Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Solrik rundreise i vakre Portugal!

Rundreise 9 netter Portugal

per person fra kr 9 179
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en vakker, varm og kulturell rundreise i Portugal, som går fra Algarve til Lisboa. Reisen inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand, leiebil og 9 eller 14 netter på fire forskjellige hoteller med frokost hver morgen. Pris er p.p. i rom for 2.

Portugal utfolder en oppsiktsvekkende og variert skjønnhet. 800 km av glitrende kyst som strekker seg mellom uberørt natur og små lansdsbyperler. Fordyp deg i fascinerende fjellformasjoner og "verdens-ende" klipper. Legg til historiske bygninger og sprudlende storbyer, og ikke minst, fantastiske kulinariske gleder! Praktfulle middelalderslott, uendelige vinmarker og gylne strender er bare begynnelsen. Portugal byr på en reise du aldri vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 4 netter på Hotel & Apartaments Topázio (Albufeira)
 • 3 eller 4 netter i Colina da Lapa (Carvoeiro)
 • 2 eller 3 netter i Casas Mirobriga (Santiago do Cacém)
 • 2 eller 3 netter på Hotel Travel Park (Lisboa)
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Faro fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand
 • Fly tilbake fra Lisboa
 • Leiebil under hele oppholdet
En solrik rundreise

Denne solrike reisen tar deg helt fra Faro til Lisboa, med et vell av minnerike opplevelser på veien. Du vil få oppleve populære Albufeira og vakre Carvoeiro, deretter trekker du nordover mot Santiago do Cacém, og til slutt kan du nyte noen sprudlende dager i hovedstaden Lisboa.

Du kan velge mellom en reise på 9 eller 14 netter. Følgende beskriver reisen på 9 netter. Du vil tilbringe 2 netter i Albufeira, 3 netter i Carvoeiro, 2 netter i Santiago do Cacém og 2 netter i Lisboa. Velger du 14 netter, så bor du fire netter i Albufeira, 4 netter i Carvoeiro, 3 netter i Santiago do Cacém og 3 netter i Lisboa.

 1. Dag 1 & 2: Albufeira

  I dag lander du på flyplassen i Faro, og du kan umiddelbart hente leiebilen på flyplassen. Det første stoppet på dette portugisiske eventyret er idylliske Albufeira. Med sine vakre brosteinsbelagte gater og mauriske innflytelse har Albufeira, som idag er et populært feriemål og en gang var en liten fiskerlandsby, beholdt sin opprinnelige sjarm. Den vakre fiskerhavnen står like stolt idag som den alltid har gjort. I tillegg til gylne strender, yrer Albufeiras gateliv av søte kafeer og koselige restauranter. Under oppholdet ditt i Albufeira, anbefaler vi å besøke de autentiske landsbyene som ligger litt mer gjemt i innlandet, men er lett tilgjengelig med leiebilen.

  Appartementen

  Hotel Topázio

  Hotel Albufeira, Portugal

  Dette moderne hotellet ligger en 10-minutters spasertur fra Praia da Oura og 2,4 km fra Praia dos Pescadores. De avslappede rommene har enkel innredning og er utstyrt med balkonger. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, DVD-spiller og minibar. På eiendommen finner du en snackbar ved siden av bassenget med solterrasse, samt en minigolfbane og en hage.

  • +2
  Les mer
 2. Dag 3 - 5: Carvoeiro

  På dag 3 er det på tide å reise videre til vakre Carvoeiro. Denne lille byen er en klynge av vakre, hvitkalkede hus drysset over gylne bakker og grønne klipper. Sjarmerende Carvoeiro ligger 5 km sør for Lagoa. Bruk dine dager til å slappe av ved den ikoniske stranden eller legg ut på forskjellige historiske utflukter. Carvoeiro er dannet fra en pittoresk fiskelandsby, med en lang historie av bosetting som startet allerede det 15. århundre. Dens unike natur, gjør at strendene er beskyttet av klipper.
  Få en rik opplevelse ved å besøke det idylliske fyrtårnet Alfanzina eller dra til de unike steinformasjonene i Ponta da Piedade (4 mil fra byen), eller våg deg ut i det naturlige underverket, kjent som Benagil-hulen (8 km).
  Glem ikke å smake de himmelske, edle dråpene fra regionens frodige vinmarker. Du nyter 2 herlige netter i Carvoeiro, før turen går videre til Santiago do Cacém.

  Colina da Lapa Club

  Colina da Lapaeller lignende

  Leilighet Estômbar, Portugal

  Dette luftige hotellet ligger 6 km fra Slide & Splash-Parque Aquatico og 10 km fra Praia da Marinha-stranden. De lyse rommene er utstyrt med tremøbler, klimaanlegg og TV, i tillegg til møblerte balkonger. Hotellet har en restaurant, en kafé / bar og en salong, samt en møblert solterrasse og et utendørsområde med en bar og basseng.

  • +2
  Les mer
 3. Dag 6 & 7: Santiago do Cacém

  I dag ankommer du det spektakulære område av Santiago do Cacém. Denne regionen er en blanding av maritim kyst, furuskog og fargerike blomsterenger med Alentejan inspirasjon. Santiago do Cacém er landets nest største kommune og dens høyeste toppen finner du i Cercal-åsene, herfra kan man se det enorme havet i vest.
  Stol på oss når vi slår fast at Santiago do Cacém tilbyr en gripende vakker natur, givende kultur og et vell av historiske skatter som er så levende at du ikke vil tro dine egne øyne.
  Det mystiske slottet er et må-se! Opprinnelsen til det praktfulle slottet som overser byen forblir en gåte, men det sies at det var resultatet av seieren til en krigsprinsesse. Det unike, rektangulære slottet tilbyr en fantastisk utsikt, uansett hvor du ser.

  Det historiske sentrum av byen, med sine bratte, smale gater preges av trivelige restauranter og autentiske butikker. Sentrum er bygget rundt Conde de Bracial Square. Arkitekturen som gjenspeiles i hus og gater er utsmykket i detaljer og vakre dekorasjoner. Gled deg til den smakfulle, lokale maten som er en heldig kombinasjon av Alentejan og tradisjonsrike råvarer fra kysten.

  Pool

  Casas de Miróbriga

  Hotel Santiago do Cacém, Portugal

  Casas de Mirobriga ligger i Santiago do Cacém. Omgitt av romslige terrasser og et vakkert naturlandskap tilbyr Casas de Mirobriga et utendørs basseng og en en 24-timers resepsjon, hager og grillfasiliteter. Andre fasiliteter inkluderer en felles salong og vaskeritjenester. Wi-Fi er tilgjengelig. Rommene har en flatskjerm-TV, garderobe og eget bad med badekar eller dusj.

  • +3
  Les mer
 4. Dag 8 - 10: Lisboa

  Da er det endelig klart for fargerike Lisboa! Byen av gotisk grus og glamour. Syv pittoreske årssider med utsikt over Rio Tejo preger Lisboas postkort-perfekte panorama av brosteinsbelagte gater, gamle ruiner og hvite katedraler - og ikke minst, fantastiske matoppskrifter laget over århundrer.
  La deg selv gå deg helt vill i byen, for uansett hvilken vei du velger, er det store sannsynligheter for at du vil forelske deg i den tilfeldige gaten du valgte. For utenom utallige severdigheter, kan du føle byens livlige stemning, den deilige duften av pastel de nata fra de tradisjonelle bakeriene, mens du kan nyte lyden av autentisk Fado musikk.
  Besøk Castelo Sao Jorge, som lover en vakker utsikt over byen, elven og den ikoniske, røde broen eller kanskje ta en tur til historiske Torre de Belém. Lisboa utstråler en helt unik sjarm... Du vil elske Portugals sprudlende hovedstad!

  terrace

  Hotel Travel Park Lisbon

  Hotel Lisboa, Portugal

  Hotellet ditt ligger kun 100 meter fra nærmeste t-banestasjon, og i nærheten av flere av byens attraksjoner. Det tar kun noen stopp med t-banen til Lisboas sentrum. Hotel Travel Park har døgnåpen resepsjon, en terrasse og gratis WiFi. Det finnes også en liten bar hvor du kan kjøpe drikke, snacks og småretter og du vil begynne hver dag med en deilig frokostbuffé.

  • +4
  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt i Lisboa € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotell og leiebil.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Hotel & Apartaments Topázio: gratis i nærheten av hotellet
Colina da Lapa: Gratis på stedet
Casas de Mirobriga: Gratis på stedet
Hotel Travel Park: € 10, - per natt (bestill på forhånd)

Internett

Hotel & Apartaments Topázio: Gratis i hele hotellet
Colina da Lapa: Gratis over hele hotellet
Casas de Mirobriga: Gratis over hele hotellet
Hotel Travel Park: Gratis over hele hotellet

Svømmebasseng

Hotel & Apartaments Topázio: Åpent daglig
Colina da Lapa: Åpent daglig
Casas de Mirobriga: Åpent daglig (avhengig av været)
Hotel Travel Park: Ingen svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk