Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulturopplevelse i Bilbao: Guggenheim

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Bilbao
pris fra kr 5 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis til kulturrike Bilbao, og 2, 3, 4 eller 5 netter med frokost, billett til Guggenheim-muséet og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Den spanske byen Bilbao var en gang en industriby, men er i dag en livlig metropol full av arkitektoniske perler, omgitt av en kulisse med mystiske fjellandskap. Det verdensberømte Guggenheim-muséet som gjenspeiler byens moderne arkitektur, samt de deilige baskiske spesialitetene, lager settingen for en storbyferie med mange kulturopplevelser. Les gjerne Bilbao før du reiser, men dette er faktisk en by du først forstår magien av når du er der selv - reis til Bilbao!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Hotel Occidental Bilbao
 • Frokost hver morgen
 • En billett til Guggenheim-muséet i Bilbao per person
 • Fly t/r Bilbao fra Oslo Gardermoen
Kulturbyen Bilbao

På tide med en god dose kultur i sentrum av Baskerland, og hvor ellers gjør du det enn i kulturbyen Bilbao? En by som dette er uoppdaget for mange, som gjør at du kan vandre rundt uten å bli forstyrret av store turistmengder som i Paris, Barcelona og London, og det gir deg utgangspunktet for noe så sjeldent som en avslappende storbyferie. Se deg mett på moderne arkitektoniske mesterverk, hvorav du kommer tett på Guggenheim-muséet med din inkluderte billett. Gå heller ikke glipp av Kongress- og musikkpalasset, et imponerende byggverk. Nå som disse lekre, moderne perlene har stjålet rampelyset en stund, er det på tide å bevege seg mot Casco viajo, gamlebyen, alltid en godbit på enhver storbyferie. Vandre i de 7 berømte gatene fra 1400-tallet, Las Siete Calles. Her finner du søte boutiques, puber og tapasbarer. Apropos godbit, betyr baskisk mat virkelig at du belønner smaksløkene dine- prøv denne regionens variant av tapas, "pintxos". Kort sagt kan ikke en reise til Bilbao sammenliknes med en byreise til en annen spansk by - oppdag Bilbaos helt spesielle kultur og unike atmosfære!

Hotel Occidental Bilbao

 • Hotel
 • Bilbao, Spania
Hotel 1

Dette moderne byhotellet ligget halvannen kilometer fra det historiske sentrum av Bilbao. Det berømte Guggenheim-muséet ligger 3 kilometer unna. Med metro kommer du deg enkelt til alle byens severdigheter, og Santutxu stasjon ligger kun 300 meter unnna. hotellet har et treningsrom, et velværeområde, et innendørs svømmebasseng, og et utendørs, sesongavhengig svømmebasseng (åpent fra juni til september). For bruk av fasilitetene må du betale en ekstra avgift. Videre serverer hotellet hver dag en god frokostbuffé og du kan nyte baskiske spesialiteter à-la-carte-restauranten.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Kamer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De romslige rommene har et lyst, moderne interiør og over en tv, et skrivebord og en safe. Deretter finner du også te- og kaffefasiliteter og et eget bad med dusj, wc og toalettartikler.

TravelBirds tips

Våre tips til spisesteder du bør besøke mens du er i Bilbao:

 • Iturribide Ogitegia er et hyggelig bakeri med gode, baskiske bakervarer samt et lite utvalg av veganske delikatesser. Sett deg ned her for en kaffe med noe attåt hvis du trenger et pust i bakken.
 • Café Bar Bilbao er en av mest ikoniske barene og spisestedene i Bilbao og inviterer til en sosial, hverdagslig atmosfære der du får servert tradisjonelle retter i et hyggelig, baskisk miljø ved Plaza Nueva, der du også finner mange andre spiserier, barer og kaféer.
 • Irrintzi er en hyggelig bar kjent for sitt gode utvalg av deilige pintxos, gode spanske viner, live musikk og alltid gode atmosfære. Dette er en favoritt blant både lokale og turister i gaten Santa Maria.
Guggenheim-muséet

Et museum i verdensklasse, kan du i alle fall si om Bilbaos stolthet, Guggenheim-muséet. Eventyret begynner allerede på utsiden, hvor du beundrer den imponerende konstruksjonen designet av arkitekten Frank Gehry. Store titanplater dekorerer bygningene i bisarre vendinger og pryder utsiden. Bygningen er delvis utformet i geometriske figurer. Den 12 meter store blomsterdekte valpen til den verdensberømte kunstneren Jeff Koons står stolt utenfor bygningen.

Vel inne finner du et flott utstillingsområde med ca. 11.000 m² kunst å oppleve. Guggenheim-samlingen består av talløse, moderne kunstverk. Picasso, Dali, Warhol og andre mer eller mindre kjente helter er skaperne av mesterverkene utstilt i Guggenheim-muséet. Ja, en dag i og rundt det spektakulære muséet er et virkelig must for alle elskere av moderne kunst.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egen hånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Dette tilbudet kan du kun bestille med minst 2 voksne.

Romkapasitet

Maks 3 personer (2 voksne + 1 baby) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Gratis på stedet (ta kontakt vår kundeservice for å arrangere dette) eller ta det med selv.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hele hotellet.

Fasiliteter

Heis
Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Billetter til Guggenheim-muséet

Billetter for muséet ligger klar for deg i hotellresepsjonen. Du kan bruke billettene på hvilken som helst dag, avhengig av muséets åpningstider.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport til hotellet

Det er enkelt å ta taxi til hotellet, som kun er 11 km unna hotellet. Hvis dere ønsker å ta offentlig transport kan dere ta flybuss A3247 til metrostasjonen Moyua Plaza med Línea De Metro Bilbao til stasjonen Santutxu, som ligger 300 meter fra hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Dette 4-stjerners hotellet ligger i sentrum av Bilbao, i Begoña-distriktet. Det er enkelt å ta taxi til hotellet, som kun er 11 km unna hotellet. Hvis dere ønsker å ta offentlig transport kan dere ta flybuss A3247 til metrostasjonen Moyua Plaza med Línea De Metro Bilbao til stasjonen Santutxu, som ligger 300 meter fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret