Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

To italienske storbyperler i ett

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 2 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Dykk dypt i to av Italias mest spennende byer! 5 eller 7 netters rundreise til Roma og Napoli inkludert hotell, togreise og fly.

Utforsk de to italienske byperlene Roma og Napoli. Til tross for at de to byene er som natt og dag, har de flere trekk til felles: vakker historisk arkitektur, rustikke og fargerike hus, idylliske kafeer i romantiske gater og lidenskapelige mennesker definerer begge byene. I tillegg er byene listet på UNESCOS verdensarvliste. Denne spennende reisen lar deg bli kjent med Italias kulturelle ånd. Ta med kamera, gode sko og godt humør!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på WHR Termini i Roma
 • 1 eller 3 netter på Hotel Europeo i Napoli
 • Togreise t/r mellom Roma og Napoli
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Med tog gjennom Italia

Det italienske by-eventyret starter i den historiske hovedstaden Roma. Du tilbringer noen dager her, før du reiser sørover med tog til Napoli. Du bor 1 eller 3 netter i den rustikke kystbyen (avhengig om du velger 5 eller 7 netters rundreise, se reiseruten nedenfor). Etter et kulturelt opphold i Napoli, reiser du tilbake til Roma med samme tog, og du har resten av reisen til å utforske den mystiske metropolen.

Reiserute

Dag 1 - 3: Lyden av Roma

Vakre Roma er en historisk juvel av tapte imperier. Romas strålende monumentalitet og dens arkitektoniske arvestykker gir byen en helt unik atmosfære. Romas autentiske bybilde av eldre damer med farget hår i Trastevere, prester med sigarer i Keiserforaene, små kafeer i smale brosteinsgater, traf… Les mer

WRH Termini

Dag 4 - 6: Naturvakre Napoli

Idag fortsetter eventyret sørover til Napoli. Her bor du i 3 netter (ved 7 netters reise, eller 1 natt ved 5 netters reise). Denne levende storbyen byr på historiske severdigheter i verdensklasse. Faktisk er hele Napolis gamleby er listet på UNESCO verdensarvliste. Vi anbefaler et spektakulært b… Les mer

Hotel Europeo

Dag 7 & 8: Gikk du glipp av noe i Roma? Ingen fare!

I dag er det igjen dekket for den evige by. Spander dine siste to netter til klassikerne. Ønskefontenen, Fontana di Trevi, går hånd i hånd med byens yrende romantikk, og verdens minste stat Vatikanstaten venter i all sin hellige prakt. Stikk til Colosseum, fordyp deg i smaken av en herlig gelato… Les mer

WRH Termini
Med tog gjennom Italia
 • Det italienske by-eventyret starter i den historiske hovedstaden Roma. Du tilbringer noen dager her, før du reiser sørover med tog til Napoli. Du bor 1 eller 3 netter i den rustikke kystbyen (avhengig om du velger 5 eller 7 netters rundreise, se reiseruten nedenfor). Etter et kulturelt opphold i Napoli, reiser du tilbake til Roma med samme tog, og du har resten av reisen til å utforske den mystiske metropolen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt i Roma ca 35 kr per person per dag som betales på stedet
 • Turistskatt i Naopli ca 10 kr per person per dag som betales på stedet
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn under 2 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn fra 2 år betaler full pris på flyet og får en variert rabatt på hotellet, avhengig av alder og avreisedato.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Du bor i WRH Termini gjestehus, rett ved byens transportsentrum Termini. For å komme deg til hotellet, tar du toget fra flyplassen direkte til Termini stasjon. Derfra er det ca. 400 meter å gå.

Hotellet ligger Napolis typiske smale brosteinsgater. 6 minutters gange fra en metrostasjon, en 10-minutters spasertur fra Napoli-katedralen, og en 13-minutters spasertur fra Napoli nasjonal arkeologisk museum. Togstasjonen ligger ca 2 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret