• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den transsibirske jernbanen

Rundreise 16 eller 17 netter Mongolia, Russland, Kina

per person fra kr 17 879
basert på 2 personer

En fantastisk reise du aldri glemmer: 16 netters rundreise med den transibirske jernbane, inkl. fly t/r og transport mellom destinasjonene.

Lyst på et ekte eventyr? Reis på en uforglemmelig ferd fra Moskva, gjennom Sibir og Mongolia til Beijing på den transibirske jernbane. På den nesten 9000 km lange togturen gjøres det stopp ved legendariske steder som Baikal Lake, Irkutsk, Terelj National Park og Ulan Bator. Sett deg på toget og reis avgårde på verdens lengste jernbanetur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Izmailova Gamma/Delta Hotel i Moskva inkl. frokost
 • 1 natt i gjestehus/chalet i Litsvanka/Baikal Lake inkl. frokost
 • 1 natt i privat gjestehus i Irkutsk inkl. frokost
 • 1 natt i yurt-telt i Terelj National Park
 • 1 natt på J Hotel i Ulan Bator inkl. frokost
 • 3 netter på King Parkview Hotel i Beijing inkl. frokost
 • 7 netter på 2. klasse i 4-personerslugarer på toget (kontakt kundeservice for å undersøke muligheten for å betale ekstra for å ha en 4-persons lugar for kun 2 personer - dette er 1. klasse)
 • Fly til Moskva og retur fra Beijing (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom destinasjonene
Ytterligere tilvalg
 • Utfluktspakke
Den transsibirske jernbane

Dette er din mulighet til å bli med på en av verdens mest berømte togtur. Den transsibirske jernbanen tar deg igjennom tre land; Russland, Mongolia og Kina. Du starter reisen i Moskva for noen netters opplading til turen hvor du kan se Kremlin, et symbol på Russlands storhetstid eller Den røde plass. Du setter deg deretter på toget i din 4-personslugar (kontakt kundeservice for å undersøke muligheten for å betale ekstra for å ha en 4-persons lugar for kun 2 personer). Første stopp er ved Baikal Lake, landets dypeste innsjø som strekker seg over Sibir. Neste stopp er Irkutsk, en av Siberias største byer. I Gorkhi-Terelj National Park ser du fantastisk, frodig natur, før du utforsker Mongolias hovedstad. Siste stopp er den livlige kinesiske hovedstaden, Beijing.

 1. Dag 1 - 3: Moskva

  Velkommen til Moskva! Du ankommer flyplassen i Moskva, hvor en sjåfør vil vente på deg med et skilt med en TravelBird-logo på. Han kjører deg til hotellet hvor du skal tilbringe de første 2 nettene. Hvis du tilvelger utfluktspakken har du mulighet for en guidet tur rundt i Moskva på dag 2, der du blir tatt med på en guidet gåtur til blant annet den berømte røde plass, GUM, St Basil Katedralen og de praktfulle metrostasjonene. Du vil sikkert også besøke Kremlin mens du er i Moskva, dette er ikke inkludert i gåturen, men billetter kan både kjøpes ved billettskranken eller på nettet i forveien. Turen tar ca. 4 timer, så det er mye tid til å utforske byen på egen hånd resten av dagen. På dag 3 blir du kjørt til toget kl. 11.50, og toget går fra stasjonen kl. 13.50.
  Inkluderte måltider: Frokost på hotellet.

  Izmailova Gamma Hotel

  Hotel Moskva, Russland

  Det første hotellet på turen din ligger ca. 15 minutters metrotur fra Moskvas sentrum. Her har du to netter. Du innkvarteres enten på hotellet Gamma eller hotellet Delta, som hører under samme hotelkjede, og som tilsammen utgjør et stort bygningskompleks med plass til 3500 gjester, mer enn 10 restauranter og velværefasiliteter, som kan benyttes mot gebyr.

  Les mer
 2. Dag 4 - 6: Med toget

  Dette er øyeblikket du har ventet på! Dette er dagen du går om bord den transsibirske jernbanen og eventyret ditt begynner. Toget har avreise kl.13:05 og du har transport fra hotellet til toget. Du reiser med stil til Irkutsk og underveis kan du nyte det fantastiske landskapet fra din lugar. Toget stopper for en liten stopp omtrent hver 4. time slik at du kan gå av toget i en liten stund om du ønsker. Toget ankommer i Irkutsk på dag 7 kl. 09:38. Inkluderte måltider: Frokost på hotellet på dag 4 før du går om bord toget. Måltider er ikke inkludert om bord på toget, men det finnes en restaurant på toget hvor du kan kjøpe mat og drikke.

 3. Dag 7 - 10: Lake Baikal og Irkutsk

  På dag 7 ankommer du til Irkutsk omkring kl. 8.30. Her får du dine bussbilletter så du kan komme videre til Lake Baikal, og du får dine togbilletter til når du skal videre til Ulan Bator
. En sjåfør vil kjøre deg til busstasjonen, så du ikke behøver å bruke tid på å finne veien. Kl. 11.00 ankommer du i Lake Baikal og de neste to dagene får du sjansen til å gå på oppdagelse på egen hånd. Baikalsjøen er verdens dypeste ferskvannssjø, og den strekker seg over Øst-Sibir. Den første natten sover du på en hyggelig bed & breakfast, og den neste natten foregår hos en lokal familie. Hvis du har tilvalgt utfluktspakken, er det på dag 9 en guidet rundtur i Irkutsk. Turen tar ca. 3 timer og starter kl. 9.00. Det er også på dag 9 at turen går videre mot neste stopp, og toget går kl. 21.50.

  Dag 10 tilbringes på toget. Vennligst vær klar over at noen tog på denne strekningen ikke har restaurantvogn, pass derfor på at du har pakket med nok mat i forveien. Inkluderte måltider: Måltider er ikke inkludert på toget og det er ikke garantert restaurant på toget.

  Bed & breakfast Irkutsk

  Hotel Irkutsk, Russland

  Du overnatter i en liten hytte, som ligger direkte ned til sjøen Baikal, og i Irkutsk på dag 8 får du fornøyelsen av 1 natt hos en lokal familie, som gir deg et unikt og autentisk innblikk i livet i Irkutsk.

  Les mer
 4. Dag 11 - 13: Ulan Bator

  Tidlig morgen på dag 11 ankommer du til Ulaanbaatar. Her får du dine togbilletter til Beijing og blir deretter kjørt til Terelj National Park, hvor du skal tilbringe natten i en yurt. Dagen etter blir du hentet kl. 11.00 og kjørt tilbake til Ulan Bator, hvor du skal overnatte på J Hotel. Hvis du har valgt til utfluktspakken er det en guidet rundtur i byen som varer ca. 3½ time. Dag 13 tilbringes i toget. Der kan du kjøpe mat og drikkevarer i togets restaurant. Det er også mulig å kjøpe mat og drikke på stasjoner der det gjøres stopp.

  Yurt camp/J Hotel

  Hotel Ulaanbaatar, Mongolia

  En yurt er et stort, rundt telt av enten skinn eller ull og brukes av nomader i Sentral-Asia – og en yurt er din bolig på din 1. natt i Mongolia. Som er sørget for alle måltider og drikkevarer fra frokosttid av.

  På den 12. dag og din 2. dag i Mongolia sjekker du inn på J Hotel. Her har du en overnatting. Hotellet har romslige rom med TV og eget bad, og det er gratis WiFi på fellesområdene.

  Les mer
 5. Dag 14 - 17: Beijing

  Så har du nådd endestasjonen. De siste dagene på reisen tilbringes i storslåtte Beijing. På dag 15 er det en heldags-utflukt til Den kinesiske mur, inklusive frokost, som du kan bli med på, hvis du har valgt utflukts-pakken. Utover utflukten er programmet fritt, og du kan derfor utforske byen på egen hånd. Se f.eks. Tian'anmen Plass, som er den største offentlige plass i Beijing, hvor det kan være opptil 1 million mennesker på samme tid, eller besøk Sommerpalasset som er den største og den best bevarte keiserlige hagen.

  King Parkview Hotel Beijingeller lignende

  Hotel Beijing, Kina

  King Parkview Hotel Beijing ligger på Shatan Back Street, nær den forbudte by, Jingshanparken, Beihai Park og Wusistraat. På restauranten kan du fråtse i den berømte Peking Duck og nyte en idyllisk tid på tehuset med en drink eller en matbit. De smakfulle rommene er fint innredet og har gratis Wi-Fi, skrivebord, flatskjerm-TV med kabelkanalen, safe og bad med dusj.

  Les mer
Utfluktspakke

Du kan tilvelge en utfluktspakke med 4 utflukter (OBS! Pakken kan kun bestilles av minimum 2 personer. Hvis 1 person bestiller pakken, vil denne betale for 2 personer).

På dag 2 av reisen blir du med på en spennende 4-timers tur gjennom Moskva, og på dag 9 kan du se mer av Russland, når du på 3½ time blir vist rundt i Irkutsk. Kremlin er ikke inkludert på turen. På dag 9 når du Mongolia, hvor guiden viser deg rundt i hovedstaden Ulan Bator i 3½ time, og siste destinasjon på programmet er Kina, hvor du på dag 15 bruker hele dagen ved Den kinesiske mur (frokost er inkl. på dag 15). Alle turer er med engelsktalende guide. Turen inkluderer ikke besøk til Den forbudte by.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum
 • Inngangsbilletter til Kremlin er ca. 10 NOK per person
 • Kabelbane til Den forbudte by (ikke obligatorisk) er ca. 120 NOK p.p.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden. Ønsker du å oppgradere kupe for 1 person, vil du sove i en 2 personskupe med en annen person.

Romkapasitet & oppgradering

Du kommer til å dele en 4-personslugar på toget. Bestiller du for 2 personer må du dele lugaren med 2 andre personer. Ønsker du en privat lugar, kan du kontakte kundeservice for å undersøke muligheten for å betale ekstra for å ha en 4-persons lugar for kun 2 personer. Dette koster 499 EUR per person, og regnes som 1. klasse.
1 barn opptil 12 år er gratis hvis de deler seng med foreldrene.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og i toget, og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 25% rabatt på oppholdet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Innsjekking

Fra kl. 15.00 ved hoteller - møt opp 1 time før togets avgang.

Utsjekking

Før kl. 11.00

Reisegruppe

Denne turen er en individuell tur, og du kommer ikke til å reise sammen med en gruppe.

Internett

WiFi er tilgjengelig på enkelte hoteller, men ikke på toget.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum - og passinformasjon

Pass på at passet ditt er gyldig i 6 mnd etter hjemreisedato på denne reisen.

Du må ha visum for reiser til Russland. Fra 1. januar 2017 kan du søke om visum til Russland på ambassadens nettside: http://www.norway.mid.ru/visa_01.html
Kontakt Russlands ambassade for mer informasjon. For mer informasjon se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du er selv ansvarlig for å undersøke dette.

Du må ha visum for reiser til Mongolia. Dette må arrangeres på forhånd. Se http://mongoliakonsulat.no/kontakt/. For mer informasjon se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du er selv ansvarlig for å undersøke dette.

Du trenger visum for å reise til Kina. Dette må arrangeres i god tid før avreise. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Temperaturer

Den beste tiden å ta Den transibirske jernbanen er i sommersesongen, mellom juni og september. Temperaturen kan best beskrives som en norsk sommer med temperaturer mellom rundt fra 15 til 25 avhengig av hvilket land og på hvilken høyde du befinner deg i.

Valuta og betaling

Russiske rubler er det som brukes ombord på toget. Merk at det ikke er minibanker ved stasjonene det stoppes på underveis eller i Mongolia. Pass derfor på å ta ut nok rubler i Moskva før avreise.