Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

3 byer i Belgia: Brussel, Gent & Brugge

 • Storbyferie
 • Brussel
pris fra kr 3 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med Belgias skjønnhet på en 2 eller 3 netters reise på 4* hotell i Brussel med frokost! Inkl. fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim, og en dagsutflukt til de billedskjønne byene Gent og Brugge. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag noen av verdens vakreste byer i lille Belgia! Tripp avgårde i billedskjønne gater pyntet med kirker, tårn og slott i de historiske byene Gent og Brugge, og begi deg ut til hovedstaden Brussels praktfulle parker, palasser og parlament. Nyt verdens beste brygg ved kanalkanten, spis verdens beste vafler i en UNESCO-bygning og verdens beste sjokolade på et chocolatier. Kan du egentlig la være å besøke skjønne Belgia?

Tilbudet inkluderer:
 • Dagsutflukt til verdensarven Gent og Brugge på dag 2
 • 2 eller 3 netter på Hotel BLOOM!**** i Brussel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Brussel fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Vann og kaffe på rommet
 • Bykart
 • Oppgradering av rom (avhengig av tilgjengelighet)
Den gylne kombinasjonen: Brussel, Gent & Brugge

Belgia byr opp til uforglemmelige minner! Her møtes den nordeuropeiske livsstilen med den søreuropeiske og skaper en unik kultur perfekt for livsnytere. Brussel er fullspekket med fine museer, vakre torg, sjarmerende sjokolade-butikker og utsøkte restauranter - rundt hvert hjørne finnes noe nytt å oppdage!

Turens høydepunkt er utvilsomt din inkluderte dagsutflukt på dag 2, hvor du besøker de fortryllende byene Gent og Brugge for sine mange bygninger på UNESCOs verdensarvliste. Bli bergtatt av de mange katedralene, de små, skjeve husene og fort fra middelalderen. Nyt den magiske atmosfæren i Belgias ubestridte vakreste byer. Legg til en deilig dose med søte boutiques, sjarmerende kaféer, koselige barer, muséer og kunst, og din perfekte storbyferie i Belgia er komplett. La deg overraske av Belgias skjønnhet!

NH Bloom

 • Hotel
 • Saint-Josse-ten-Noode, Belgia
hotel bloom restaurant

Dette stilige 4-stjerners hotellet er innovativt designet og innredet i vakre farger. Hotellet har en beliggenhet nær Brussels bykjerne og på ca 20 minutter kan du gå til det kjente Grand Place-torget. Nærmeste togstasjon er Bruxelles-Nord og ligger kun 800 meter fra hotellet og herfra går toget til og fra flyplassene Zaventem og Charleroi. Hver morgen nyter du en rikelig frokost med bl.a. vafler og fersk frukt. Her har du også tilgang til et treningsstudio hvis du skulle ønske å holde deg i form på reisen. I hotellets bar kan du nyte et belgisk brygg etter en dag med sightseeing. Det er gratis Wi-Fi tilgjengelig i hele hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
hotel bloom room 2

L Rom Panorama King

3 personer | Rom

Hotellet har romslige og lyst innredet rom som tilbyr en majestetisk utsikt over byen. Rommene er utrustet med gratis WiFi, flatskjerm-TV, iPod-ladestasjon, skrivebord, kjøleskap med vannflasker, kaffe- og tekoker, safe og et bad.

Inkludert: Dagsutflukt til Gent & Brygge

Hvorfor oppleve kun én belgisk by når du kan oppleve tre på samme reise? På denne multibyturen reiser du ivei på en historisk og kulturell dagsutflukt til to perler i Flandern: Gent & Brugge!

 • Utflukten finner sted på dag 2 og begynner med at du blir hentet fra hotellet ditt av din bussjåfør. Her møter du din guide og reiser til dagens første destinasjon: verdensarvsbyen Gent (ligger ca 1 time fra Brussel)
 • Byturen i Gent begynner med et besøk til den imponerende gotiske St. Bavo-katedralen fylt av vakre dekorasjoner og mallerier fra sen middelalder (inngangsavgiften er ca 4 euro)
 • Etter katedralbesøket begynner vandringsturen gjennom den historiske bykjernen og forbi de viktigste severdighetene: Det middelalderske klokketårnet, en av byens eldste bygninger St. Nicholas-kirken, det majestetiske slottet Gravensteen samt de vakre bygningene og middelalderporten ved den historiske porten Graslei
 • Reisen fortsetter senere mot neste verdensarvsby: pittoreske Brugge (ca 50 min fra Gent)
 • Guiden tar deg langs koselige brosteinsgater til den stemningsfulle Minnewater eller "Kjærlighetessjøen". Nyt den rolige og fredlige atmosfæren som gjør dette stedet så magisk. Du har til og med tid til å sette deg ned på en av byens koselige restauranter for å spise lunsj (ikke inkludert). Smak blåskjell med et glass Brugse Zot - en av byens kjente ølsorter!
 • Deretter er det på tide for en vakker vandringstur forbi Brugges gotiske Notre-Dame-katedral, det stilige byhuset (et av de eldste i hele Benelux), bytorget samt middelalderens Helilge blodets kirke
 • Avslutt dagen akkurat slik du vil, f.eks. med souvenirshopping, en fin båttur eller hvorfor ikke en god øl på en av byens sjarmerende gammeldags kaféer (ikke inkludert).
 • Turen går tilbake til sentrale Brussel etter denne minneverdige dagsutflukt (hjemreisen tar ca 1,5 timer)
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 7,50€ per person per natt på hotellet som betales på plass
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn (0-11 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet (i eksisterende senger med de voksne) og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

- Hotellet har restaurant og bar. Om du bestiller 2- eller 3-rettersmiddag for 2 personer i hotellrestauranten så får du 2 cocktails på kjøpet.
- Merk at hotellrestauranten har stengt på søndager
Treningsstudio

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Nærmeste togstasjon er Bruxelles-Nord ligger kun 800 meter fra hotellet og herfra går toget til og fra flyplassene Zaventem og Charleroi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret