Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Cruise og kultur! Opplev Sørøst Asia

 • Cruise
pris fra kr 15 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på en luksuriøs cruisereise i Sørøst Asia: Velg mellom 10 eller 12 netter: 2 netter i et 4 * hotell og 8 eller 10 netter ombord, inkludert helpensjon under cruiseoppholdet og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Med vind i seilene og eventyr i vente tar Voyager of the Seas deg med på en uforglemmelig cruiseferie til Sørøst-Asias fremste ferieperler. På reisen besøker du Singapore, Thailand, Vietnam og Kina.

Tilbudet inkluderer:
 • Avreise på 14 juni 2017: 2 netter på et 4 * hotell i Singapore (med frokost) og 8 netter ombord på Voyager of the Seas
 • Avgang på 5 oktober 2017: 2 netter på 4 * hotell i Hong Kong (uten frokost), 10 netter ombord på Voyager of the Seas
 • En ekstra natt på flyet under utreisen
 • Helpensjon (inkl. drikke under måltider) i løpet av cruise
 • Underholdning ombord
 • Alle havneavgifter og sikkerhetsavgifter
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen til Singapore eller Hong Kong
Praktfulle Sør-øst Asia

Din reisedato bestemmer din reiserute. Hvist du velger avreisedatoen 14. juni 2017, da varer turen i 10 netter, inkludert 8 netter ombord på cruiseskipet. Velger du å reise 5. oktober 2017, varer den totale reisen 12 netter og du får 10 netter ombord på cruiseskipet. Er du nysgjerrig på reiserutene? Les videre!

Voyager of the Seas

 • Cruiseskip
 • Singapore, Singapore
pool

Cruiseskipet Voyager of the Seas er ideelt for deg som ønsker deg en flott og spennende ferieopplevelse kombinert med total avslapping, deilig klima og litt luksus. Avhengig av hvilken dato du reiser på, legger skipet fra kai fra Singapore eller Hong Kong, og tar deg med på en spektakulær reise gjennom Thailand, Vietnam og Kina. Om bord kan du unne deg selv en massasje eller annen behandling på Vitality Spa eller spille et slag minigolf mens du nyter en sjøutsikt du sent vil glemme. Skipet er også tilrettelagt for dykkekurs med mulighet for sertifisering, med dykk både i basseng og i havet. Med helpensjon inkluder kan du hente deg en forfriskende iste når det passer deg, og nyte alle dagens måltider uten å tenke på lommeboken. Da er det rom til å kose seg litt ekstra i tax-free-butikken eller benytte seg av skipets mange aktiviteter og handlemuligheter.

 • +-2
Les mer
balcony

Balkonglugar

2 personer | Cruiseskip lugar

Våkn opp hver morgen til en virkelig spektakulær utsikt over havet med en balkonglugar. Videre er lugaren utstyrt med en komfortabel sittegruppe, kommode, dobbeltseng samt eget bad med dusj, toalett og hårføner. Denne lugartypen har også TV, telefon, safe, sminkebord og minibar.

Innvendig lugar

2 personer | Cruiseskip lugar

Den innvendige lugaren er utstyrt med en komfortabel sittegruppe, 2 enkeltsenger som kan slås sammen til en dobbeltseng samt eget bad med dusj, toalett og hårføner. Denne lugartypen har også TV, telefon, safe, sminkebord og minibar.

Utvendig lugar

2 personer | Cruiseskip lugar

Booker du en utvendig lugar kan du nyte utsikten over havet fra ditt eget vindu. Videre er lugaren utstyrt med en komfortabel sittegruppe, dobbeltseng samt eget bad med dusj, toalett og hårføner. Denne lugartypen har også TV, telefon, safe, sminkebord og minibar.

Velg din rute

 • Avreise 14. juni 2017:
 • Dersom du ønsker å reise 14. juni går turen først til Singapore. Etter en lang flytur ankommer du i Singapore, hovedstaden i det relativt nyetablerte landet med samme navn. Her tilbringer du de to første nettene på et behagelig firestjerners hotell, og har god anledning til å bli kjent med byen som er kjent for sine plettfrie gater og toppmoderne arkitektur og sin internasjonale profil. Singapore er en kulturell smeltedigel med innflytelser fra både vesten og østen, og her snakkes det hele fire offisielle språk, inkludert engelsk. Etter 2 netter i Singapore, stiger du ombord på Voyager of the Seas, og den første dagen tilbringer du til sjøs. Du kan benytte anledningen til å pleie bort eventuell jet-lag med en herlig spabehandling eller benytte deg av skipets treningsfasiliteter eller basseng. Hva med å tilegne seg noen nye kunnskaper mens du først er ombord? Skipet har lagt til rette for å lære deg å danse salsa eller et nytt språk, eller kanskje prøv vinsmaking mens du først har anledningen? Første stopp er Thailands livlige hovedstad som byr på spennende kontraster, imponerende templer og uforglemmelige sanseinntrykk. Utforsk byen via tuktuk, besøk The Reclining Buddha, tilbring noen timer i byens massive kongelige palass og delta i kveldsgymnastikk langs bredden av Chao Phraya-elva. Etter to netter i Thailand, reiser cruiset videre, og dag 5 tilbringer du til sjøs. Len deg deg tilbake, trekk inn den friske sjøluften og nyt både utsikten og solen. Ved den 6. dagen er det land i sikte, og ikke bare hvilket som helst land, du ankommer nå vakre Vietnam. Under dine 2 dager i Vietnam, vil du besøke fascinerende Ho Chi Minh og fortryllende Nha Trang. Etter to netter i Vietnam tilbringer du en dag til sjøs før du inntar Kinas utrolige land. Den siste delen av reisen tilbringer du i vibrerende Hong Kong, hvor en pulserende blanding av kultur og arkitektur imponerer kraftig.
 • Avreise 5. oktober 2017:
 • Dersom du ønsker å bli med på den lengre reisen som går av 5. oktober, begynner eventyret først i Hong Kong. Før cruisereisen begynner, tilbringer du to innholdsrike netter på et 4*-hotell i Hong Kong. Ta deg frem mellom skyskrapere og høyteknologibygg og oppdag byens skjulte kinesiske kulturskatter. Besøk det berømte klokketårnet eller skaff deg et unikt smykke på jademarkedet. En tur til det taoistiske templet Wong Tai Sin, med sine 18.000 kvadratmetre, er et absolutt must! Etter 2 dager i den kinesiske metropolen, stiger du ombord i det luksuriøse skipet, og setter først kurs mot Kaohsiung i Taiwan. Etter Taiwan følger en hel dag til sjøs, og på dag 6 får du smake på den tropiske øya Hainan, som tilhører Kina, og den spennende byen Sanya. Dag 7 tilbringer du til sjøs, og over havet, langt i det fjerne, lokker vakre Vietnam. Du utforsker først paradisiske Nha Trang, og neste dag står mystiske Hue, som også er kjent som "den forbudte by" på menyen, et besøk som lover unike og vakre opplevelser du aldri vil glemme. Herfra går reisen videre, og etter 1 dag til sjøs, ankommer du fargerike Ho Cho Minh City, den levende byen byr på kulturrike opplevelser og spennende historie. Etter oppholdet i Ho Chi Minh tilbringer du en dag til sjøs, før du ankommer den ultra moderne skyskraperjungelen, Singapore. Etter et kort opphold i Singapore, er det klart for å fly hjem til Norge.
Full ruteplan

Du kan velge mellom to ruter
Rute 1 fra Singapore til Hong Kong
Torsdag: ankomst og overnatting i Singapore
Fredag: Overnatting i Singapore
Lørdag: Overnatting i Singapore, med avgang kl 17:00
Søndag: Dag på sjøen
Mandag: Bangkok Thailand, ankomst kl 11:00
Tirsdag: Bangkok Thailand, med avgang kl 18:00
Onsdag: Dag på sjøen
Torsdag: Ho Chi Minh City i Vietnam, ankomst 06:30, avgang kl 18:30
Fredag: Nha Trang i Vietnam, ankomst 08:30, avgang kl 18:30
Lørdag: Dag på sjøen
Søndag: Hong Kong i Kina, ankomst kl 8 på morgen

Rute 2 fra Hong Kong til Singapore
Fredag: ankomst og overnatting i Hong Kong
Lørdag: Overnatting i Hong Kong
Søndag: Stiger ombord skipet med avgang kl 17:00
Mandag: Kaohsiung i Taiwan, ankomst kl 14:00, avgang ved 22-tiden
Tirsdag: Dag på sjøen
Onsdag: Sanya i Kina, ankomst kl 10:00, avgang kl 18:00
Torsdag: Dag på sjøen
Fredag: Nha Trang i Vietnam, ankomst 8:00 , avgang kl 18:00
Lørdag: Chan mai i Vietnam, ankomst kl 10:00, avgang kl 20 o'clock
Søndag: Dag på sjøen
Mandag: Ho Chi Minh City i Vietnam, ankomst kl 7:00 avgang kl 19:00.
Tirsdag: Dag på sjøen
Onsdag: Singapore, ankomst kl 8:00

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Annen transport enn fly og cruise
 • Tips (ca. 13,50 USD P.P.)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Varighet

Turen med avreisedato 14 juni varer i 11 eller 12 netter, en natt på flyet under utreisen, to netter i Singapore, 8 netter på cruise, avhengig av flyplass, en ekstra natt på flyet under flyturen.

Turen med avreisedato 5 oktober varer i 13 eller 14 netter, en natt på flyet under utreisen, to netter i Hong Kong, 10 netter på cruise, avhengig av flyplass, en ekstra natt på flyet under flyturen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng
Casino
Kino
Underholdning
Danse og treningsfasiliteter

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Passinformasjon

Merk at passet må være gyldig i minst seks måneder. Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder når denne reisen starter. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/
For Vietnam, Hong Kong, Singapore og Thailand kreves ingen visum, men påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder når denne reisen starter.

Oversikt over 14 juni 2017

Dag 1-2: Bo på 4 * hotell i Singapore
Dag 3 på 17:00 ombord
Dag 4: Dag på sjøen
Dag 5: Ankomst kl 11:00 i Laem Chabang, Bangkok, Thailand
Dag 6 kl 18:00 skipet går fra Laem Chabang, Bangkok, Thailand
Dag 7: Dag på sjøen
Dag 8: 06:30 til 18:30 Ho Chi Minh-byen, Vietnam
Dag 9: 08:30 til 18:30 Nha Trang, Vietnam
Dag 10: Dag på sjøen
Dag 11: Ankomst 20:00 i Hong Kong, fly hjem

Oversikt 5 oktober 2017

Dag 1-2: Bo på 4 * hotell i Hong Kong
Dag 3 på 17:00 ombord
Dag 4: 14:00 til 22:00 Kaohsiung, Taiwan
Dag 5: Dag på sjøen
Dag 6: 10:00 til 18:00 Sanya
Dag 7: Dag på sjøen
Dag 8: 08:00 til 18:00 Nha Trang, Vietnam
Dag 9: 10:00 til 20:00 Hue, Vietnam
Dag 10: Dag på sjøen
Dag 11: 07:00 til 19:00 Ho Chi Minh-byen, Vietnam
Dag 12: Dag på sjøen
Dag 13: Ankomst 20:00 i Singapore, fly hjem

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret