktober, og havtemperaturen stiger til hele 27 grader i august. Den som elsker varme bør reise hit i juli eller august når dagstemperaturene ofte ligger over 30 grader, og den som nyter mildere sommervær trives sikkert best her i mai eller oktober da dagtemperaturene ligger rundt 24-25 grader. En avkoblende solferie venter!

Hotel Plevna

 • Hotel
 • Sliema, Malta
Plevna pool

Hotel Plevna har en ideell beliggenhet i et stilfullt område i den koselige havnebyen Sliema, 200 meter fra havet, 300 meter fra byens sentrum og ca 7km fra hovedstaden Valletta. Mellom mai og mitden av oktober har hotellets gjester fri tilgang til strandklubben (åpen når været tilater det) med to saltvannsbassenger hvorav et er et barnebasseng. Her finner du også en snackbar som selger drikke og småsnacks, parasoller og solstoler (mot avgift). Hotellet har også koselige lounger med WiFi, en solterrasse på taket, en kafé og en restaurant.

 • +-2
Les mer
Plevna room

Standardrom

2 personer | Rom

De lyse og moderne dobbeltrommene er behagelig innredet og har aircondition, satelitt-TV, minibar, te- og kaffefasiliteter samt eget bad med hårføner. Du kan velge rom med eller uten balkong ved bestilling.

Tips!

 • Besøk verdensbyen Valletta (ca 7km fra hotellet), Maltas lilla men desto mer elegante hovedstad, og beundre blant annet den pompøse St. John's Co-Cathedral, den historiske Sint-Angelo festningen, Operahuset og det vakre Casa Rocca Piccola-palasset. Nyt av solen på noen av byens koselige restauranter og fine barer. Malta er Europas kulturhovedstad i 2018 og dette er et utmerket tidspunkt å besøke byen!
 • Fortsett å utforske øyas verdenssarv og besøk de imponerende megalittiske templene som ble bygget for ca. 5500 år siden. De to Ggantija-templene på øya Gozo er kjent for sine store bronsestatuer og er viktige eksempler på den kulturelle evolusjonen
 • Nyt Maltas naturskjønne landskap og dra på en utflukt til øyene Gozo og Comino for å nyte sol, bad og vakker havutsikt.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistkatter på 0,50€ per person per dag (opptil maks 5€ per person per opphold)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 12 år eller en 3. voksen får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis Wi-Fi

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Bar
Restaurant
Hotellet har en strandklubb med saltvannsbasseng (åpen mellom mai og mitden av oktober, når været tillater det)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotel Plevna ligger i et koselig og rolig område i byen Sliema, bare 200 meter fra stranden og en 5 minutters gåtur fra byens livlige sentrum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret