Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Middelhavscruise på Queen Victoria

 • Cruise
pris fra kr 15 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sett seil i Middelhavet med et luksuriøst cruise! Inkl. 1 uke på Queen Victoria med helpensjon & 1 natt på 4*-hotell ved avreisehavnen med frokost & fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag Middelhavets høydepunkter på et uforglemmelig cruise på det luksuriøse 5-stjerners skipet Cunard Queen Victoria! Oppdag de greske øyers magi og de antikke skattene, Costa Brava-kysten i Spania eller Côte d'Azur i Frankrike - de 3 forskjellige rutene tilbyr noe for alle! La deg skjemme bort på cruiseskipet, nyt utsikten over havet og oppdag et nytt sted i Europa - dette er drømmecruiset!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i lugar på Cunard Queen Victoria
 • 1 natt på 4*-hotell før avreise med frokost
 • Fly t/r Athen eller Roma fra Oslo Gardermoen (avhengig av valgte reiserute)
 • Helpensjon ombord (frokost, lunsj, og middag, afternoon-tea, buffé og snacks før midnatt og Captain's Cocktail)
 • En flaske musserende vin på lugaren
 • Døgnåpen selvbetjent drikkestasjon med kaffe, te, vann og saft
 • Romservice tilgjengelig døgnet rundt
 • Variert underholdningsprogram
 • Et mangfoldig kurs- og foredragstilbud
 • Engelsktalende vert
 • Bruk av skipets fasiliteter som svømmebassenger (bruk av basseng i spaområdet er mot avgift), treningsstudio og bibliotek
 • Bagasjetransport mellom cruiseterminal og lugar
 • Havne- og sikkerhetsavgifter
Et luksuriøst drømmecruise

Uansett hvilken av de 3 rutene du velger, blir dette en uforglemmelig reise med Cunard Queen Victoria! Start i Athen for en oppdagelsesreise i Hellas til Mykonos, Rodos og Kreta eller reis til Roma for å besøke italienske, franske eller spanske kystbyer. På hver reiserute har du alltid to dager til havs, hvor du kan nyte det mangfoldige programmet og de mange fasilitetene og aktivitetene du kan gjøre ombord. Om du så ønsker å sole deg på toppdekket, lytte til en leksjon, prøve hellet ditt på casinoet føler du deg som en kongelig på denne ferien.

Queen Victoria

 • Cruiseskip
 • Civitavecchia, Italia
pool

Dette elegante skipet fra det britiske rederiet Cunard ønsker deg velkommen med sin luksuriøse og klassiske dekor. I the Queens ballsal, som er et av møtepunktene på skipet, interiøret ble inspirert av Royal Osborne House. På dagen serveres det te og om kvelden er det også ballkvelder Kapteinens cocktail. I det store biblioteket, kan du nyte 6,000 bøker (på engelsk). Hvis du ønsker å bli underholdt, finner du Royal Court Theater i den tre-etasjes bygningen med en privat balkong boks. Her finner du utallige restauranter, kaféer og klubber serverer kulinariske spesialiteter i forskjellige typer. Navn som "Queens Grill", "The Commodore Club" eller "Café Carinthia" vil gi deg vann i munnen. I fritiden din ombord skipet kan du vandre gjennom butikker, svømme i bassenget eller gjøre andre spennende aktiviteter.

 • +-2
Les mer
sparkling wine

Innvendig lugar

2 personer | Cruiseskip lugar

De innvendige lugarene på Queen Victoria er stilig dekorert i lyse farger. Lugarene har en seng, en badekåpe og tøfler, et kjøleskap, en safe, en liten salong, et bad med hårføner, en telefon, fasiliteter for å lage te- og kaffe og en TV. For en ekstra avgift kan du bruke romservicen som er tilgjengelig døgnet rundt. OBS: De innvendig lugarene har ikke et vindu.

Outside cabin

Utvendig lugar

2 personer | Cruiseskip lugar

De utvendige lugarene på Queen Victoria stilig dekorert i lyse farger og har et vindu. Lugarene har en seng, en badekåpe og tøfler, et kjøleskap, en safe, en liten salong, et bad med hårføner, en telefon, fasiliteter for å lage te- og kaffe og en TV. For en ekstra avgift kan du bruke romservicen som er tilgjengelig døgnet rundt.

balcony cabin

Lugar med balkong

2 personer | Cruiseskip lugar

Balkonglugarene på Queen Victoria er klassisk innredet og dekorert i lyse farger og du har en privat balkong. Herfra can du nyte den friske havbrisen og utsikten fra vannet dag og natt. Lugarene har en seng, en badekåpe og tøfler, et kjøleskap, en safe, en liten salong, et bad med hårføner, en telefon, fasiliteter for å lage te- og kaffe og en TV. For en ekstra avgift kan du bruke romservicen som er tilgjengelig døgnet rundt.

De 3 forskjellige rutene

Du kan velge mellom 3 ruter. Under finner du informasjon om de forskjellige rutene. Vennligst merk at datoene i kalenderen refererer til avreisedato fra Oslo Gardermoen og er tidligere enn cruisets avreise på grunn av 1 overnatting i Roma eller Athen.

Ankomst i havnen skjer mellom kl. 6:00 og 10:00. Avreise fra havnen skjer vanligvis mellom kl 16:00 og 20:00. Under reisen vil du få informasjon om ankomst- og avreisetid kun dersom det avviker fra dette.

Rute 1: Østlig Middelhavsrute | Avreise 15.7.2017 og 26.8.2017
Dag 1: Fly til Athen, overnatting på 4*-Hotell
Dag 2: Transport til Piraeus, ombordstigning og avreise
Dag 3: Mykonos
Dag 4: Rodos
Dag 5: Heraklion på Kreta
Dag 6: Ombord på skipet
Dag 7: Sarandë (Albania)
Dag 8: Ombord på skipet
Dag 9: Tilbake til Piraeus og returfly fra Athen til Oslo

Rute 2: Vestlig Middelhavsrute | Avreise 16.9.2017
Dag 1: Fly til Roma, overnatting på 4*-hotell i Roma
Dag 2: Transport til Civitavecchia, ombordstigning og avreise
Dag 3: Ombord på skipet
Dag 4: Barcelona, Spania
Dag 5: Ombord på skipet
Dag 6: Ajaccio, Korsika
Dag 7: Monte Carlo, Monaco
Dag 8: La Spezia, Italia
Dag 9: Retur til Civitavecchia/Roma og returfly

Rute 3: Vestlig Middelhavsrute | Avreise 28.10.2017
Dag 1: Fly til Roma, overnatting på 4*-hotell i Roma
Dag 2: Transport til Civitavecchia, ombordstigning og avreise
Dag 3: Ombord på skipet
Dag 4: La Spezia, Italia
Dag 5: Genua, Italia
Dag 6: Ajaccio, Korsika
Dag 7: Marseille, Frankrike
Dag 8: Ombord på skipet
Dag 9: Retur til Civitavecchia/Roma og returfly

Det er vår partner som arrangerer fly, hotell og cruise. Merk derfor at du ikke vil få informasjon om dette fra oss før du får det fra reiseselskapet.

Det er dessverre ikke inkludert transport fra flyplassen til hotellet, fra hotellet til havnen og fra havnen til flyplassen.
Det er lettest å ta en taxi, da det ikke alltid går offentlig transport.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport fra flyplass til hotell, fra hotell til havnen, og fra havnen til flyplassen (må arrangeres på egen hånd)
 • Drikke
 • Inngang til spa
 • Personlige utgifter ombord
 • Utflukter på land
 • Medisinske utgifter
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00 - 15:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 06:00

Transport

Det er dessverre ikke inkludert transport fra flyplassen til hotellet, fra hotellet til havnen og fra havnen til flyplassen.
Det er lettest å ta en taxi, da det ikke alltid går offentlig transport.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Det er dessverre ikke mulig for enkeltreisende å bestille denne reisen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per lugar.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rute

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll. Det er tre reiseruter med forskjellige avreisedatoer. Lugartypene er de samme uansett dato.

Hotell

Du får vite hotellnavnet for den første natten i god tid før avreise.

Mat & Drikke

På cruiset er helpensjon inkludert: Frokost, lunsj, middag og snacks, vann, juice, kaffe og te. Alkoholholdige drikkevarer og brus er tilgjengelig mot en avgift.
På 4* hotellet i begynnelsen er bare frokost inkludert.

Kredittkort

Vær oppmerksom på at du trenger et kredittkort ombord. USD er valutaen som brukes på skipet.

Fasiliteter på skipet

Restauranter
Barer
Spaanlegg
Svømmebassenger

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Merk at passet må være gyldig i 2 mnd fra cruisets hjemkomst.

Reisedokumenter

Det er vår partner som arrangerer fly, hotell og cruise. Merk derfor at du ikke vil få informasjon om dette fra oss før du får det fra reiseselskapet.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret