Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Ølsmaking i München

 • Storbyferie
 • München
pris fra kr 4 859
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bayerske øl og sørtysk sjarm i München: Tilbring 2 eller 3 netter på Tryp München City Center Hotel inkl. frokost, ølsmaking, dagskort til offentlig transport og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Unn deg en storbyreise til Bayerns øyensten, München. Du bor på et flott 4-stjerners hotell som ligger midt i byen. I den bayerske hovedstaden nyter du idyllisk sørtysk arkitektur, vakre gater og flotte byparker. På denne reisen fordyper du deg i den rike sørtyske ølkulturen, du skal nemlig besøke det verdensberømte bryggeriet Hofbräuhaus, og vil få lære om den unike bayerske bryggemetoden, og selvfølgelig også få muligheten til å fordype deg i den herlige smaken. Proost!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Tryp München City Center****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r München fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø
 • Ølsmaking og omvisning på dag 2
 • Dagskort til offentlig transport
 • Bykort
München

Bayerns sjarmerende hovedstad byr på opplevelser fra livlige Karls også kalt "Stachus", utendørs markedet Viktualienmarkt og det gamle rådhuset på Marienplatz. Besøk den vakre Frauenkirche eller det berømte kinesiske tårnet i den engelske hagen, og utforsk den eksklusive handlegaten Maximilianstraße. Etter en dag med historie og sightseeing kan du kose deg på en koselig fortauskafé i den livlige bydelen Schwabing eller nyte en lokalt brygget øl i en av byens mange Biergartens. München garanterer en sprudlende storbyhelg!

TRYP München City Center Hotel

 • Hotel
 • München, Tyskland
Hotel

Dette 4-stjernede hotellet er den ideelle base for deres byferie i München. Den nærmeste metrostation ligger bare 230 meter bortenfor hotellet, og byens berømte torg er 1,6 km fra hotellet. Det moderne hotellet serverer en god frokost hver morgen og om kvelden kan du besøke hotellets restaurant

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De moderne rommene er 15 m² store og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, flatskjerm TV og minibar. Badet har et toalett, badekar/dusj og hårføner.

Ølsmaking og omvisning

På oppholdets 2. dag blir du med på en spennende utflukt til to av byens mest populære bryggeripuber. På ettermiddagen møter du din guide på Marienplatz, og herfra vil du bli tatt til byens to mest populære bryggeripuber, inkludert det verdensberømte Hofbräuhaus. Her får du en guidet tur, og du lærer om brygging av bayerske øl og det blir selvfølgelig mulighet til å smake på de edle dråpene.

Ekskursjonen varer ca 3 ½ timer og inkluderer engelsktalende guide, transport til bryggeriet og to av 0,5 liter per person. Du vil motta en kupong for utflukten sammen med dine reisedokumenter.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne. Denne reisen er ikke egnet for barn.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 1,6 km fra Marienplatz, som er hovedtorget i byen. Den nærmeste metrostasjonen er 230 meter unna. München Airport ligger ca 34 kilometer fra hotellet. Tar du toget fra flyplassen til sentralbanestasjonen, har du bare 8 minutters gange til hotellet ditt, men du kan også gjøre et enkelt skift underveis og kommer til nærmeste togstasjon.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret