Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Mye for pengene: strandferie i Alicante

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Benidorm
pris fra kr 7 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Koble av i 1 eller 2 uker på Condal Benidorm i Alicante inkludert frokost (eller halv-/helpensjon), transport t/r flyplassen og fly t/r!

Det er endelig sesongen for å ta fri fra jobben - i solsikre Benidorm venter gangavstand til stranden, et evig innbydende middelhav såvel som behagelig frokost på hotellet. Slipp alt og la den spanske solen omfavne deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Condal Benidorm
 • Frokost hver morgen (halv- eller helpensjon kan bestilles i tillegg)
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplassen og hotellet
Benidorm - sommerferie for voksne

Soltimer er da aldri feil - spesielt når du kan legge alle bekymringer til siden og gjøre plass for favorittboken, koselige restaurantbesøk, lange frokoster og fersk middelhavsfrukt på sølvfat. Forestill deg en sommerferie med hotell ved stranden, og deilig sangria akkurat når du hviler under dagens alle solfylte timer. Det enkle er ofte det beste - og det er akkurat det som venter deg på ferien din!

Mareny Benidorm

 • Hotel
 • Benidorm, Spania
hotel

Hotel Condal er av klassisk spansk stil og passer utmerket for en ferie under solen. Hotellet ligger i nærheten av 'Caso Antiguo', den vakre bykjernen i stolte Benidorm. På hotellet serveres det frokost, lunsj og middag samtidig som 4 minutter gange til stranden er en annen av alle fordelene med dette feriehotellet. Hotellet har også et svømmebassengsområde på terrassen der du kan late deg i solsengene eller ta et oppfriskende bad på morgenkvisten. Alle rom er også gjennomgående moderne og det er gratis WiFi i hele hotellet.

 • +3
Les mer
room

Dobbeltrom

Du bor i et romslig dobbeltrom i spansk stil. Rommet er utrustet med gode senger, TV, liten sittegruppe samt et privat bad med dusj, toalett samt en hårføner. Rommet har også en safe du kan leie og bevare tingene dine i.

TravelBirds tips

Få med deg dette på ferien din:

 • Hotellet ligger generøse 4 minutter fra stranden - så gjør klar solbrillene, gli inn i sandalene og legg ut sarongen med fin avstand fra vannkanten. Sol, bad og en etterlengtet solferie venter rett rundt hjørnet!
 • Ta en sving til byens markeder - Benidorm kryr av pittoreske markeder der du kan vandre rundt og kjøpe klær, souvenirer og spesielle ting til hjemmet.
 • Er du her med familien? Besøk dyreparken Terra Natura der barna (og voksne) kan forelske seg i fargeglade, søte og spennende dyrearter.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til maten
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer (3 voksne samt 1 barn opptil 12 år eller 2 voksne & 2 barn opptil 12 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
1. barnet fra 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
2. barnet fra 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 13 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng (åpent året rundt)
Solterrasse

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Benidorm, 4 minutters gange fra stranden samt cirka 40 minutters reise med transport fra flyplassen i Alicante.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret