Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise langs Nord-Italias innsjøer

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 9 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3 landsbyer, 3 hoteller, 3 spektakulære innsjøer: Opplev det beste av Nord-Italia på en rundreise fordelt over 10 eller 11 netter, inkl. frokost, leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Sandefjord Torp. Pris er p.p i rom for 2.

Lake Garda, Lake Iseo, Lake Como, dette er de tre innsjøene du besøker i løpet av denne fantastiske reisen, som tar deg forbi Nord-Italias perler. Med egen bil, setter du ditt eget tempo. Du kjører i pittoresk natur av frodige fjell og speilblanke innsjøer, gjennom sjarmerende landsbyer og forbi historiske severdigheter. I tillegg bør du huske på at du er i Italia, derfor er det viktig at du fordyper deg i det smakfulle og rike norditalienske kjøkkenet. La Dolce Vita!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 10 netter: 3 netter på Hotel Maderno, 4 netter på Beach Hotel Eurovil, 3 netter på Hotel Bazzoni
 • Rundreise på 11 netter: 4 netter på Hotel Maderno, 3 netter i Beach Hotel Eurovil og 4 netter på Hotel Bazzoni
 • Fly t/r Bergamo fra Sandefjord Torp
 • Daglig frokost på Beach Hotel Eurovil
 • Halvpensjon på Hotel Maderno og Hotel Bazzoni
 • Velkomstdrink på Hotel Maderno
 • Bruk av spafasilitetene ved Beach Hotel Eurovil (ekskl. Behandlinger)
 • Bruk av bassenget på alle hoteller (åpent fra 15/05 til 15/09 avhengig av været)
 • Leiebil under hele oppholdet
Rundreise i Nord- Italia

Grønne åser, rike fjell og blå innsjøer, de nordlige italienske landsbyene du krysser på denne reisen er omtrent som om de skulle vært direkte dratt ut av et postkort. Idylliske gater, rustikke venetianske villaer og middelalderske slott, alt satt i en gripende vakker natur.

Nedenfor beskriver vi reiseruten på 10 netter. Det er også mulig å bestille en reise på 11 netter. I en reise på 11 netter får du 4 netter på Hotel Maderno (Garda), 3 netter ved Beach Hotel Eurovil (Lake Iseo) og 4 netter på Hotel Bazzoni (Como).

Reiserute

Dag 1 - 3: Gardasjøen

Den pittoreske Gardasjøen er Italias største innsjø. Innsjøen ligger halvveis mellom Brescia og Verona og basen din langs sjøen er den vakre landsbyen Toscolano Maderno, som dateres helt tilbake til det romerske riket, så du kan tenke deg de fantastiske historiske severdighetene som utgjør områd… Les mer

Hotel Maderno

Dag 4 - 7: Iseosjøen

Tur- og friluftselskere realiserer drømmene sine her. Lake Iseo er en enestående naturlig skjønnhet, med grønne fjell som omringer det krystallklare vannet. Lake Iseo tilbyr turterreng og sykkelstier i massevis. Dette er Italias fjerde største innsjø, og den ligger ved den nordlige delen av Val … Les mer

Beach Hotel Eurovil

Dag 8 - 10: Comosjøen

Den vidunderlige Comosjøen er den dypeste innsjøen i Italia og er kantet med pittoreske fjellandskap. Rundt hele innsjøen vil du finne sjarmerende små, rustikke landsbyer. Fra basen din ved Comosjøen, kan du ta den korte fergeturen over vannet til glansbilde-byen Varenna. Besøk det mystiske midd… Les mer

Hotel Bazzoni & Du Lac
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt vanligvis € 1,- p.p.p.n. in Hotel Bazzoni
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er tilgjengelig på alle hoteller.

Internett

Internett er tilgjengelig på alle hotell

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret