Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Romantisk miniferie på Schæffergården

 • Weekendtur
 • 3 netter
 • København
pris fra kr 1 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Romantisk miniferie i Danmark med 1, 2 eller 3 netter på den luksuriøse Schæffergården. Inkl. frokost hver morgen, 2-retters middag, leiesykler og mer. Pris er p.p. i rom for 2.

Nyt et luksuriøst opphold i landlige omgivelser i Danmark, og sjekk inn på den herskapelige Schæffergården. Ved ankomst vil det bli servert kaffe, te og noe søtt, og senere på kvelden nyter du en fantastisk gourmetmiddag i den anerkjente Restaurant Wohlert. Schæffergaarden ligger i Gentofte, bare noen få km fra København. Her kan du nyte grønne områder, idylliske innsjøer, historiske kongeslott i pittoreske landskap og ikke minst et sjarmerende, og levende hverdagsliv.

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2 eller 3 netter på Schæffergården
 • Frokost hver morgen
 • 2-retters middag i Restaurant Wohlert på ankomstdagen
 • Kaffe/te og søte serveringer i Café Hammerich (ved ankomst mellom 3-4)
 • Leiesykler + kart i 6 timer (Det er mulig å låne tepper for turen fra resepsjonen)
Restaurant Wohlert: Et prisvinnende kjøkken

I mars 2017 vant den romantiske restauranten Dining Week publikumspris for 2. gang. Kjøkkenet er karakterisert ved kreativ mat av de beste smaker, som er laget av sesongavhengige ingredienser. Restauranten er designet av Wilhelm Wohlert, arkitekten av Louisiana, og utsmykket med vakre skandinaviske designmøbler og unik kunst.

Schæffergården

 • Hotel
 • Gentofte, Danmark
Hotel

Schæffergården ligger i et naturskjønt grønt område få kilometer nord for København. Det tidligere jaktslottet, som har historie tilbake til 1755, er omgitt av en stor hage med en vakker sjø. Den vakre klassiske herrskapsgården ligger i den Nord-Sjællandske byen Gentofte, nær kysten, fornøyelsesparken Bakken, hjorteparken og Charlottenlund! Den nærmeste togstasjonen er Jægersborg Station. ca 800 meter unna.

 • +5
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Stadardrommene er møblert i nordisk design, innredet med omtanke, og er både elegant og luksuriøst. Rommet har en dobbeltseng, et skrivebord og en TV med 23 gratis kanaler. Badet er lyst og rommelig og utstyrt med toalett, dusj og håndvask. Rommet har også hårføner og mulighet til å lage te og kaffe på rommet. Det er gratis WiFi på alle rom.

Room with balcony

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Superior rommene er møblert i nordisk design, og er både elegant og luksuriøst. Rommet har en dobbeltseng, et skrivebord og en TV med 23 gratis kanaler. Badet er lyst og rommelig og utstyrt med toalett, dusj og håndvask. Rommet har også hårføner og mulighet til å lage te og kaffe på rommet. Det er gratis WiFi på alle rom. Superior rommene har i tillegg en balkong med utsikt over skog eller hage.

TravelBird Tips!

 • Det vakre Eremitageslottet har gjennom årene vært sentrum for kongelige jaktere. Det historiske slottet fra 1700-tallet er et av senbarokkens mest praktfulle verk i Danmark. Fra Schæffergården, kan du lett sykle til slottet.
 • Besøk Øregård Park, en historisk park anlagt i romantisk engelsk landskapsstil. I dag fungerer parken som et museum. Du kan beundre parken i timesvis.
 • Charlottenlund slott og skog: Den tidligere kongelige residensen og slottet, Charlottenlund Palace, er et av de vakreste stedene i kommunen, og tilbyr historie, natur og en nydelig utsikt.
 • Bellevue-teateret er en arkitektonisk perle på Strandveien, dette er også det regionale teateret for Gentofte Kommune.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for pakken.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Hage

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Den vakre klassiske Shæffergården i Danmark ligger i fantastiske omgivelser i den Nord-Sjællandske byen Gentofte, nær kysten, fornøyelsesparken Bakken, hjorteparken og Charlottenlund! Den nærmeste togstasjonen er Jægersborg Station. ca 800 meter unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret