Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Eksklusiv drømmeresort på Tenerife

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Santa Cruz de Tenerife
pris fra kr 9 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på et miljøvennlig luksushotell med all-inclusive i et naturreservat på Tenerife i 7/14 netter. Inkludert fly t/r og transport.

Kanariøyenes største øy tilbyr sine besøkende sol og varme, men visste du at øya også er et paradis for naturelskere? Tenerife tilbyr et mangfold av naturskjønne opplevelser, og på denne reisen bor du i tillegg på et prisbelønt, miljøvennlig økohotell omringet av et vakkert naturreservat med flotte fotturer rett ved hotellet. På Sandos får du mer enn bare en solferie, her kan du nyte omgivelsene med god samvittighet - vær en økoturist i eksklusive, luksuriøse omgivelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Sandos San Blas Nature Resort & Golf*****
 • All-inclusive
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til treningsstudio
 • Gratis WiFi
 • Gratis shuttlebuss til Playa de las Américas (2x per dag, reserveres på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Guidet tur til Naturreservatet
Solfylte Tenerife

Tenk deg en ferie på en fargerik øy, der himmel og hav flettes inn i hverandre på horisonten, omgitt av unikt vulkanlandskap og uendelige løyper for fotturer og aktiviteter. Med de mange svømmebassengene og aktivitetene både på hotellet og i området rundt, kan du velge om du vil tilbringe en lat dag ved bassenget eller være aktiv. Stranden i San Blas er ikke egnet for bading, men det er bare 5 km fra Playa de La Teija perfekt for en ettermiddag i havet. En daglig transport vil også ta deg til Playa de las Américas som ligger ca 20 minutter fra hotellet. Sist men ikke minst tilbyr den lille landsbyen Los Abrigos, ca. 2 km fra hotellet, fargerike fiskebåter, tradisjonelle smug og deilig sjømat. Nyt en herlig solferie på et 5-stjerners hotell som bryr seg!

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spania
Hotel

På din solferie er hotellet er i gangavstand fra havet. Unn deg late dager med en luksuriøs 5-stjerners ferie med vakker utsikt til havet. Hotellet har hele åtte svømmebassenger, gratis WiFi, et treningsstudio som du har full tilgang til og en tennis- og volleyballbane. Middagen din nyter du ved restaurantene Cueva Atxona eller La Proa. For en cocktail i varmen har du tilgang på fire barer og en bassengbar. Hvil deg på solterrassen eller nyt mini-spaet med tyrkisk bad mot en ekstra avgift. Resorten har også underholdning om kvelden og en nattklubb for deg som liker riktig god stemning. Sandos San Blas Nature Resort & Golf ligger i naturskjønne omgivelser med flotte hager med tilgang til et naturreservat på 800,000 m². Benytt deg også av shuttlebussen som går to ganger om dagen til Playa de las Americas fra hotellet. Hotellet har en bærekraftig filosofi med fokus på miljøvennlig praksis og en positiv påvirkning på lokalsamfunnet.

 • +10
Les mer
Double Deluxe

Dobbeltrom Deluxe

Deluxe dobbeltrommene er elegante og komfortable. De tilbyr alt du ønsker deg på en ferie: TV, WIFi, 2 enkeltsenger, aicondition og minibar. Her har du et eget bad med badekar med hydromassasje-dusj, toalett og hårføner.

Double deluxe room sea view

Dobbeltrom Deluxe med havutsikt

Disse deluxe dobbeltrommene er innredet som de vanlige deluxe-rommene med en balkong med fin utsikt over havet! Rommene er elegante, komfortable, og tilbyr alt du ønsker deg på en ferie: TV, WIFi, 2 enkeltsenger, aicondition og minibar. Her har du et eget bad med badekar med hydromassasje-dusj, toalett og hårføner.

Suite

Suite

Suitene har 2 enkeltsenger, tilbyr alt du ønsker deg på en ferie: TV, WIFi, 2 enkeltsenger, aicondition og minibar. Her har du et eget bad med badekar med hydromassasje-dusj, toalett og hårføner. I tillegg har du tilgang på en en stue med sitteplass separat fra rommet med sengene.

Utflukter ved hotellet og andre tips

Noen tips til hva du kan gjøre på Tenerife:

 • Bestill en valgfri guidet tur (ved bestilling eller på hotellet) gjennom naturreservatet San Blas. Du lærer om øyas historie og om reservatet. Den neste timen utforsker du San Blas- kløften (ikke egnet for funksjonshemmede) der du spaserer langs de noen ganger bratte stiene.
 • Har du en liten astronom i deg? Bli med på hotellets stjernekikkingstur ikke langt fra Sandos San Blas. Stå under en stjerneklar himmel og beundre stjerner og planeter fra et teleskop.
 • Ønsker du deg en fottur kan du gå til klippene Los Gigantes, ca 40 minutter fra hotellet, som ligger i den landlige parken Teno.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby i deluxe dobbeltrommene med og uten havutsikt.
Maks 2 voksne, 2 barn og 1 baby (eller 3 voksne og 1 baby) i en suite.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rabatt for en 3. voksen

En 3. voksen fra 13 år får 30% rabatt på oppholdet, men betaler full pris på flyet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Babyseng

Tilgjengelig gratis ved hotellet, eller du kan ta med egen seng.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

2 Restauranter
Bar
Spaanlegg
8 Svømmebassenger

Parkering

Parkering er gratis (avhengig av tilgjengelighet).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Restauranter

Restaurant Cueva de Atxoña serveres det en internasjonal buffé: frokost mellom 7.30 og 10.30, lunsj serveres mellom 13 og 15 og middag serveres mellom 18.45 og 21.15.

Restaurant La Proa, middelhavskjøkken: middag serveres mellom 19.30 og 21.30 (kun med reservasjon).

Svømmebassenger

Hotellet har 8 bassenger for alle aldre : 6 bassenger for voksne: 4 bassenger ved havet og 2 oppvarmede bassenger og 2 bassenger for barn (med saltvann fra havet).

Av estetiske grunner, må du ikke tørke håndklær på balkonger. Du kan be om nye håndklær i resepsjonen (hvis du mister håndkleet vil en kompensasjon på € 10 bli etterspurt).

Spa

Badetøy er obligatorisk.

Tilvalg: Guidet tur

Guidet tur er om morgenen, fra torsdag til mandag, i en gruppe på rundt 20 personer med en engelsktalende guide. Museet er stengt på tirsdager og onsdager.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ditt ligger naturreservatet San Blas, 2 km fra firskerlandsbyen Los Abrigos. Du har kun 10 minutter fra flyplassen og 15 minutter til fra Playa de la Américas.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret